iPhone 13 Pro SCHERM REPARATIE

Maak afspraak
v.a. € 275

Reparatie van jouw iPhone 13 Pro scherm

“PATS”. Je hoort het scherm van je iPhone 13 Pro kapot gaan. Je pakt je iPhone 13 Pro en waar je bang voor bent wordt realiteit.

De glasplaat van je iPhone 13 Pro heeft barsten. De schermgevoeligheid is minder en het touchscreen is kapot. Vervelend, want met een kapot scherm is je telefoon niet te gebruiken.

Geen zorgen! Kom langs bij The Fixables in Bussum en vaak is het scherm van je iPhone 13 Pro in 30 minuten gefixt. Kijk mee hoe onze experts het kapotte scherm van je telefoon repareren, krijg een lekkere kop koffie of haal een frisse neus.

Het scherm van je iPhone 13 Pro is kapot wanneer:

  • 1 Het glasplaatje van jouw scherm is gebarsten;
  • 2 Er gekleurde strepen in het scherm zitten;
  • 3 Het display niet meer op aanrakingen reageert;
  • 4 Er zwarte vlekken in het scherm zitten;
  • 5 Jouw scherm niet oplicht terwijl je iPhone wel aanstaat.

6 Veelgestelde vragen over scherm iPhone 13 Pro vervangen

Als het scherm van je iPhone 13 Pro is gefixt, gaat je scherm weer jarenlang mee. We raden wel aan om een (nieuwe) screen protector te gebruiken. Of in ieder geval een telefoonhoesje, want het scherm van je telefoon is na de reparatie weer als nieuw.

De schermgevoeligheid van je scherm is minder geworden. Dit betekent bijna altijd een kapot touchscreen. Helaas kunnen we dit niet repareren zonder het scherm van je iPhone 13 Pro te repareren. Breng je telefoon langs bij The Fixables in Bussum. We doen een gratis analyse van je scherm, want het komt voor dat we touchscreen van je iPhone 13 Pro kunnen repareren zonder het scherm te vervangen.

Als het scherm van je telefoon na reparatie het niet doet, zullen we dit kosteloos vervangen. Als je iPhone 13 Pro na reparatie zichtbare gebruikersschade heeft, valt dit niet onder onze garantie. Je leest de voorwaarden over de reparatie van je iPhone 13 Pro hier.

Als het scherm van je iPhone 13 Pro voor reparatie zichtbare barsten heeft, is je telefoon al minder waterdicht. Vaak heeft de behuizing van je telefoon deuken gekregen, waardoor je dock connector en batterij gevoeliger zijn voor waterschade.

Toch valt waterschade niet onder onze garantie, dus we raden aan om een verfrissende duik te nemen, zonder een iPhone 13 Pro in je zak.