parallax background

Klik op de foto voor het artikel in de Metro

Metro: Pluim voor The Fixables

Onze missie

Onze persoonlijke smart devices hebben op een fascinerende manier een rol ingenomen in ons dagelijkse leven en zijn een verlengstuk geworden van onze persoonlijkheid.

In een wereld waar we voortdurend in verbinding staan met anderen, niet meer weg te denken is uit ons dagelijks leven en van levensbelang lijkt, voelt geen toegang meer hebben tot waardevolle data, plotseling niet meer bereikbaar zijn en een ander niet kunnen bereiken rampzalig.

Dat begrijpen we heus wel. En dat is dan ook precies de reden waarom wij er voor je zijn: The Fixables. Op onze unieke Fixables manier gekenmerkt door vertrouwen, inlevingsvermogen, communicatie, eerlijkheid, duidelijkheid, service en gastvrijheid, fixen wij je smart devices en zorgen wij ervoor dat jij weer snel in verbinding staat met de rest van de wereld. En met dat wat voor jou belangrijk is.

Dus maak je niet langer druk want het oplossen van de ramp die jou is overkomen, is voor ons de belangrijkste prioriteit. Zo zorgen wij er samen voor dat je toch nog een goede dag hebt!