Huawei P40 ProGratis APK

Maak afspraak
-

Huawei P40 Pro Gratis APK

Vraag jij je weleens af wat de status van je Huawei P40 Pro is? Hij doet het nog goed genoeg, maar je wilt stiekem toch weten hoe het met de binnenkant gaat. Wij helpen je! Een gratis check of je smartphone in orde is; wie wil dat nou niet? Kom langs voor een gratis APK van je Huawei P40 Pro. Dit kan bij één van de locaties van The Fixables in Bussum.

 

Waarom een APK voor jouw Huawei P40 Pro belangrijk is

Een APK voor je telefoon, is dat nodig? Juist wel! Ook je Huawei P40 Pro heeft onderhoud nodig, en natuurlijk doen wij deze check gratis voor je!

Wist je namelijk dat we gemiddeld 2,5 uur per dag op onze smartphone zitten? Dat is wel 5 keer meer dan dat we gemiddeld in de auto zitten. Niet meer dan logisch dat jouw Huawei P40 Pro ook een APK kan gebruiken.

 

Wat houdt de gratis APK voor jouw Huawei P40 Pro in?

Kom je langs voor een schermreparatie van je Huawei P40 Pro, of loop je toevallig langs een winkel van The Fixables? Je kunt altijd terecht voor een gratis APK. Wat houdt de APK precies in? Tijdens deze APK gaat één van onze specialisten helemaal gratis de onderstaande stappen voor je doornemen:

Schoonmaken van de oplaadpoort
Laad je Huawei P40 Pro batterij alleen in de meest onmogelijke houding op? Het schoonmaken van de oplaadpoort kan de oplossing zijn.

Schoonmaken van de microfoon + luidspreker van je Huawei P40 Pro
Kun je mensen niet duidelijk verstaan als je (video)belt met je telefoon? Het kan zijn dat er stof in je microfoon of luidspreker zit. Met een simpele schoonmaakbeurt zorgen we ervoor dat je weer kraakheldere gesprekken met je Huawei P40 Pro voert. 

Schoonmaken van het scherm en de behuizing
Wanneer heb je voor het laatst je telefoon schoongemaakt? Tijdens de APK ontsmetten we je Huawei en krijg je je smartphone weer helemaal schoon en fris terug. 

Testen van alle functies van je Huawei P40 Pro
Heb je je Huawei P40 Pro al een tijdje? Dan kan het zijn dat je batterij snel leeg gaat of dat er barstjes in je scherm zitten. We lopen alle functies van je smartphone en checken hem op eventuele problemen. 

Vinden we tijdens de APK iets wat kapot is aan je Huawei? Geen probleem! We kunnen dit direct in de winkel fixen, maar is niet verplicht. De APK is altijd gratis, net als de heerlijke koffie of thee die je drinkt terwijl je wacht.

Geïnteresseerd om je telefoon te laten checken? Kom langs bij The Fixables in Bussum of of maak direct een afspraak. 

FAQ answer here

FAQ answer here

FAQ answer here

FAQ answer here