Huawei P40OPLAADPOORT REPARATIE

Maak afspraak
€ 70

Huawei P40 Oplaadpoort reparatie

Je hebt nog maar een paar procent batterij over en moet je telefoon nu echt opladen. Je pakt de adapter uit je tas en plugt de kabel in je toestel. Maar wanneer je de kabel in je telefoon wilt doen, gebeurt er helemaal niks. Paniek!

Weet je niet wat het probleem precies is? Kom dan langs bij één van de locaties van The Fixables. We zoeken dit voor je uit en repareren je Huawei P40!

Wanneer je oplaad connector niet meer werkt, kan dit één van de volgende oorzaken hebben:

  1. Er zit vuil in
  2. De software werkt niet goed
  3. De oplaadpoort is toe aan vervanging 

Weet je niet wat het probleem precies is? Kom dan langs bij één van de locaties van The Fixables. We zoeken dit voor je uit en repareren je Huawei P40!

 

Is mijn Huawei P40 oplaadpoort kapot of gewoon vies?

Check voordat je de oplaadpoort van je smartphone laat repareren of deze niet gewoon vies is. Water, stof, en vuil kunnen namelijk het opladen van je telefoon verhinderen. Je kunt dit checken doordat de kabel van je telefoon niet ver genoeg in de poort komt.

Bij The Fixables kunnen we je smartphone uitgebreid voor je schoonmaken. Probeer dit vooral niet zelf te doen door in de poort te blazen of met een tandenstoker erin te prikken. Wij doen de schoonmaak namelijk gratis voor je als onderdeel van de APK.

Laad je Huawei smartphone nog steeds niet op? Dan zullen we nog even verder moeten kijken naar wat de oorzaak is. Mogelijk is de software het probleem of er is fysieke schade aan de laadpoort, in dat geval is een reparatie echt nodig.

Veelgestelde vragen over de Huawei P40 connector reparatie

Het repareren van de oplaadpoort van je Huawei P40 kost meestal tussen de 80 en 100 euro.

 

In de meeste gevallen heb je binnen 1 uur je smartphone weer terug.

 

Er is geen verschil, beiden betekenen hetzelfde.

 

Wij adviseren om nooit de oplaadpoort van je Huawei P40 zelf schoon te maken. Dit is erg risicovol en kan schade aanrichten. Je kunt dit het beste aan één van onze specialisten overlaten.