Huawei P20 ProMicrofoon reparatie

Maak afspraak
€ 50

Huawei P20 Pro Microfoon reparatie

Heb je vaak dat mensen met wie je belt je niet goed kunnen verstaan? Dit is enorm onhandig, zeker als je belangrijke telefoontjes te plegen hebt. Het kan dan zijn dat de microfoon van je smartphone kapot is. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Maar geen zorgen, het vervangen van je smartphone microfoon is zo geregeld! Daarom kun je het beste even langskomen bij The Fixables om je microfoon te laten checken tijdens een gratis APK.

 

Oplossing voor de defecte microfoon van je Huawei P20 Pro

Als je denkt dat de microfoon van je smartphone kapot is, kun je het beste een afspraak maken. We checken eerst of er stof in je telefoon zit. Mocht het probleem daarna nog steeds niet verholpen zijn, dan gaan wij hem voor je repareren. In slechts 30 minuten heb je je Huawei P20 Pro dan zo goed als nieuw terug.

Heb je het idee dat de microfoon van je smartphone kapot is? Check even of de volgende punten bij jou van toepassing zijn en een vervanging van je Huawei P20 Pro microfoon nodig is.

  • 1 Mensen horen je niet (altijd) tijdens het bellen 
  • 2 De persoon waarmee je belt, hoort een krakend geluid 
  • 3 De persoon met wie je belt hoort een ruis

Jazeker! Het schoonmaken van je Huawei is een onderdeel van onze gratis APK. We maken dan ook meteen de oplaadpoort en behuizing schoon en testen alle functionaliteiten voor je.

Je kunt inderdaad het beste een afspraak maken als je je microfoon wilt laten vervangen.

De kosten voor het vervangen van je Huawei P20 Pro microfoon bedragen ongeveer 60,-.