MacBook Air 13” (2012-2017) GRONDIGE REINIGING

Maak afspraak
*

Grote schoonmaak: zo maken wij jouw MacBook Air 13” schoon

Klinkt jouw MacBook Air 13” als een vliegtuig die gaat opstijgen wanneer je deze opstart? Of is jouw MacBook ontzettend traag geworden? Ai… Dan zit deze waarschijnlijk vol met stof, kruimels en andere viezigheid. Tijd voor een grote schoonmaak dus! Onze specialisten kunnen jouw MacBook Air 13” al grondig reinigen. Deze opknapbeurt zorgt ervoor dat jouw MacBook er weer fris uitziet en bovendien sneller en beter werkt!

Laat je MacBook Air 13” snel en eenvoudig schoonmaken bij The Fixables. Maak nu online een afspraak voor in onze winkel. We zijn gevestigd in en Bussum. Woon je niet in de buurt? Geen probleem! Je kan jouw device ook gratis opsturen.

Waarom zou je jouw MacBook Air 13” laten schoonmaken?

  • 1 Jouw MacBook Air 13” gebruikt minder stroom
  • 2 Het is hygiënischer: weg met alle kruimels, stof en andere viezigheid!
  • 3 Jouw MacBook Air 13” blijft goed werken en wordt minder langzaam
  • 4 De ventilator kan beter koelen en dus raakt je MacBook Air 13” minder snel overhit
  • 5 Jouw MacBook Air 13” maakt minder geluid
  • 6 Jouw MacBook Air 13” blijft goed werken, wordt minder langzaam en gaat langer mee!

Indien je intensief gebruik maakt van je MacBook Air 13” raden wij je aan om jaarlijks een grondige schoonmaak uit te laten voeren. Gebruik jij je MacBook Air 13” niet zo vaak? Dan is een keer in de 2 jaar voldoende voor een optimale werking!

Allereerst wordt je MacBook Air 13″ opengemaakt door een van onze specialisten. Hij of zij zal vervolgens jouw laptop grondig reinigen. Natuurlijk wordt ook de buitenkant van je MacBook meegenomen. Het schoonmaken van je MacBook Air 13” wordt gedaan met een speciaal hiervoor ontwikkeld schoonmaakmiddel. Na de reiniging ga jij met een frisse en goed werkende MacBook Air 13” naar huis!

Gerelateerde reparaties

Benieuwd naar waar je MacBook Air 13” (2012-2017) kan laten repareren?