MacBook Pro 15” Retina (2012) BATTERIJ VERVANGEN

Maak afspraak
€ 275

MacBook Pro 15" Retina batterij vervangen? Zo geregeld!

Loopt je MacBook Pro 15″ Retina batterij steeds sneller leeg? Of laad jouw batterij helemaal niet meer op? Dan is waarschijnlijk de batterij van je MacBook aan vervanging toe. Bij The Fixables kunnen we binnen no-time de batterij van je MacBook Pro 15″ Retina vervangen. Voordat we dit doen zullen we jou precies op de hoogte stellen van de kosten, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. 

Maak online een afspraak voor het repareren van jouw MacBook Pro 15″ Retina accu. Onze winkels zijn gevestigd in en Bussum. Je kan hier langskomen, maar je kan er ook voor kiezen om jouw device gratis naar ons op te sturen. Nog makkelijker!

Wij begrijpen dat je zo snel mogelijk jouw MacBook Pro 15″ Retina weer wilt gebruiken. Onze specialisten voeren daarom een MacBook Pro 15″ Retina batterij vervanging binnen 72 uur uit, zodat jij snel weer aan de slag kan! Twijfel je of het nodig is om de accu van je MacBook Pro 15″ Retina te vervangen? Je kan bij ons altijd langskomen voor een diagnose. Zo kan er achteraf door jou bepaald worden of jij de batterij van je MacBook Pro 15″ Retina wilt laten repareren bij ons.

 

Ontstaan van de batterij problemen

Loopt de batterij van je MacBook Pro 15″ Retina snel leeg? Dan kan het zijn dat deze aan vervanging toe is. Je kan dit eenvoudig controleren in macOS. 

  1. Ga naar instellingen en zoek op Batterij
  2. Klik op Batterijconditie

Als de batterij aan vervanging toe is, zie je dat in dit menu. Ook zie je de Maximumcapaciteit. Bij de maximale batterijcapaciteit wordt de batterijcapaciteit van het apparaat gemeten in vergelijking met toen de batterij nieuw was.

Hoe weet je of de batterij van je MacBook kapot is?

  • 1 Je MacBook Pro 15" Retina batterij valt uit tussen de 20-30%
  • 2 Je MacBook Pro 15" Retina valt uit bij warme en koude temperaturen
  • 3 Je MacBook Pro 15" Retina accu loopt snel leeg of laadt niet meer goed op
  • 4 De accu van je MacBook 15 Pro is opgezwollen en dit zorgt voor problemen met je trackpad

Ja dat kan zeker! In de meeste gevallen kunnen wij bij The Fixables jouw MacBook Pro 15″ Retina batterij vervangen. Staat jouw device niet op de website? Vraag dan naar de mogelijkheden.

De prijs voor het vervangen van een MacBook Pro 15″ Retina batterij hangt af van jouw model en begint bij €125. Houd daarbij in je achterhoofd dat het vervangen van een onderdeel altijd veel goedkoper is dan het aanschaffen van een nieuwe MacBook Pro 15″ Retina.

Het vervangen van je MacBook MacBook Pro 15″ Retina accu duurt in bijna alle gevallen maximaal 4 uur. Indien we het te vervangen onderdeel op voorraad hebben, heb je jouw MacBook Pro 15″ Retina vaak dezelfde dag al terug.

Gerelateerde reparaties

Benieuwd naar waar je MacBook Pro 15” Retina (2012) kan laten repareren?