MacBook Pro 13” Touch (2017)Waterschade

Maak afspraak
*

MacBook Pro 13” Touch waterschade, wat nu?

Oh nee! Je hebt een glas water of hete koffie over je MacBook Pro 13” Touch laten vallen. Wat nu?  Waterschade is pure ellende en een ongeluk zit in een klein hoekje. Het is verleidelijk om je MacBook Pro 13” Touch opnieuw aan te zetten of in rijst te leggen. Maar beide opties kunnen ervoor zorgen dat je de schade alleen maar erger maakt. Volg in plaats daarvan onze stappenlijst en laat je MacBook Pro 13” Touch bij The Fixables repareren. 

 

Hoe herken je waterschade aan jouw MacBook Pro 13” Touch

In veel gevallen zal je MacBook Pro 13” Touch niet meer goed werken. Denk aan een haperend scherm, vlekken op het scherm of het niet reageren van de toetsen. Heel vervelend, maar het is nog niet te laat! In sommige gevallen kan je MacBook nog gerepareerd worden. 

Breng je MacBook Pro 13” Touch zo snel mogelijk langs in een van onze winkels voor een waterschade reparatie! Zo kun je de schade (op lange termijn) verminderen of zelfs voorkomen. Tijdens de reparatie zullen we jouw MacBook Pro 13” Touch reinigen en indien nodig, onderdelen vervangen. Echter is het wel van belang om te weten dat we niet kunnen garanderen dat we je MacBook Pro 13” Touch (volledig) kunnen herstellen. 

Eerste hulp bij waterschade MacBook Pro 13” Touch

  • 1 Zet je MacBook onmiddellijk uit en hierna niet meer aan
  • 2 Als je MacBook nog op de lader zit, trek dan direct de stekker uit het stopcontact. Laadt hem daarna ook niet meer op. Zo voorkom je kortsluiting.
  • 3 Leg je MacBook Pro 13” Touch ondersteboven op een handdoek in een droge verwarmde ruimte.
  • 4 Breng je MacBook Pro 13” Touch zo snel mogelijk langs bij The Fixables in Bussum. Hoe eerder wij voor je aan de slag kunnen, hoe groter de kans dat je device te redden is.

Nee, dit heeft geen zin. De kans is is groot dat er vocht achterblijft en er kortsluiting ontstaat die een nog grotere ravage aanricht. Het is daarentegen wel effectief om in geval van waterschade, je MacBook Pro 13” Touch direct uit te zetten. Zo voorkom je kortsluiting. Breng daarna je device direct naar ons toe om verdere schade te voorkomen.

Dit kunnen we helaas niet uitsluiten. Er bestaat een kans dat bij een succesvolle waterschade reparatie van je MacBook Pro 13” Touch je bestanden kunnen worden teruggehaald. Echter adviseren wij je altijd om een back-up te maken van je bestanden. Weet je niet hoe dit moet? Wij helpen je graag bij het maken van een back-up van jouw MacBook Pro 13” Touch!

Dit is erg vervelend! Helaas kunnen onze specialisten van te voren niet goed inschatten of we jouw MacBook Pro 13” Touch volledig kunnen repareren. Er is een kans dat sommige onderdelen door de waterschade helemaal defect zijn. Omdat een waterschade reparatie erg tijdsintensief is, worden er reparatie kosten gerekend, ondanks het resultaat.

Wij kunnen geen garantie bieden op deze soort reparatie omdat onze specialisten van te voren niet goed inschatten of de waterschade reparatie jouw MacBook Pro 13” Touch zal redden. Na een waterschade reparatie kunnen er alsnog onderdelen (gedeeltelijk) defect zijn. 

Gerelateerde reparaties

Benieuwd naar waar je MacBook Pro 13” Touch (2017) kan laten repareren?