iPad 7 (2019) BATTERIJ VERVANGEN

Maak afspraak
*

De batterij van je iPad 7 vervangen? Wij leggen je uit waarom

Loopt je iPad 7 batterij steeds sneller leeg? Of laadt jouw batterij helemaal niet meer op? Tijd voor een nieuwe accu! Bij The Fixables kunnen we binnen no-time de batterij van je iPad 7 vervangen. Voordat we dit doen zullen we jou precies op de hoogte stellen van de kosten, zodat je weet wat je kunt verwachten. 

Wij begrijpen dat je zo snel mogelijk jouw iPad 7 weer wilt gebruiken en gaan daarom direct voor je aan de slag! Het vervangen van een iPad 7 accu duurt maximaal 24 uur, afhankelijk van de voorraad. Twijfel je of het nodig is om de accu van je iPad 7 te repareren? Je kan bij ons altijd langskomen voor een diagnose. Zo kan er achteraf door jou bepaald worden of jij de batterij van je iPad 7 wilt laten vervangen bij ons. 

 

Wanneer is het tijd om de batterij van je iPad 7 te vervangen?

Loopt de batterij van je iPad 7 snel leeg? Dan kan het zijn dat deze aan vervanging toe is. Je kan dit eenvoudig controleren in macOS. 

  1. Ga naar instellingen en zoek op Batterij
  2. Klik op Batterijconditie
  3. Als de batterij een reparatie nodig heeft, zie je dat in dit menu. Ook zie je de Maximumcapaciteit. Bij de maximale batterijcapaciteit wordt de batterijcapaciteit van het apparaat gemeten in vergelijking met toen de batterij nieuw was.

Maak nu online een afspraak voor het repareren van jouw iPad 7 batterij. Kom langs in een van onze winkels in Bussum. Of stuur je device gratis naar ons op!

Hoe weet je of de batterij van je iPad 7 kapot is?

  • 1 Je iPad 7 accu valt uit tussen de 20-30%
  • 2 Je iPad 7 valt uit bij warme en koude temperaturen
  • 3 Je iPad 7 batterij loopt snel leeg of laadt niet meer goed op
  • 4 De accu van je iPad 7 is opgezwollen

Ja dat kan zeker! In de meeste gevallen kunnen wij bij The Fixables jouw iPad 7 accu vervangen. Staat jouw device niet op de website? Vraag dan naar de mogelijkheden.

De prijs voor het vervangen van een iPad 7 batterij hangt af van jouw model en begint bij €110. Houd daarbij in je achterhoofd dat het vervangen van een onderdeel altijd veel goedkoper is dan het aanschaffen van een nieuwe iPad 7. Voor het vaststellen van de exacte kosten kun je het beste contact met ons opnemen of langskomen in de winkel.

Het vervangen van je iPad 7 accu duurt in bijna alle gevallen maximaal 72 uur. Indien we het te vervangen onderdeel op voorraad hebben, heb je jouw iPad 7 vaak al binnen 24 uur terug.

Gerelateerde reparaties

Benieuwd naar waar je iPad 7 (2019) kan laten repareren?