The Fixables repareert voor Huawei

, 11 juli 2018 –The Fixables is door Huawei geselecteerd als officiële reparatieservice voor Huawei smartphones en tablets. Huawei klanten hebben nu dus de keuze om hun toestel op te sturen of deze in een van The Fixables winkels direct te laten maken. The Fixables repareert smartphones en tablets van onder meer Apple, Samsung, LG, OnePlus en Sony en ziet de officiële aanstelling door Huawei als erkenning voor de kwaliteit van haar unieke service. The Fixables ziet het aandeel van Huawei in de smartphone- en tabletmarkt fors groeien en verwacht dat deze ontwikkeling de komende jaren zal doorzetten. Zie stijgende verkopen Huawei https://bit.ly/2ujcJDe en de verwachting van Huawei om in 2018 200 miljoen smartphones te verkopen.

Om aan de toenemende vraag naar gespecialiseerde reparateurs te kunnen voldoen ontvangen de medewerkers van The Fixables speciale interne trainingen voor alle nieuw te lanceren producten.

Reparatie of vervanging van beeldschermen

Recent onderzoek toont aan dat meer dan een derde van de smartphone gebruikers te maken krijgt met een kapot scherm. Er is de laatste jaren een wildgroei aan reparatiewinkeltjes ontstaan waar bij vele van deze winkeltjes de smartphones door slecht of niet opgeleide monteurs en met slechte kwaliteit onderdelen worden gerepareerd. Bij The Fixables wordt de telefoon meteen gerepareerd door speciaal opgeleide medewerkers en wordt er gebruik gemaakt van de hoogste kwaliteit onderdelen. Door de samenwerking met Huawei kan The Fixables garanderen dat bij reparaties alleen originele Huawei onderdelen worden gebruikt en dat de consument garantie ontvangt. Zodat het vertrouwde motto: ‘Relax… it’s only broken’ altijd gehandhaafd blijft.

Einde persinformatie.