Kapelstraat 3, 1404 HT Bussum

Openingstijden Bussum

  • maandag 10:00-17:30
  • dinsdag 09:00-17:30
  • woensdag 09:00-17:30
  • donderdag 09:00-17:30
  • vrijdag 09:00-17:30
  • zaterdag 10:00-17:00
  • zondag gesloten

COMPUTER REPARATIE Bussum: SNEL, DESKUNDIG EN BETROUWBAAR

Computers zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons leven. Sommige mensen hebben hun computer nodig voor werk, school ontspanning, noem maar op. Als deze kapot gaat, moet er snel wat mee gebeuren. Relax… It’s only broken. Ben jij op zoek naar een deskundige computer reparatie in Bussum? Check onze store dan eens! Je vindt ons aan de Kapelstraat 3.

Veel gestelde vragen over computer reparatie Bussum

Vrijwel standaard als je denkt dat je computer nog te redden is, is dit aan te raden. Een opknapbeurt kan er zo voor zorgen dat je device nog een geruime tijd meegaat. Wil je een nieuwe computer? Laat dan alsnog je oude fixen!

Waarom? Omdat werkende laptops, met nadruk op Apple-computers, nog een aardig bedrag waard zijn. Zo kun jij iemand blij maken met jouw oude computer en heb jij alvast een aardige zakcent om een nieuwe van te kopen!

We doen ons best, maar als het ons niet lukt, dan gooien we de rekening bij het oud papier. We hebben uiteraard het volle vertrouwen in onze skills om jouw computer weer als nieuw aan je terug te geven, maar als dit niet lukt, vinden wij het wel zo fair om jou deze rekening dan niet te geven.

Deze garantie geldt niet voor reparaties van waterschade.

Uiteraard! Wij zijn dapper genoeg om jou de zekerheid te geven dat jouw computer bij ons in goede handen is.

✔ Geen kosten vooraf. Als jij vragen hebt aan ons over je device of je zoekt deskundig advies, dan geven we die gewoon zonder kosten. Da’s wel zo netjes.

✔ No cure no pay. Fixen wij jou probleem niet voor je? Heb je bij ons geen kosten. (uitzondering reparaties van waterschade)

✔ Uitsluitend de beste onderdelen die rechtstreeks van de fabriek komen. Zo blijft je computer waardevol en kwalitatief hoogstaand.

✔ Transparantie. Voor wij aan de slag gaan weet jij al wat het gaat kosten en we houden ons aan deze prijs. Duurt de reparatie langer, valt het duurder uit dan gedacht? Soms moet dat, maar die extra kosten zijn voor ons!

✔ Garantie. Van begin tot eind, van onderdelen tot servicekosten, alles is tot 6 maanden na de reparatie gegarandeerd.

Is iets niet goed en ben je niet content, horen we het graag van je! Kom terug naar de store en we komen er samen uit.

Omdat je computer vaak nog een aardige tijd meegaat als ‘ie een opknapbeurt heeft gehad. Gefixte computers zijn meestal nog een aantal jaren goed. Dan kun je meteen weer een hele tijd vooruit voor een fractie van het geld dat het had gekost om een nieuwe te kopen.

Als je van plan bent een nieuwe computer te kopen, kun je toch nog kiezen voor reparatie. Waarom? Refurbished computers zijn vaak nog veel geld waard. Vooral voor Apple computers is er veel vraag naar refurbished. Zo kun jij iemand blij maken met jouw oude computer en ben jij financieel al een heel eind op weg om een nieuwe aan te schaffen!

Tja, die kosten lopen nogal uiteen. Ligt aan je computer en wat er mis aan is. Wij hebben in ieder geval een handig overzicht online staan die je hier kunt vinden, hoef jij niet lang te zoeken.

Meestal niet al te lang. De meeste reparaties die wij uitvoeren zijn dezelfde dag klaar. Reparaties van waterschade nemen meer tijd in beslag. Je moet hier doorgaans op 5 werkdagen voordat het apparaat weer volledig hersteld is.