The Fixables Den Haag

The Fixables Den Haag

The Fixables, de reparatiehelden die jouw kapotte smartphone of tablet weten te fixen in Den Haag. Dit doen we ook nog eens heel snel zodat je er gewoon op kunt wachten. De meeste reparaties kunnen wij namelijk binnen een half uur uitvoeren. Dit gebeurt in onze gastvrije winkels in Amsterdam, Bussum, Utrecht, Rotterdam en Den Haag. Wij maken gebruik van de allerbeste kwaliteit onderdelen. De winkel in Den Haag aan de Grotemarktstraat 16 is onderdeel van de Tmobile shop. We werken samen met Tmobile en Huawei, maar we werken merkonafhankelijk.

Is het glas van je iPhone of ander type smartphone kapot en ben je eigenlijk nog helemaal niet toe aan een nieuwe telefoon? Geen probleem, laat je iPhone , Huawei of bijvoorbeeld Samsung repareren door The Fixables in Den Haag. We zorgen ervoor dat je binnen no time weer buiten staat met een smartphone of tablet die volledig intact is. Onze reparateurs hebben de expertise en de ervaring om de meeste schermen of andere onderdelen in ongeveer een half uur te vervangen. Je hoeft je telefoon dus niet eens heel lang te missen en we doen er alles aan om het wachten zo aangenaam mogelijk te maken (in onze relaxte lounge met gratis wifi en koffie).

Service van The Fixables Den Haag

Waarom The Fixables? Omdat wij dit allemaal onder service verstaan:
No Cure No Pay [dus geen onderzoekskosten]
De beste onderdelen [alles om je device origineel te houden]
Transparante werkwijze [geen verrassingen achteraf]
90 dagen garantie [op alle onderdelen en reparaties]
Service op het hoogste niveau [We stoppen niet voordat je tevreden bent]

Of je nu een oude  smartphone hebt of een nieuw model, onze reparateurs hebben ervaring met het vervangen van het glas van meeste modellen. Normaal gesproken zijn de schermen gewoon uit voorraad leverbaar en kun je zonder afspraak in onze winkel in Den Haag binnenlopen. Wil je zeker weten dat we het onderdeel op voorraad hebben? Neem dan gerust even contact met ons op via  070 2005500

.