Telefoon reparatie: kies jouw merk

Betrouwbare en smartphone reparatie. Wij repareren vrijwel alle merken. Op zoek naar een mobiel reparatie? Dan ben je aan het juiste adres.

Reparaties
Reparaties
Reparaties
Reparaties

Repair stores

We are only one step away

Neem contact met ons op, wij helpen je graag en snel!
Je kunt ons op verschillende manieren bereiken

Routebeschrijving
Openingstijden
Routebeschrijving
Openingstijden
Routebeschrijving
Openingstijden
Routebeschrijving
Openingstijden

Telefoon reparatie: snel, deskundig en betrouwbaar

Telefoon scherm reparatie? Telefoon batterij vervangen? Wij fixen het.

Hoe mooi je smartphone ook was toen je hem kocht, het blijft een gebruiksvoorwerp. Of je toestel op straat te pletter valt, sneuvelde op een avondje uit, of wanneer je vergeet je broekzak te controleren voor je het zwembad induikt: je mobiel heeft veel te verduren. Gelukkig staan wij van the Fixables voor je klaar. Van iPhone tot Samsung, van een gebarsten scherm tot een telefoon met waterschade. Is je telefoon kapot? Breng hem langs en onze reparatie helden gaan voor jou aan de slag!

Binnen 30min gefikst

De meeste telefoon reparaties zijn klaar terwijl je wacht, neem een kop thee of verse koffie en je staat binnen no-time weer buiten. Een telefoon scherm reparatie hebben wij zo gefixt.

Gegarandeerd beste service

No cure, no pay. Je komt nooit voor onverwachte kosten te staan bij je telefoon reparatie, als we je probleem niet kunnen verhelpen betaal je geen cent.

Altijd 6 maanden garantie

We vertrouwen erop dat jouw device na een reparatie weer een lange tijd mee gaat. Daarom, altijd 6 maanden garantie op onze services.

Goedkoper dan de concurrentie

Naast dat we de snelste zijn en uitsluitend onderdelen gebruiken van de hoogste kwaliteit, is je telefoon reparatie bij ons ook nog eens goedkoper dan bij de concurrentie.

Kies jouw mobiel reparatie voor meer informatie

wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
eerste hulp
Onze tips
wanneer nodig?
Overige prijzen
Start reparatie

Wat jullie over ons zeggen

your opinion really matters to us

Ben je benieuwd wat klanten van The Fixables vinden?
Begrijpelijk. Het gaat immers om vertrouwen. En jullie beoordelingen zijn hiervoor het bewijs. We lezen ook graag jouw review.

Schrijf een review
Meer reviews

Onze service opties voor jouw computer reparatie

Choose what best fits your needs

Nu je alle informatie hebt, wil je natuurlijk weten hoe je ervoor kunt zorgen dat je smart device zo snel mogelijk gerepareerd gaat worden. Wij bieden diverse opties afhankelijk van je locatie en de haast die geboden is.

Kom langs

Kom langs zonder afspraak en je personal smart device wordt vrijwel altijd dezelfde dag gerepareerd (en vaak al binnen 30 minuten!)


Kom langs

Stuur op

GRATIS verzenden & retour. Kosten worden verrekend met de reparatiekosten. Personal smart device gerepareerd retour binnen 3 werkdagen

Meld aan

Pick up

GRATIS ophaal- en retourservice wanneer de afstand tot een van onze repair stores minder dan 10 km is. Personal smart device dezelfde dag gerepareerd retour

Meld aan

Telefoon reparatie: veel voorkomende modellen en reparaties

De prijzen van de meest voorkomende problemen en reparaties vind je hier

Telefoon reparatie: andere reparaties

Wat wij voor je kunnen doen

Camera lenzen zijn erg breekbaar. Ze kunnen net als je scherm breken, maar warmte kan ook funest zijn voor je lens of sensoren. Test of je camera stuk is door een foto te maken van een blauwe lucht of een witte muur, oneffenheden zijn dan goed te zien. Mocht dit het geval zijn bij jouw telefoon, staan The Fixables voor je klaar. 

Hallo? Hoor je mij? Wacht, ik bel je even terug…. Nee, ik hoor je nog steeds niet… Klinkt dit bekend? Dan is waarschijnlijk je speaker kapot. Voor bellen, maar ook kijken van video’s of luisteren naar muziek is de speaker van je telefoon essentieel. Een niet-werkende speaker kan komen door software en hardware issues. We komen er samen achter en kijken wat voor jou de beste fix is.

Voor het goed functioneren van je telefoon is het belangrijk om regelmatig software updates uit te voeren. Dit kun je vee Save lal makkelijk zelf doen. Mocht je er niet uitkomen, loop dan zeker even een van onze winkels binnen en wij helpen je graag hierbij.

Zit je toestel in een loop, is je toestel gecrashed en kom je niet meer bij je data, dan kunnen The Fixables je mogelijk helpen. Dit kan een tijdrovende klus zijn, maar zij doen hun uiterste best om je kostbare data terug te halen.

Veelgestelde vragen over een telefoon reparatie

We beantwoorden al jouw vragen

Wanneer er één component van je toestel stuk is, is deze vaak goed te fixen. Dit is niet alleen een duurzame keuze, maar in 90% van de gevallen ook een goedkopere keuze dan de aanschaf van een nieuw device. Wanneer je je telefoon goed onderhoudt en laat repareren is je toestel vaak nog een aardig bedrag waard. 

Dan heb je – op gevallen van waterschade na – geen kosten voor de reparatie. Bij ons heb jij als klant altijd de hoogste prioriteit. Als wij jou niet de service kunnen leveren waar je op hoopt en waar je blij van wordt, zullen we hier geen geld voor vragen. No cure, no pay!

Wij zijn pas tevreden als wij jou goed geholpen hebben. Wij staan voor de kwaliteit van onze dienstverlening, service en de onderdelen waarvan wij gebruik maken.  Je krijgt daarom bij The Fixables altijd 180 dagen garantie op zowel de nieuwe onderdelen als de gemaakte arbeidskosten. Is iets niet oké, ben je niet content, kom vooral langs, we vinden samen een passende oplossing!

Er is vrijwel niets wat wij niet repareren! Zo lang wij van mening zijn dat het de moeite waard is (ook in verhouding tot de kosten die je ervoor zou moeten maken) en wij aan de benodigde onderdelen kunnen komen, zullen wij het proberen te fixen. Echter wij zullen het je ook eerlijk laten weten wanneer wij denken dat een reparatie geen zin heeft.

Dat hangt af van de reparatie. Wij geven je altijd inzicht in de (verwachte) kosten voordat wij van start gaan. Je betaalt in ieder geval geen cent tot de reparatie in zijn geheel is afgerond en geslaagd (met uitzondering van waterschade). Wil je weten welk bedrag nodig is om je device weer zo goed als nieuw te maken, zie hiervoor onze prijslijst waar je de prijzen ziet voor de meest voorkomende reparaties. Van iPhone, Samsung, Huawei, LG, Nexus en Oneplus reparaties. Voor de overige merken, vragen wij je om met ons contact op te nemen, om te checken of het onderdeel op voorraad is en voor een prijs. 

Afhankelijke van de drukte in de winkels, kun de meeste reparaties in 30 tot 45 minuten uitgevoerd worden. Soms gaat dit sneller en soms duurt het wat langer. Aan jou de keuze of je wacht in onze winkel, even een tijdschrift leest en geniet van een heerlijke bak koffie. Of  drop je telefoon bij ons en kom later terug. Ondertussen fixen onze reparatie helden je device voor je!

Er zijn veel redenen waarom je beter voor een gsm reparatie kunt kiezen in plaats van het snel aanschaffen van een nieuw toestel. Hieronder noemen we slechts enkele redenen als food for thought! 

  • Een reparatie kost een stuk minder dan een nieuwe telefoon en vaak kan je toestel maanden, zelfs jaren langer mee na een reparatie. 
  • Het kost ontzettend veel energie, uitstoot en zeldzame grondstoffen en materialen om een telefoon te produceren. Als je je telefoon laat fixen ben je dus ook duurzaam bezig en zuinig op natuur en milieu!
  • Je bespaart tijd. Veelal ben je uren zoet met het uitzoeken van een nieuw device, prijzen vergelijken, naar een winkel etc. De meeste reparaties worden bij The Fixables in 30 tot 45 minuten uitgevoerd!  
  • Mocht je toestel thuis of op vakantie kapot zijn gegaan, controleer dan eerst even je inboedel- of reisverzekering. Afhankelijk van de dekking van je verzekering, is het vaak mogelijk om eventuele reparatiekosten te declareren.