parallax background

Fixables iOS Training & Fixables Android Training

Start

Als eigenaar en gebruiker van een smartphone of tablet weet je waarschijnlijk dat door alle slimme functies en applicaties het bijna onmogelijk is om van alle toepassingen en handigheden op de hoogte te zijn. Het kost ook flink wat tijd om die kennis te vergaren. Vaak is een tablet of smartphone gemakkelijk te bedienen, maar haal je er wel alles uit? En hoe gebruik je het apparaat tijdens werkuren? Na deze korte training beschik je over de kennis om je tablet of smartphone slim, effectief en veilig te gebruiken.

Hoe weet je welke apps belangrijk en misschien wel onmisbaar zijn? Hoe haal je het meeste uit je tablet of smartphone en hoe zorg je ervoor dat alle instellingen optimaal zijn ingericht?

De uitgebreide functionaliteit en de karrenvracht aan applicaties maken het dat jij je werkzaamheden efficiënt en productief kan organiseren. Tegelijkertijd helpt de smartphone of tablet je leven en de dagelijkse gang van zaken te vereenvoudigen. Tijdens de workshop helpen we je op weg met de beste tips & tricks en de beste apps.

Balans

In de Fixables iOS Training en Fixables Android Training krijg je praktische tips en bieden we handvatten om het gebruik te vereenvoudigen én het te versmelten met je dagelijkse handel en wandel.

Enkele onderwerpen uit de Fixables iOS Training en Fixables Android Training:

Instellingen in een oogopslag: WiFi, mobiel internet en bluetooth; Telefoongesprekken, doorschakelen, voicemail en videobellen; Mail, contactpersonen en agenda; WhatsApp en Berichten; Surfen op het web; App Store & Play Store; Uitleg over iCloud, backup en reservekopie.
parallax background

Resultaat

Na het volgen van de workshop ben je in staat om het optimale uit je smartphone of tablet te halen. Het gebruikersgemak zal duidelijker zijn en een hoop geheimen zullen zijn ontrafeld. Je bent meer vertrouwd met het gebruik van je tablet of smartphone en durft te ontdekken wat het slimme apparaat je allemaal te bieden heeft.

Meld je aan door een mailtje te sturen naar: workshop@thefixables.nl.
Vermeld daarin je leeftijd, ervaringsniveau, type toestel en beschikbaarheid.
De workshops worden bij voldoende belangstelling op dinsdagavond van 18:30 tot 20:00 gegeven.