iPad 5 (2017) SCHERM REPARATIE

Maak afspraak
€ 110

Kom vandaag nog langs voor je iPad 5 scherm reparatie

Oh nee.. Je hebt je iPad 5 laten vallen en nu zit er een barst in het scherm. Paniek! Een nieuwe iPad kopen is een dure grap, maar wees gerust, in veel gevallen kun je jouw iPad 5 gewoon laten repareren. Kom langs bij The Fixables en wij helpen je verder!

Een barst in je iPad 5 scherm is erg vervelend. Daarbij kan een barst in je scherm ervoor zorgen dat jouw iPad 5 minder bestand is tegen water en stof. Is je scherm niet gebroken, maar is de schermgevoeligheid van je iPad 5 beeldscherm minder geworden en reageert het display niet meer goed? Geen zorgen! Ook dit kan je laten maken. Daarbij is jouw beeldscherm laten repareren altijd goedkoper dan het kopen van een nieuw device.

 

Kies voor meer dan 8 jaar ervaring

Bij The Fixables weten wij wel raad met kapotte schermen! Met onze 8 jaar aan ervaring kunnen wij het scherm van jouw iPad 5 binnen no-time vervangen. Daarbij zijn onze specialisten bekend met alle soorten iPads en maken wij enkel gebruik van schermen van de hoogste kwaliteit. 

Kom langs in een van onze winkels met je kapotte iPad 5 en wij gaan direct voor je aan de slag. Daarnaast kun je ervoor kiezen om jouw device naar ons op te sturen. Nog makkelijker!

Title Steps here

  • 1 Steps Text here

We maken enkel gebruik van van onderdelen die voldoen aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen.

Bij The Fixables willen we dat jij jouw iPad 5 zo snel mogelijk weer kunt gebruiken. Nadat we jouw device hebben ontvangen, gaan we daarom direct voor je aan de slag! In bijna alle gevallen is jouw iPad binnen 24 uur gerepareerd. Afhankelijk van of alle onderdelen op voorraad zijn.

De prijs voor het repareren van je iPad scherm hangt af van jouw model en begint al bij €110. Wil je weten wat de exacte kosten zijn van jouw iPad 5 scherm reparatie? Neem dan contact met ons op of kom langs in een van onze winkels.

Als je iPad 5 scherm niet meer functioneert nadat deze bij ons is gerepareerd, dan zullen wij deze kosteloos vervangen. Indien je iPad 5 Pro val-, stoot-, water- of zichtbare gebruikersschade heeft, dan valt dit niet binnen onze garantieregeling. 

Gerelateerde reparaties

Benieuwd naar waar je iPad 5 (2017) kan laten repareren?