Huawei P40BATTERIJ VERVANGEN

Maak afspraak
€ 60

Huawei P40 Batterij vervangen

Loopt de batterij van je Huawei P40 sneller leeg dan je zou willen? Moet je drie keer per dag dat de batterij van je Huawei P40 opladen? Vervang de batterij van je Huawei P40 bij The Fixables en neem definitief afscheid van een constant lege batterij.

The Fixables is een officiële partner van Huawei. Als we de batterij van je Huawei P40 vervangen doen we dit alleen met originele onderdelen van Huawei.

 

Huawei P40 batterij vervangen? Een nieuwe Huawei P40 batterij is zo geregeld!

Net zoals alles in het leven heeft ook batterij van een Huawei P40 een houdbaarheidsdatum. Hoe ouder de batterij, hoe minder efficiënt deze is en hoe sneller je met een lege batterij van zit.

En er is nog een reden waardoor batterij problemen bij je Huawei P40 ontstaan: de temperatuur. Bij te hoge of te lage temperatuur kan je batterij stuk gaan. Het advies van Huawei is om je Huawei P40 alleen te gebruiken bij 0 tot 35 graden. Het risico bij een hele hoge of lage temperatuur is dat de batterij krimpt of juist groter wordt, tegen de behuizing drukt en stuk gaat.

Hoe merk je dat jouw Huawei P40 batterij toe is aan vervanging?

  • 1 De batterij loopt steeds sneller leeg
  • 2 De batterij laadt steeds langzamer op
  • 3 De batterij valt uit bij 20 of 30 procent
  • 4 De batterij is leeg binnen 4 á 5 uur
  • 5 De batterij valt uit bij hoge of lage temperaturen
  • 6 De batterij is ouder dan 2 jaar

4 Veelgestelde vragen over het vervangen van je Huawei P40 batterij

Na het vervangen van de batterij weet je zeker dat deze weer jaren mee kan.

Absoluut! Kom langs bij één van onze winkels in of . Je zou dan ook gelijk een APK kunnen aanvrage, die is gratis. Neem een lekkere kop koffie terwijl wij je telefoon controleren en eventueel de batterij vervangen.

Het is een optie om de batterij van je Huawei P40 te kalibreren, maar vaak is dit enkel uitstellen van het probleem. Met het vervangen van je batterij los je het probleem op.

Is er iets niet naar wens met een gerepareerd of vervangen onderdeel van je Huawei P40? De meeste van onze diensten vallen onder de levenslange garantie van The Fixables. Alleen bij het vervangen van een batterij van je Huawei P40 is de garantieperiode 12 maanden.

 

We bieden hierop geen levenslange garantie omdat duur van een batterij altijd van nature achteruit gaat. Ook zichtbare gebruikers- en waterschade zijn uitzonderingen hierop. Alle voorwaarden voor levenslange garantie vind je hier.