Touchscreen Repareren Rotterdam

Mobiel scherm repareren

Touchscreen repareren RotterdamEen touchscreen dat kapot is of niet goed werkt, is heel vervelend en zonde van je telefoon. Soms werkt je telefoon van binnen nog heel goed, maar kun je niet meer goed lezen wat er op je scherm staat, of reageert het touchscreen niet meer. Een nieuwe telefoon kopen is dan vaak helemaal niet nodig. Een goedkopere oplossing is om het scherm van je toestel te laten repareren bij The Fixables.

Mobiel scherm kapot

We zijn er voor jou en je telefoon, wat voor probleem je touchscreen ook heeft. Heeft jouw smartphone bijvoorbeeld last van:

  • een barst in het scherm
  • dode pixels
  • een scherm dat vastloopt
  • een gedeelte van het touchscreen dat niet werkt of gebarsten is?

Neem dan gerust contact met ons op of kom even langs in één van onze filialen, bijvoorbeeld in Rotterdam, waar wij met veel liefde en aandacht je scherm repareren.
NEEM CONTACT OP

Voorkom dat je scherm opnieuw kapot gaat

Als wij je mobiele telefoon voorzien hebben van een mooi glanzend scherm dat weer helemaal goed werkt, wil je natuurlijk niet dat hij nog een keer kapot gaat.

Zorg dus goed voor je telefoon!

Heb je er weleens aan gedacht om je smartphone te beschermen met:

  • een hoesje. Deze bestaan er in alle soorten en maten. Opvallend of juist discreet. Voor veel telefoons bestaan op maat gemaakte hoesjes, zodat je zeker weet dat je mobiel en het scherm goed beschermd zijn.
  • een screen protector. Dit is een laagje folie dat je over je scherm heen kunt plakken, om deze zo goed mogelijk te beschermen tegen krassen en stoten. Zorg ervoor dat de folie goed aansluit op je touchscreen voor een optimale werking.

Voor een langere levensduur van je mobiele scherm is het dus belangrijk om je telefoon goed aan te kleden en met zorg te behandelen!

Contact voor mobiel scherm reparatie Rotterdam

Als je touchscreen dan toch kapot is gegaan, kies dan voor een scherm reparatie bij The Fixables. Onze specialisten hebben ervaring met het oplossen van allerlei problemen met telefoon schermen. Stuur ons een e-mail, pleeg een telefoontje of kom langs in onze winkel in Rotterdam om het touchscreen van je smartphone weer te laten stralen!