Kapelstraat 3, 1404 HT Bussum Bussum

Openingstijden Bussum

  • maandag 10:00-17:30
  • dinsdag 09:00-17:30
  • woensdag 09:00-17:30
  • donderdag 09:00-17:30
  • vrijdag 09:00-17:30
  • zaterdag 10:00-17:00
  • zondag gesloten

LAPTOP REPARATIE BUSSUM: SNEL, DESKUNDIG EN BETROUWBAAR

HIER STAAN WIJ KLAAR OM JOU MET ENTHOUSIASME EN OPRECHTHEID VAN DIENST TE ZIJN.

Laptops zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons leven. Sommige mensen hebben hun laptop nodig voor werk, school ontspanning, noem maar op. Als deze kapot gaat, moet er snel wat mee gebeuren. Relax… It’s only broken. Ben jij op zoek naar een deskundige laptop reparatie in Bussum? Check onze store dan eens! Je vindt ons aan de Kapelstraat 3

Veel gestelde vragen over Laptop reparatie Bussum

Als je laptop nog gered kan worden, raden we je bijna altijd aan om deze te repareren. Waarom? De gerepareerde laptop is meestal voor langere tijd te gebruiken, en je kunt hem tijdelijk blijven gebruiken. Als je bovendien een nieuwe laptop wilt doorverkopen, dan is je laptop, mits hij werkt, veel geld waard.

Dan heb je geen reparatiekosten. Het vervelende is dat je laptop niet is gemaakt is, het positieve is dat we je niet meer in rekening brengen. Voor gevallen van “mission failed” veroorzaakt door waterschade brengen we wel 100 euro in rekening, omdat het proberen om waterschade op te lossen een complexe taak is en veel tijd kost.

 

 

Uiteraard! Wij zijn dapper genoeg om jou de zekerheid te geven dat jouw laptop bij ons in goede handen is.

✔ Er zijn geen kosten vooraf. Heeft je vragen over onze werkwijze of ben je op zoek naar deskundig advies, dan stellen wij deze gratis ter beschikking.

✔ No cure no pay. Fixen wij jou probleem niet voor je? Heb je bij ons geen kosten. (uitzondering reparaties van waterschade)

✔ Uitsluitend de beste onderdelen die rechtstreeks van de fabriek komen. Zo blijft je laptop waardevol en kwalitatief hoogstaand.

✔ Transparantie. Voordat we aan de slag gaan weet je al wat het gaat kosten en houden we ons aan deze prijs. Duurt de reparatie langer, is het duurder dan verwacht? Soms moet het wel, maar die extra kosten zijn voor ons!

✔ Garantie. Van begin tot eind, van onderdelen tot servicekosten, alles is tot 6 maanden na de reparatie gegarandeerd.

Ben je niet tevreden? Dan kan altijd terugkomen naar de winkel.

Het is altijd jammer om de laptop weg te gooien als deze nog gerepareerd kan worden. Allereerst heb je veel geld geïnvesteerd in de aanschaf en wil je graag waar voor je geld. Als uw pc volledig is gerepareerd, kan deze in veel gevallen nog lange tijd worden gebruikt.

Ben je klaar om een ​​nieuwe laptop te kopen? Zo ja, dan is het nog steeds nuttig om de oude te repareren. Waarom? Omdat er veel vraag is naar tweedehands laptops. Kun jij iemand blij maken met een echte laptop en heb jij alvast een groot deel van je nieuwe device alvast gedekt!

Naast geld besparen, zijn er ook milieuoverwegingen. Er zijn veel zeldzame metalen in apparatuur die onder matige omstandigheden wordt gewonnen. In Afrika worden bijvoorbeeld oerwouden voortdurend gekapt om metalen die de laptop zitten te winnen.

Reparatie kosten zijn afhankelijk van wat er vervangen moet worden en de tijd die wij eraan besteden. Om het je gemakkelijker te maken, vindt je hier een overzicht van de reparatie prijzen voor laptops!

Meestal heb je je laptop binnen een dag weer terug. Waterschade zal langer duren. Je moet hier rekenen op 5 dagen zijn om het apparaat volledig te repareren.