No cure no pay

The Fixables werken uitsluitend met professionals die nergens voor terugdeinzen. Ben je met je auto over je iPad heen gereden, heb je je smartphone op straat laten vallen of heeft je kat zich uitgeleefd op je laptop: wij maken het. Wij denken graag met je mee, geven je een vrijblijvend advies en je betaalt bij ons geen onderzoekskosten. En mocht je toch een gevalletje ‘niet te repareren’ hebben, dan betaal je niets (met uitzondering van het repareren van waterschade).

Zes maanden garantie

Wij weten wat wij doen en gaan voor maximale kwaliteit in dienstverlening en klanttevredenheid. Of je aan ons nu je smartphone, tablet, laptop of andere elektronica toevertrouwt, je krijgt altijd zes maanden garantie. Niet alleen op de onderdelen, maar ook op de gemaakte arbeidskosten. Ben je niet tevreden, dan zoeken de experts van The Fixables altijd naar een passende oplossing. We zijn pas blij als jij dat ook bent!

De beste onderdelen

Omdat je smart device een kostbaar product is, wat intensief gebruikt wordt en waaraan jij dus hoge eisen stelt, is het van belang dat de te vervangen onderdelen van de hoogste kwaliteit zijn. We verlangen van onze leveranciers dan ook de beste kwaliteit en ja soms betaal je hier dus meer voor dan wanneer je het zou vergelijken met andere aanbieders van smart device reparaties. Een duurzame keuze maken is hierbij het uitgangspunt. Overigens zijn in heel veel gevallen toch nog steeds goedkoper dan onze concurrenten!

Transparant & discreet

Bij ons nooit verrassingen achteraf. Net als onze winkels is onze werkwijze transparant. We hebben namelijk niets te verbergen. We laten graag zien hoe we te werk gaan en we geven je van tevoren precies aan wat de kosten gaan worden voor een reparatie. Duurt die dan vervolgens langer of moeten er nieuwe onderdelen in, dan zijn die kosten voor ons. Afspraak is afspraak. Over afspraken gesproken, wat ons betreft is privacy ook een service. Op een smartphone of tablet staat tegenwoordig veel persoonlijke informatie, wij gaan hier discreet mee om en werken volgens de gestelde AVG richtlijnen.