Huawei P40 ProCAMERA GLAS REPARATIE

Maak afspraak
*

Huawei P40 Pro Camera Glas Reparatie

Als je graag foto’s en video’s maakt met je smartphone, dan is het één van de vervelendste beschadigingen die je kunt oplopen aan je telefoon; een gebarsten telefoon camera lens. Op het moment dat het camera glas van je Huawei P40 Pro kapot is, kun je er meestal niets meer mee. Maar geen zorgen, want het vervangen van het camera glas van je Huawei P40 Pro is bij The Fixables in Bussum binnen 30 minuten geregeld!

 

Belangrijk tijdens het repareren van je Huawei P40 Pro camera glas

Het is heel belangrijk om je gebroken camera glas zo snel mogelijk te laten repareren, om de cameralenzen van jouw smartphone te beschermen. Het glas werkt namelijk als een bescherming voor de camera lenzen van je Huawei P40 Pro. 

Als het camera glas kapot is, kan dit leiden tot verschillende problemen, zoals het beschadigen van de camera lens zelf. Dit wil je voorkomen, anders worden de kosten van de reparatie heel hoog.

Zit er water of vocht achter het camera glas van je telefoon? Kom dan direct langs bij The Fixables in Bussum. Waterschade kan zorgen voor grotere problemen en als je niet snel handelt, is de kans groot dat de schade steeds groter wordt. Vraag direct een gratis APK aan voor je Huawei P40 Pro en wij nemen je telefoon meteen goed onder de loep. 

Hoe herken je vlekken in de achter camera (lens) van je Huawei P40 Pro zelf?

  • 1 Het glas van je Huawei P40 Pro camera is gebarsten
  • 2 Je kunt zien dat er water zit achter je Huawei P40 Pro cameralens. Dit kan ook betekenen dat je telefoon waterschade heeft. Kom in dat geval meteen langs in Bussum
  • 3 Er zit helemaal geen glas meer voor de camera van je smartphone.

We vervangen het camera glas van je Huawei P40 Pro niet met het origineel van Samsung, maar de kwaliteit is net zo goed.

Het glas werkt als een soort schild voor de camera lenzen van je Huawei P40 Pro. Als het camera glas kapot is, kan dit leiden tot grotere problemen, zoals waterschade, stof in de behuizing of het beschadigen van de camera lens.

Als er na de camera glas reparatie nog problemen ontstaan aan je camera glas, dan valt dit onder onze garantie. Indien er echter zichtbare waterschade of gebruikssporen zichtbaar zijn, kunnen wij dit helaas niet vergoeden.

 

Alle garantievoorwaarden lees je hier. Je vindt hier ook de voorwaarden voor onze andere reparaties zoals het vervangen van je scherm, repareren van je batterij en het vervangen van je camera lens.