Huawei P40 Pro BEHUIZING VERVANGEN

Maak afspraak
€ 85

Huawei P40 Pro Behuizing vervangen

Je kunt de behuizing van je Huawei P40 Pro goed beschermen met een telefoonhoesje, maar het kan natuurlijk gebeuren dat je smartphone tóch beschadigingen oploopt. Heb je een kapotte behuizing? Dit wil je het liefst zo snel mogelijk laten repareren. Is alleen de achterkant van je smartphone beschadigd? Dan raden we een achterkant reparatie aan. Het is in dit geval niet nodig om de hele behuizing te vervangen. Kom hoe dan ook langs voor een reparatie bij The Fixables in Bussum. 

Je gebruikt je smartphone de hele dag door en je wilt liever niet telkens herinnerd worden aan je kapotte behuizing. Omdat de behuizing van je smartphone je toestel beschermt tegen stoten, vuil en vocht, kan een kapotte behuizing ook voor ergere problemen zorgen. Vuil kan bijvoorbeeld je Huawei P40 Pro binnendringen, wat de functionaliteit van je telefoon kan aantasten. Bij The Fixables regelen wij de vervanging van je Huawei P40 Pro behuizing in no time. 

Je hebt besloten de behuizing van je Huawei P40 Pro te laten repareren. Slim! Dit is hoe we bij The Fixables te werk gaan:

  • 1 Je brengt je telefoon langs bij één van onze vestigingen. Wil je er zeker van zijn dat je smartphone geen andere problemen heeft? Dan voeren we meteen even een gratis APK uit voor je smartphone. Geen tijd om langs te komen om je smartphone te laten repareren? Stuur je telefoon eenvoudig op. Na 3 werkdagen heb je jouw Huawei P40 Pro weer terug in huis. Wel net zo makkelijk.
  • 2 Onze experts onderzoeken eerst of reparatie van je Huawei P40 Pro behuizing écht nodig is. Je ontvangt van ons altijd een eerlijk advies voordat we met het repareren beginnen.
  • 3 Als de reparatie nodig is, gaan wij hiermee aan de slag. Wij zorgen ervoor dat jij jouw smartphone binnen 2 uur weer terug hebt. Zo hoef je nooit lang onbereikbaar te zijn!

Veelgestelde vragen over Huawei P40 Pro behuizing vervangen

Je kunt de behuizing van je Huawei P40 Pro zelf repareren. Online vind je veel video’s die uitleggen hoe je dit doet. Houd er wel rekening mee dat de altijd risico’s met zich meebrengt. Als je niet goed weet wat je doet, bestaat er een grote kans dat je het probleem erger maakt. Breng je smartphone langs bij The Fixables om er zeker van zijn dat de reparatie een succes is.

Het vervangen van je Huawei P40 Pro behuizing is een complexere reparatie. Daarnaast kun je bij The Fixables uitgaan van een service van de hoogste kwaliteit. Bij het repareren van je smartphone behuizing moeten onze experts veel schroefjes losdraaien. Het is hier belangrijk om zeer secuur te werk te gaan om er zeker van te zijn dat er niet meer schade gemaakt wordt.

We raden altijd aan om een back-up te maken van je data voor we starten met de vervanging van je Huawei P40 Pro behuizing. Dat komt omdat we tijdens deze reparatie ook het moederbord vervangen, de plek waar al je data opgeslagen zijn. Als je een back-up maakt heb jij sowieso geen stress over je data.