Huawei P40 ProData overzetten

Maak afspraak
v.a. € 50

Huawei P40 Pro Data overzetten

Je hebt een nieuwe smartphone, wat fijn! Maar je wilt natuurlijk wel je bestaande contacten, foto’s, apps en andere gegevens van je oude telefoon behouden. Vind je het overzetten van data naar je Huawei P40 Pro maar een gedoe en weet je niet precies hoe je dit het beste kunt aanpakken? Geen zorgen! Bij The Fixables regelen we het allemaal voor je.

 

Gegevens overzetten van je oude telefoon naar je Huawei P40 Pro

Bij The Fixables snappen we dat het niet voor iedereen vanzelfsprekend is om de data van een oude smartphone over te zetten naar een nieuwe smartphone. Wij helpen je graag om de data van je oude telefoon over te zetten naar je Huawei P40 Pro. 

We raden altijd aan om een back-up te maken van de gegevens van je oude smartphone, voordat je de data over laat zetten naar je Huawei P40 Pro. Zo kun jij er zeker van zijn dat je je gegevens nooit verliest.

Tip: zet de gegevens op een USB-stickje of sla ze op in de cloud. Heb je hier hulp bij nodig? Neem dan gewoon een lege USB-stick mee naar een van onze winkels, bijvoorbeeld in of . Wij zorgen er dan voor dat we je gegevens AVG-proof back-uppen en vervolgens overzetten.

 

Waarom de data van je Huawei P40 Pro overzetten?

The Fixables helpt je bij het overzetten van de data van je oude naar nieuwe telefoon. Dan kun jij er zeker van zijn dat geen data en bestanden verloren gaan. Wel zo fijn! Onze experts zetten heel eenvoudig, snel en veilig jouw data over op jouw nieuwe Huawei P40 Pro.

Met de Huawei P40 Pro data overzetten service van The Fixables is het vaak binnen 30 minuten geregeld. Kom langs in een van onze winkels. Geen tijd om langs te komen? Dan kun je je Huawei P40 Pro gratis naar ons opsturen. Wij zorgen ervoor dat je je nieuwe smartphone binnen 3 dagen weer terug hebt, met al je belangrijke bestanden, apps en andere gegevens. Zo heb al je data klaarstaan op je nieuwe Huawei P40 Pro en is hij klaar voor gebruik.

Title Steps here

  • 1 Steps Text here
  • 2 Steps Text here
  • 3 Steps Text here
  • 4 Steps Text here
  • 5 Steps Text here

Al onze reparaties duren meestal 30 minuten. De tijd om je gegevens over te zetten is afhankelijk van hoeveel data je op je oude toestel hebt staan en hoe groot die bestanden zijn. Als je bijvoorbeeld veel grote videobestanden wilt laten overzetten naar je Huawei P40 Pro, dan kan het vanzelfsprekend wat langer duren.

 

Ja! Onze experts zien dit vaak gebeuren en kunnen natuurlijk helpen bij het goed overzetten van je data.

 

Helaas kan dit niet zomaar. Als je oude smartphone niet meer werkt, dan moet deze eerst gerepareerd worden, voordat je de data kan overzetten naar je Huawei P40 Pro.