Samsung S9 scherm reparatie: snel, deskundig en betrouwbaar

Relax it’s only broken

Als je scherm van je Samsung S9 kapot is, wil je dit natuurlijk zo snel mogelijk gefixt hebben. Geen stress, bij The Fixables krijg je een lekkere kop koffie, deskundig advies en ook nog eens een super snelle service voor een goede prijs! Zo is jouw Samsung S9 scherm reparatie een fluitje van een cent. 

Neem contact op

Repair stores

We are only one step away

Neem contact met ons op, wij helpen je graag en snel voor jouw gsm reparatie!
 Je kunt ons op verschillende manieren bereiken.

Route
Openingstijden
Route
Openingstijden
Route
Openingstijden
Route
Openingstijden

Samsung S9 scherm reparatie service van The Fixables

Wat kan je van ons verwachten?

Binnen 30min gefikst

De meeste reparaties zijn klaar terwijl je wacht, neem een kop thee of verse koffie en je staat binnen no-time weer buiten.

Gegarandeerd beste service

No cure, no pay. Je komt nooit voor onverwachte kosten te staan, als we je probleem niet kunnen verhelpen betaal je geen cent.

Altijd 6 maanden garantie

We vertrouwen erop dat jouw device na een reparatie weer een lange tijd mee gaat. Daarom, altijd 6 maanden garantie op onze services.

Goedkoper dan de concurrentie

Naast dat we de snelste zijn en uitsluitend onderdelen gebruiken van de hoogste kwaliteit, zijn we ook nog eens goedkoper dan de concurrentie.

Waarom je Samsung S9 scherm laten repareren bij The Fixables?

Wij bieden jou gegarandeerd de beste service met gratis deskundig advies voor jouw Samsung S9 scherm reparatie! Hierbij kijken wij wat in jouw situatie de beste optie is en hoe wij dit het snelst kunnen oplossen. Hier bovenop heb je nog eens 6 maanden garantie op de reparatie en houden wij ons altijd aan de afgesproken prijs, zelfs als de reparatie duurder uitvalt; wij betalen voor het verschil! Is dat geen deal?

Wat jullie over ons zeggen

your opinion really matters to us

Ben je benieuwd wat klanten van The Fixables vinden?
Begrijpelijk. Het gaat immers om vertrouwen. En jullie beoordelingen zijn hiervoor het bewijs. We lezen ook graag jouw review.

Meer reviews

Onze service opties

Choose what best fits your needs

Nu je alle informatie hebt, wil je natuurlijk weten hoe je ervoor kunt zorgen dat je iPhone zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Wij bieden diverse opties afhankelijk van je locatie en de haast die geboden is. Bij een iPhone met waterschade is haast geboden.

Kom langs

Kom langs zonder afspraak en je personal smart device wordt vrijwel altijd dezelfde dag gerepareerd (en vaak al binnen 30 minuten!)


Kom langs

Stuur op

GRATIS verzenden & retour. Kosten worden verrekend met de reparatiekosten. Personal smart device gerepareerd retour binnen 3 werkdagen

Meld aan

Pick up

GRATIS ophaal- en retourservice wanneer de afstand tot een van onze repair stores minder dan 10 km is. Personal smart device dezelfde dag gerepareerd retour

Meld aan

Samsung S9 reparatie: andere veelvoorkomende reparaties

Wat wij voor je kunnen doen

Breng je Samsung S9 zo snel mogelijk bij ons langs, want hoe eerder wij ermee aan de slag kunnen, hoe groter de kans is dat jouw Samsung nog te redden is.

De stappen die jij zelf kan zetten om zo min mogelijk schade toe te voegen:

  • Zet je Samsung uit, laat hem uit
  • Laad je Samsung niet op, een natte telefoon kan geen elektriciteit gebruiken.
  • Haal je SIM en SD kaart er uit. 
  • Leg je device niet in de rijst, het helpt niet
  • Breng je Samsung zo snel mogelijk naar een reparatie held, hoe  eerder wij voor je aan de slag kunnen, hoe groter de kans dat je toestel te redden is.

Je oplaadpoort is erg kwetsbaar. Mocht je Samsung S9 niet meer opladen, doe hier dan zelf niets mee. Kijk even of die vies of nat is. 

Als er water in zit, kun je hem een paar uur laten drogen en nog een keer proberen. 

Als die vies is, breng hem langs een The Fixables store en laat ons hem gratis voor je schoonmaken. Doe dit niet zelf, je hebt je laadpoort in no-time beschadigd.

Wanneer een schoonmaakbeurt de boel niet fixt, zullen we kijken wat er wel aan scheelt. Wat de issue ook is, we kunnen hem waarschijnlijk binnen een uur voor je fixen, zodat je hem snel weer kunt opladen.

De behuizing van je Samsung S9 is kapot, wat nu? Vervangen? Een nieuwe Samsung S9 kopen? Gewoon zo laten zitten? 

Het is belangrijk om te kijken of er een opening naar binnen in de achterkant zit. Wanneer dit het geval is, kan je hem namelijk beter laten fixen. Water en stof vindt zijn weg naar binnen en kan veel schade toebrengen aan je device. Hoe klein het gaatje ook maar is, water en stof vindt altijd een weg naar binnen.

Veelgestelde vragen over een Samsung S9 scherm reparatie

We beantwoorden al jouw vragen

Op reparaties van waterschade na, geven wij jou altijd de garantie dat wanneer jouw reparatie niet volbracht kan worden, jij hier geen geld aan kwijt bent.

Onze service staat altijd op #1. We gaan altijd een stapje extra om de klant tevreden te krijgen en wij vinden garanties niet meer dan logisch om te bieden:

✔ Geen kosten voor advies en onderzoek

No cure no pay, behalve voor reparaties van waterschade.

✔ De beste kwaliteit Samsung onderdelen. 

✔ Geen extra kosten achteraf. De afgesproken prijs is wat jij zal betalen, als wij eroverheen gaan, zijn die kosten voor ons. 

✔ Garantie op alles van de reparatie tot 6 maanden erop.

Als je niet tevreden bent, weet dat wij pas stoppen wanneer je dat wel bent! Is er dus nog iets wat niet oké is, kom dan vooral langs, dan komen we samen tot een oplossing!

Jouw Samsung S9 is een prima toestel. Mankeert er iets aan, kunnen we dat zo voor je fixen en dan kan die ook weer een hele tijd door. 

Naast dat die het dan gewoon weer doet, is een reparatie ook heel erg gunstig voor de waarde van je Samsung. Mocht je hem ooit nog willen doorverkopen als jij toe bent aan een nieuwe telefoon. 

Wij hebben voor jou hier alvast een handig overzicht gemaakt van de Samsung S9 reparaties!

Het vervangen van een Samsung S9 beeldscherm is een veel voorkomende reparatie. De meeste reparaties duren niet zo lang, binnen een uurtje is het vaak al gefixt. Heb je een ander probleem met je Samsung of weet je niet precies wat het defect is? Met een kort onderzoek komen wij daar ook snel achter en zullen we kijken hoe we dit kunnen verhelpen!