iPad Pro 11 (2020) BATTERIJ VERVANGEN

Maak afspraak
*

De batterij van je iPad Pro 11 vervangen? Wij leggen je uit waarom

Loopt je iPad Pro 11 batterij steeds sneller leeg? Of laadt jouw batterij helemaal niet meer op? Tijd voor een nieuwe accu! Bij The Fixables kunnen we binnen no-time de batterij van je iPad Pro 11 vervangen. Voordat we dit doen zullen we jou precies op de hoogte stellen van de kosten, zodat je weet wat je kunt verwachten. 

Wij begrijpen dat je zo snel mogelijk jouw iPad Pro 11 weer wilt gebruiken en gaan daarom direct voor je aan de slag! Het vervangen van een iPad Pro 11 accu duurt maximaal 24 uur, afhankelijk van de voorraad. Twijfel je of het nodig is om de accu van je iPad Pro 11 te repareren? Je kan bij ons altijd langskomen voor een diagnose. Zo kan er achteraf door jou bepaald worden of jij de batterij van je iPad Pro 11 wilt laten vervangen bij ons. 

 

Wanneer is het tijd om de batterij van je iPad Pro 11 te vervangen?

Loopt de batterij van je iPad Pro 11 snel leeg? Dan kan het zijn dat deze aan vervanging toe is. Je kan dit eenvoudig controleren in macOS. 

  1. Ga naar instellingen en zoek op Batterij
  2. Klik op Batterijconditie
  3. Als de batterij een reparatie nodig heeft, zie je dat in dit menu. Ook zie je de Maximumcapaciteit. Bij de maximale batterijcapaciteit wordt de batterijcapaciteit van het apparaat gemeten in vergelijking met toen de batterij nieuw was.

Maak nu online een afspraak voor het repareren van jouw iPad Pro 11 batterij. Kom langs in een van onze winkels in Bussum. Of stuur je device gratis naar ons op!

Hoe weet je of de batterij van je iPad Pro 11 kapot is?

  • 1 Je iPad Pro 11 accu valt uit tussen de 20-30%
  • 2 Je iPad Pro 11 valt uit bij warme en koude temperaturen
  • 3 Je iPad Pro 11 batterij loopt snel leeg of laadt niet meer goed op
  • 4 De accu van je iPad Pro 11 is opgezwollen

Ja dat kan zeker! In de meeste gevallen kunnen wij bij The Fixables jouw iPad Pro 11 accu vervangen. Staat jouw device niet op de website? Vraag dan naar de mogelijkheden.

De prijs voor het vervangen van een iPad Pro 11 batterij hangt af van jouw model en begint bij €110. Houd daarbij in je achterhoofd dat het vervangen van een onderdeel altijd veel goedkoper is dan het aanschaffen van een nieuwe iPad Pro 11. Voor het vaststellen van de exacte kosten kun je het beste contact met ons opnemen of langskomen in de winkel.

Het vervangen van je iPad iPad Pro 11 accu duurt in bijna alle gevallen maximaal 72 uur. Indien we het te vervangen onderdeel op voorraad hebben, heb je jouw iPad Pro 11 vaak al binnen 24 uur terug.

Gerelateerde reparaties

Benieuwd naar waar je iPad Pro 11 (2020) kan laten repareren?