Samsung S9 reparatie: snel, deskundig en betrouwbaar

Relax it’s only broken

Samsung telefoons staan bekend om goede kwaliteit, maar goed, het blijft een gebruiksvoorwerp, die dingen gaan wel eens kapot. Wat dan? Jouw Samsung S9 is je natuurlijk dierbaar en je wilt hem zo snel en goed mogelijk laten fixen. Waar anders kun je dit beter doen dan bij The Fixables? Wij regelen jouw Samsung S9 reparatie binnen 30 minuten. Kom onder meer langs voor het vervangen van je batterij of een Samsung S9 scherm reparatie

Contact
Prijzen

Prijzen Samsung S9 reparatie

De prijzen van de meest voorkomende problemen en reparaties vind je hier

Repair stores

We are only one step away

Neem contact met ons op, wij helpen je graag en snel!
 Je kunt ons op verschillende manieren bereiken.

Routebeschrijving
Openingstijden
Routebeschrijving
Openingstijden
Routebechrijving
Openingstijden
Routebeschrijving
Openingstijden

Samsung S9 reparatie service van The Fixables

Wat kan je van ons verwachten?

Binnen 30min gefikst

De meeste Samsung S9 reparaties zijn klaar terwijl je wacht, neem een kop thee of verse koffie en je staat binnen no-time weer buiten.

Gegarandeerd beste service

No cure, no pay. Je komt nooit voor onverwachte kosten te staan, als we je probleem niet kunnen verhelpen betaal je geen cent.

Altijd 6 maanden garantie

We vertrouwen erop dat jouw Samsung S9 na een reparatie weer een lange tijd mee gaat. Daarom, altijd 6 maanden garantie op onze services.

Goedkoper dan de concurrentie

Naast dat we de snelste zijn en uitsluitend onderdelen gebruiken van de hoogste kwaliteit, zijn we ook nog eens goedkoper dan de concurrentie.

Kies jouw Samsung S9 reparatie voor meer informatie

Relax, we can fix almost everything

wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
eerste hulp
Onze tips
wanneer nodig?
Overige prijzen
Meer reparaties

Waarom je zou moeten kiezen voor The Fixables voor jouw Samsung S9 reparatie?

Onze reparatie helden hebben altijd een luisterend oor voor je klaar en zetten hun expertise in om voor jouw situatie een advies op maat te kunnen geven. Dit advies is trouwens helemaal gratis, wij snappen als geen ander dat een kapotte Samsung S9 niet chill is en vinden het dus heel gewoon om je dat te bieden. Verder hebben wij nog allemaal andere services, als transparante werkwijze en kosten, no cure no pay, 6 maanden garantie en de belofte niet te stoppen totdat jij tevreden bent!

Wat jullie over ons zeggen

your opinion really matters to us

Ben je benieuwd wat klanten van onze iPhone reparatie service vinden?
Begrijpelijk. Het gaat immers om vertrouwen. En jullie beoordelingen zijn hiervoor het bewijs. We lezen ook graag jouw review.

Meer reviews

Onze service opties voor jouw Samsung S9 reparatie

Choose what best fits your needs

Nu je alle informatie hebt, wil je natuurlijk weten hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw Samsung S9 zo snel mogelijk gerepareerd gaat worden. Wij bieden diverse opties afhankelijk van je locatie en de haast die geboden is.

Kom langs

Kom langs zonder afspraak en je Samsung S9 wordt vrijwel altijd dezelfde dag gerepareerd (en vaak al binnen 30 minuten!)


Kom langs

Stuur op

GRATIS verzenden & retour. Kosten worden verrekend met de reparatiekosten. Je Samsung S9 gerepareerd retour binnen 3 werkdagen

Meld aan

Pick up

GRATIS ophaal- en retourservice wanneer de afstand tot een van onze repair stores minder dan 5 km is. Samsung S9 dezelfde dag gerepareerd retour

Meld aan

Andere Samsung modellen & reparaties

De prijzen van de meest voorkomende problemen en reparaties vind je hier

Heb jij een reparatie nodig voor een ander Samsung model? Wanneer je niet het exacte model weet, kun je het A-nummer vinden op de achterkant van je personal smart device of opzoeken bij Instellingen.

Samsung S9 reparatie: veelvoorkomende reparaties

Wat wij voor je kunnen doen

Heb je net een nieuwe Samsung S9, en wil je de data van je oude toestel overzetten op de nieuwe? Dat is heel makkelijk geregeld, check hier:

  • Download de smart-switch app
  • Selecteer je oude device
  • Selecteer op je oude toestel welke gegevens je wilt overzetten
  • Download de gegevens

Mocht je er niet uitkomen, geen probleem, kom langs en we regelen het voor je. 

Heb je het idee dat je foto’s niet meer zo mooi zijn als eerder? Maak eens een foto van een lichtgekleurd oppervlakte. Een witte muur, een blauwe lucht, whatever. Je kunt dan snel zien of er eventuele beschadigingen aan je camera zitten. 

Is je Samsung S9 camera kapot? Breng je toestel dan even langs onze store, zetten wij er een nieuwe camera voor je in.

Als er weinig of geen geluid uit je speaker komt, hoeft ‘ie nog niet kapot te zijn. Het kan ook gewoon zijn dat ‘ie verstopt zit en dat het geluid er daarom niet doorkomt. Maak je speaker even schoon met een borsteltje, en probeer opnieuw! 

Nee, niet? Dan is je speaker wel kapot. Of nou ja, kapot, hij kan fysiek kapot zijn, maar het kan ook komen door een bug in de software. Hoe dan ook, wij weten er raad mee en jouw device maakt binnen een uur weer normaal geluid!

Stel jij systeemupdates altijd uit? We snappen het, ze lijken misschien niet heel nuttig. Toch zijn ze erg belangrijk voor je apparaat. Samsung probeert jouw telefoon altijd de nieuwste, beste bescherming te bieden tegen virussen en systeemupdates zorgen ervoor dat jouw telefoon up-to-date is met de nieuwste beschermingen. 

Als je meer dan een update hebt overgeslagen, kun je beter je device opnieuw installeren. Wij willen dat graag voor je doen, met behoud van je data, beloofd! 

Kun jij niet meer bij je data? Zit je Samsung in een loop, is ‘ie gecrasht of is er een andere reden dat je niet meer bij je eigen gegevens kan? Breng je device langs een The Fixables store, we zullen voor je aan de slag gaan. Het is een tijdrovende klus, maar wij gaan ons uiterste best doen om dit goed voor je af te ronden!

Veelgestelde vragen over een Samsung S9 reparatie

We beantwoorden al jouw vragen

Als je denkt dat je Samsung S9 nog te redden valt, raden wij aan om deze te laten repareren. Dit is omdat telefoons met een kleine reparatie toch wel weer een hele tijd meekunnen. Tevens zijn refurbished Samsung telefoons nog een mooi bedrag waard, dus je maakt waarschijnlijk winst over de reparatie als je ‘m doorverkoopt!

Wij gaan er meestal vanuit dat reparaties gewoon succesvol zullen zijn. Onze reparatie helden hebben de skills die je nodig hebt om jouw Samsung S9 weer zo goed als nieuw te maken. Voldoen wij niet aan deze verwachting, is dat spijtig en wij willen je dan niet ook nog belasten met een rekening voor een mislukte reparatie.

Gezien reparatie van waterschade veel tijd in beslag neemt en een relatief lage slaagkans heeft, kunnen wij hiervoor niet dezelfde garanties bieden.

Je zult inmiddels wel weten dat wij van The Fixables onze service zien als waar we écht het verschil kunnen maken. Om het jou overzichtelijk te maken heb je hier het overzicht van The Fixables service

✔ Onderzoekskosten? No thank you, jij krijgt gewoon onderzoek en advies van ons, geheel vrijblijvend. 

No cure no pay voor alle reparaties, op waterschade na. 

✔ Hoogste kwaliteit. Alleen de beste Samsung onderdelen voor jouw Samsung device. Zo behoud je de waarde van je toestel.

✔ Transparantie. Vooraf weet jij wat jouw reparatie gaat kosten en alle kosten die daar bovenop komen zijn voor ons. 

✔ Garantie tot 6 maanden na je reparatie.

Wij stoppen pas als jij tevreden bent, dus mocht er nog iets zijn waar je niet tevreden mee bent, kom langs en we komen er samen wel uit! 

Jouw Samsung S9 is een prima toestel. Mankeert er iets aan, kunnen we dat zo voor je fixen en dan kan ‘ie ook weer een hele tijd door. 

Naast dat ‘ie het dan gewoon weer doet, is een reparatie ook heel erg gunstig voor de waarde van je Samsung. Mocht je hem ooit nog willen doorverkopen als jij toe bent aan een nieuwe telefoon. 

Dat ligt natuurlijk aan waar wij voor jou mee aan de slag gaan! Relax, we hebben hier een overzicht voor je voor de meest voorkomende reparaties van de Samsung S9(+).

Net als de prijs, hangt de duur van de reparatie af van waar we mee bezig gaan. Het vervangen van een onderdeel als een scherm, batterij, wat dan ook duurt niet zo gek lang, minder dan een uur. 

Data recovery en waterschade repareren nemen meer tijd in beslag, houd dus rekening met een langere reparatieduur.