telefoonwinkel rotterdam

The Fixables Rotterdam

The Fixables, de reparatiehelden die jouw kapotte smartphone of tablet gaan fixen in Rotterdam. Dit doen we ook nog eens heel snel zodat je er gewoon op kunt wachten. De meeste reparaties kunnen wij namelijk binnen een half uur uitvoeren. Dit gebeurt in onze gastvrije winkels in Amsterdam, Bussum, Utrecht en Rotterdam. Wij maken gebruik van de allerbeste kwaliteit onderdelen. De winkels bestaan uit een professionele reparatieruimte waar onze monteurs de reparaties uitvoeren en een koffiecorner waar je onder het genot van een goede kop koffie of thee kunt wachten tot je device is gerepareerd. Ook kan je hier gebruik maken van ons gratis wifi netwerk of even snel het nieuws doornemen op een van de tablets.

Is het glas van je iPhone of ander type smartphone kapot en ben je eigenlijk nog helemaal niet toe aan een nieuwe telefoon? Geen probleem, laat je iPhone of bijvoorbeeld Samsung repareren door The Fixables in Rotterdam. We zorgen ervoor dat je binnen no time weer buiten staat met een smartphone of tablet die volledig intact is. Onze reparateurs hebben de expertise en de ervaring om de meeste schermen of andere onderdelen in ongeveer een half uur te vervangen. Je hoeft je telefoon dus niet eens heel lang te missen en we doen er alles aan om het wachten zo aangenaam mogelijk te maken (in onze relaxte lounge met gratis wifi en koffie).

Service van The Fixables Rotterdam

Waarom The Fixables? Omdat wij dit allemaal onder service verstaan:
No Cure No Pay [dus geen onderzoekskosten]
De beste onderdelen [alles om je device origineel te houden]
Transparante werkwijze [geen verrassingen achteraf]
90 dagen garantie [op alle onderdelen en reparaties]
Service op het hoogste niveau [We stoppen niet voordat je tevreden bent]

Of je nu een oude  smartphone hebt of een nieuw model, onze reparateurs hebben ervaring met het vervangen van het glas van meeste modellen. Normaal gesproken zijn de schermen gewoon uit voorraad leverbaar en kun je zonder afspraak in onze winkel in Rotterdam binnenlopen. Wil je zeker weten dat we het onderdeel op voorraad hebben? Neem dan gerust even contact met ons op via 010 7602 900.