MACBOOK WATERSCHADE REPARATIE: snel, DESKUNDIG & BETROUWBAAR

Je MacBook is je natuurlijk dierbaar. Een glas water, kop koffie of een andere vloeistof kan helaas nog wel eens per ongeluk over je MacBook heengaan. Dit moet dan snel gefixt worden! Waterschade is een dure grap en kan onherstelbare schade opleveren. Gelukkig hebben wij van The Fixables de beste skills om jouw Macbook hopelijk weer als vanouds te maken, helaas kunnen we bij waterschade geen garanties bieden! Kom gerust een keertje langs voor een onderzoek of advies, wij helpen je graag verder. 

 

Waarom je Macbook laten repareren bij The Fixables? 

Onze service heeft als focus om jou tevreden te maken. Dit doen we op meerdere manieren.  Zo vragen wij geen geld voor onderzoek en advies. Heb je vragen? Kom gewoon langs, wees niet bang dat je ineens een rekening krijgt voor het advies, daar doen wij niet aan. Laat je je Macbook bij ons repareren? Dan weet je vooraf hoe lang het zal duren en wat het kost. Mocht de reparatie meer kosten dan wij hebben inschat, betalen wij het verschil. Afspraak is afspraak.

 

Eerste hulp bij waterschade

Wat een ellende dat je MacBook met water (of koffie, thee of ander vocht) in contact is gekomen! De verleiding om te kijken of die het nog doet is groot, maar ook een groot gevaar. Als je personal smart device nat is en weer aangaat dan kan je je voorstellen dat er kortsluiting ontstaat en er van alles binnenin het toestel kapot gaat door corrosie op bijvoorbeeld het moederbord. Hier geven wij jou de juiste stappen om te zetten:

 1. RELAX…& SWITCH OFF
  Zet je MacBook uit (en ook niet meer aan!) en leg het weg, daarnaast moet je hem ook niet meer aan de oplader leggen!
 2. TRANSFER
  Zorg ervoor dat je MacBook asap bij onze repair store komt.
 3. QUICK AND FREE DIAGNOSE
  Wij onderzoeken eerst of het zin heeft om met je MacBook aan de slag te gaan op basis van de huidige schade. Dit koppelen wij binnen 15 minuten aan je terug.
 4. PROPER CLEAN UP
  Nadat we je MacBook volledig hebben gedemonteerd verwijderen we de vochtschade middels reiniging onder een microscoop (indien nodig meerdere keren)
 5. TESTEN EN TESTEN
  Vervolgens zetten wij je MacBook weer volledig in elkaar en worden alle functionaliteiten uitvoerig getest
 6. HAPPY YOU

Na ongeveer 7 werkdagen maken wij jou (hopelijk) weer blij met een goed werkende MacBook!

Hoe sneller wij de kans hebben om jouw Mac te fixen, hoe groter de kans dat we hem kunnen redden. 

Waterschade is alleen altijd tricky en tijdsintensief. We kunnen dus niet de no cure, no pay garantie bieden die we normaliter hanteren en de reparatie duurt langer. Reken voor waterschade zo’n 1-3 werkdagen voordat we de reparatie kunnen afronden.

MACBOOK REPARATIE: VEELVOORKOMENDE REPARATIES

Normaal gesproken bieden wij de garantie: No cure no pay. Wij geloven in onze skills als reparatie helden. Dat betekent dat wij ook garanties durven te geven als de reparatie niet slaagt. 

Waterschade reparaties zijn daarentegen een uitzondering op deze regel, gezien deze niet alleen erg tricky is, maar ontzettend tijdsintensief. 


Ja, wij hebben zeker een aantal garanties. Wij waarderen jouw vertrouwen, daarom hier alvast een aantal The Fixables beloftes.

✔ Geen onderzoekskosten, geen geld kwijt aan advies. Gewoon oprecht advies, geheel vrijblijvend. 

✔ Voor bijna alle reparaties geldt no cure no pay. Op waterschade na geldt dat reparaties die niet gelukt zijn standaard €0,- kosten. 

✔ Uitsluitend Apple onderdelen van de hoogste kwaliteit, je MacBook zal aanvoelen zoals voorheen.

✔ Transparantie. Wij vertellen je de duur en prijs van de reparatie vooraf. Gaan wij over de prijs heen? Soms moet het voor een goede reparatie, maar wij betalen het verschil voor jou, jij betaalt niets extra.

✔ 6 maanden garantie op alles omtrent de reparatie. Is er iets niet oké? Mankeert er wat, of ben je gewoonweg niet content? Kom gerust weer langs, wij stoppen pas als jij tevreden bent!


Waterschade hoeft niet het einde te betekenen. Ja het is balen en kost wat, maar een nieuwe Mac kost nog veel meer! Wij vinden het altijd mooi om een kapot apparaat weer tot leven te brengen. Een reparatie kan zo veel impact hebben op de levensduur van je device, dat dit het bijna altijd wel waard is. 

 

Als je een nieuwe computer wilt kun je zelfs je oude Mac laten repareren. Er is veel vraag naar refurbished Macbooks, mits die goed functioneert, kun je jouw computer doorverkopen, zo maak je wellicht nog winst uit je reparatie.


Net als de prijs, is de duur van de reparatie afhankelijk van waar we mee bezig gaan. Reparaties als waterschade repareren of data terughalen duurt langer. 

We vertellen je natuurlijk vooraf wanneer je device klaar zal zijn.