MacBook Pro 13” (2013-2015)USB-POORT REPARATIE

Maak afspraak
*

Benieuwd naar hoe de diagnose van jouw MacBook Pro 13" eraan toegaat?

Werkt je MacBook Pro 13″ niet meer zoals je gewend bent of gaat deze zelfs helemaal niet meer aan? Ook dan helpt The Fixables je graag verder! Onze specialisten zullen een uitgebreide diagnose uitvoeren, om zo het probleem van jouw MacBook Pro 13″ te achterhalen. Daarbij rekenen we geen onderzoekskosten indien het probleem snel geïdentificeerd wordt. Vervolgens gaan we stapsgewijs kijken wat er aan de hand is met jouw laptop en wanneer we de resultaten hebben van het onderzoek, zullen we deze met je delen en je een advies geven voor een reparatie.

Echter ben je nooit verplicht om over te gaan tot reparatie van jouw MacBook Pro 13″. Indien je wel een reparatie bij ons wilt laten uitvoeren, zullen we van te voren je op de hoogte stellen van de kosten. 

Je kan online een afspraak maken voor het laten uitvoeren van een diagnose, maar je kan ook langskomen in een van onze winkels. We zijn gevestigd in en Bussum. Je kan er ook voor kiezen om jouw MacBook Pro 13″ naar ons op te sturen. Je betaalt hierover geen verzendkosten. Woon je in een straal van 5 km van de winkel? Dan hebben wij ook een gratis haal- en brengservice. 

Gerelateerde reparaties

Benieuwd naar waar je MacBook Pro 13” (2013-2015) kan laten repareren?