Samsung S20 scherm reparatie: snel, deskundig en betrouwbaar

Relax it’s only broken

Als je scherm van je Samsung S20 kapot is, wil je dit natuurlijk zo snel mogelijk gefixt hebben. Breng hem daarom bij ons langs, dan heb je binnen no-time een splinter nieuw scherm.

Neem contact op

Repair stores

We are only one step away

Neem contact met ons op, wij helpen je graag en snel voor jouw gsm reparatie!
 Je kunt ons op verschillende manieren bereiken.

Route
Openingstijden
Route
Openingstijden
Route
Openingstijden
Route
Openingstijden

Samsung S20 scherm reparatie service van The Fixables

Wat kan je van ons verwachten?

Binnen 30min gefikst

De meeste reparaties zijn klaar terwijl je wacht, neem een kop thee of verse koffie en je staat binnen no-time weer buiten.

Gegarandeerd beste service

No cure, no pay. Je komt nooit voor onverwachte kosten te staan, als we je probleem niet kunnen verhelpen betaal je geen cent.

Altijd 6 maanden garantie

We vertrouwen erop dat jouw device na een reparatie weer een lange tijd mee gaat. Daarom, altijd 6 maanden garantie op onze services.

Goedkoper dan de concurrentie

Naast dat we de snelste zijn en uitsluitend onderdelen gebruiken van de hoogste kwaliteit, zijn we ook nog eens goedkoper dan de concurrentie.

Waarom je Samsung S20 scherm laten repareren bij The Fixables?

Wij willen de beste zijn en dat laten we graag merken. Wij bieden gratis onderzoek en advies, no cure no pay voor bijna alle reparaties, gegarandeerd niet meer betalen dan van tevoren afgesproken en 6 maanden garantie op alles van de reparatie. Daarnaast schenken wij de lekkerste verse koffie! Is dat geen deal?

Wat jullie over ons zeggen

your opinion really matters to us

Ben je benieuwd wat klanten van The Fixables vinden?
Begrijpelijk. Het gaat immers om vertrouwen. En jullie beoordelingen zijn hiervoor het bewijs. We lezen ook graag jouw review.

Meer reviews

Onze service opties

Choose what best fits your needs

Nu je alle informatie hebt, wil je natuurlijk weten hoe je ervoor kunt zorgen dat je iPhone zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Wij bieden diverse opties afhankelijk van je locatie en de haast die geboden is. Bij een iPhone met waterschade is haast geboden.

Kom langs

Kom langs zonder afspraak en je personal smart device wordt vrijwel altijd dezelfde dag gerepareerd (en vaak al binnen 30 minuten!)


Kom langs

Stuur op

GRATIS verzenden & retour. Kosten worden verrekend met de reparatiekosten. Personal smart device gerepareerd retour binnen 3 werkdagen

Meld aan

Pick up

GRATIS ophaal- en retourservice wanneer de afstand tot een van onze repair stores minder dan 10 km is. Personal smart device dezelfde dag gerepareerd retour

Meld aan

Samsung s20 reparatie: andere veelvoorkomende reparaties

Wat wij voor je kunnen doen

Je telefoon kan nog altijd waterschade oplopen en als dit gebeurt kun je het volgende het beste eerst doen: 

  • Zet je Samsung uit, houd hem uit
  • Laad je Samsung niet op, het laatste wat je natte telefoon nodig heeft is elektriciteit.
  • Haal je SIM en SD kaart er uit. 
  • Leg je device niet in de rijst, het helpt niet
  • Breng je Samsung zo snel mogelijk naar een reparatie held, hoe  eerder wij voor je aan de slag kunnen, hoe groter de kans dat je toestel te redden is.

Je oplaadpoort is erg kwetsbaar. Mocht je Samsung niet meer opladen, doe hier dan zelf niets mee. Kijk even of die vies of nat is. 

Als er water in zit, kun je hem een paar uur laten drogen en nog een keer proberen. 

Als die vies is, breng hem langs een The Fixables store en laat ons hem gratis voor je schoonmaken. Doe dit niet zelf, je hebt je laadpoort in no-time beschadigd.

Wanneer een schoonmaakbeurt de boel niet fixt, zullen we kijken wat er wel aan scheelt. Wat de issue ook is, we kunnen hem waarschijnlijk binnen een uur voor je fixen, zodat je hem snel weer kunt opladen.

Net als bij je beeldscherm, is de achterkant van je telefoon de bescherming tegen stof en water. Zit hier een opening in, dan dringt vuil je toestel binnen en zal schade toebrengen. 

Wij raden je dus aan om hier geen risico mee te lopen en je behuizing bij heftige schade te laten vervangen!

Veelgestelde vragen over een Samsung S20 scherm reparatie

We beantwoorden al jouw vragen

No cure, no pay. Het is zo simpel. Op alle reparaties behalve waterschade geldt deze regel, kunnen we jou niet leveren wat je van ons verwacht, dan hoeven we hier geen geld voor. 

Onze service staat altijd op #1. We gaan altijd een stapje extra om de klant tevreden te krijgen en wij vinden garanties niet meer dan logisch om te bieden:

✔ Geen kosten voor advies en onderzoek

No cure no pay, behalve voor reparaties van waterschade.

✔ De beste kwaliteit Samsung onderdelen. 

✔ Geen extra kosten achteraf. De afgesproken prijs is wat jij zal betalen, als wij eroverheen gaan, zijn die kosten voor ons. 

✔ Garantie op alles van de reparatie tot 6 maanden erop.

Als je niet tevreden bent, weet dat wij pas stoppen wanneer je dat wel bent! Is er dus nog iets wat niet oké is, kom dan vooral langs, dan komen we samen tot een oplossing!

Een device als de Samsung S20 gaat nog een hele tijd mee. Vooral met een kleine opknapbeurt, zo kun je nog een hele tijd doen met jouw Samsung S20 en een reparatie is immers veel goedkoper dan een nieuwe telefoon kopen.

Wil je wel een nieuwe telefoon? Dat kan, wij raden je dan ook aan om je S20 te laten repareren. Je kunt voor een refurbished S20 heel wat vangen, dus dan maak jij sowieso winst over je reparatie!

Wij hebben voor jou hier alvast een handig overzicht gemaakt van de Samsung S20 reparaties!

Het vervangen van een beeldscherm is een eenvoudige reparatie die wij vaak uitvoeren. Dit hebben we dan ook vaak binnen een uurtje voor je gefixt. Heb je een ander probleem of weet je niet precies wat het defect is? Met een kort onderzoek komen wij daar ook snel achter en zullen we kijken hoe we dit kunnen verhelpen!