Kapelstraat 3, 1404 HT Bussum

Openingstijden Bussum

  • maandag 10:00-17:30
  • dinsdag 09:00-17:30
  • woensdag 09:00-17:30
  • donderdag 09:00-17:30
  • vrijdag 09:00-17:30
  • zaterdag 10:00-17:00
  • zondag gesloten

SAMSUNG TABLET REPARATIE BUSSUM: SNEL, DESKUNDIG & BETROUWBAAR

RELAX, IT’S ONLY BROKEN…

Heeft jouw tablet kuren? Is die kapot, of weet je niet wat er precies mis is? Heb jij even mazzel! Voor alle reparaties in Bussum en omstreken kun je bij The Fixables terecht! Onze workshop staat aan de Kapelstraat 3. We zijn op maandag geopend van 10:00 tot 17:30 uur, van dinsdag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. The Fixables biedt je de beste, deskundige service tegen een mooie prijs. Voor al je tablet problemen hebben onze reparatie helden in Bussum een oplossing. No cure, no pay; kunnen wij je tablet niet fiksen? Dan betaal je geen cent (waterschade uitgezonderd). Als klap op de vuurpijl bieden wij bij elke reparatie 6 maanden garantie.

VEELGESTELDE VRAGEN OVER SAMSUNG TABLET REPARATIE BUSSUM

In vrijwel alle gevallen zijn er mooie voordelen bij het repareren van je tablet, ook als je stiekem al een nieuwe wilt kopen. Reparaties bevorderen namelijk de doorverkoopwaarde van je device. Apparaten kunnen prima nog een 2e, 3e of zelfs 4e leven mee. Dit bevorderd ook een duurzamere maatschappij, waar we niet alles meteen weggooien waar we klaar mee zijn.

We geven het niet graag toe, maar het is niet anders. Als we jouw tablet niet kunnen repareren betaal jij geen cent, met uitzondering van tablets met waterschade. Als we no cure, no pay zeggen, bedoelen we ook no cure, no pay.

The Fixables is niet voor niks de beste in tablet reparaties. Net als op ons moet je op je tablet kunnen rekenen. Daarom bieden wij de beste garanties van Nederland aan.

✔ No cure no pay. Dit houdt in dat we geen kosten rekenen voor reparaties die we niet kunnen voltooien, behalve voor reparaties met waterschade.

✔ Alleen de beste onderdelen voor jouw tablet, onderdelen van de hoogste kwaliteit, zodat je tablet er weer nieuw uitziet.

✔ Geen addertjes onder het gras. Wij vertellen je precies wat een reparatie zal kosten, en zullen daar vervolgens niet overheen gaan. Het kan zijn dat een reparatie duurder uitvalt, die kosten nemen wij op onze rekening, promised.

✔ 6 maanden garantie op al onze reparaties.

De simpelste reden is dat het een stuk minder kost om een tablet te laten fixen dan een nieuwe te kopen.

Voor een duurzamere wereld draagt het langer gebruiken van je tablet een flinke steen bij

Daarnaast heeft je device je een flink bedrag gekost, je wilt vast waar voor je geld. Een opknapbeurt voor je tablet zal ervoor zorgen dat die nog wel een hele tijd mee kan. Tevens zijn goed-werkende tablets een aardig zakcentje waard. Kun je als je een nieuw device wilt hem gewoon doorverkopen.

Dat ligt natuurlijk aan je device en wat er kapot is. Geen zorgen, hier heb je een overzicht van onze Samsung reparaties.

De meeste keren duurt de reparatie van jouw Samsung tablet maar een half uur, andere keren duurt het wat langer. Van tevoren vermelden we duidelijk hoelang de reparatie ongeveer gaat duren, op The Fixables kun je rekenen.