Samsung S20 batterij vervangen: snel, deskundig en betrouwbaar

Relax it’s only broken

De Samsung S20 is een ontzettend goede telefoon, dan is het vervelend als de batterij steeds meer mankementen vertoont. Net wanneer jij hem echt nodig hebt, is die alweer leeg. En dat terwijl je toestel het verder prima doet. No stress, de batterij vervangen is bij ons binnen 30 minuten gefixt en dan werkt jouw telefoon weer als een gloednieuwe. 

Neem contact op

Repair stores

We are only one step away

Neem contact met ons op, wij helpen je graag en snel voor jouw gsm reparatie!
 Je kunt ons op verschillende manieren bereiken.

Route
Openingstijden
Route
Openingstijden
Route
Openingstijden
Route
Openingstijden

Samsung S20 batterij vervangen service van The Fixables

Wat kan je van ons verwachten?

Binnen 30min gefikst

De meeste reparaties zijn klaar terwijl je wacht, neem een kop thee of verse koffie en je staat binnen no-time weer buiten.

Gegarandeerd beste service

No cure, no pay. Je komt nooit voor onverwachte kosten te staan, als we je probleem niet kunnen verhelpen betaal je geen cent.

Altijd 6 maanden garantie

We vertrouwen erop dat jouw device na een reparatie weer een lange tijd mee gaat. Daarom, altijd 6 maanden garantie op onze services.

Goedkoper dan de concurrentie

Naast dat we de snelste zijn en uitsluitend onderdelen gebruiken van de hoogste kwaliteit, zijn we ook nog eens goedkoper dan de concurrentie.

Waarom je zou moeten kiezen voor The Fixables?

Batterijen verliezen elke keer dat je je Samsung oplaadt een beetje capaciteit. Eerst merk je hier niet veel van, maar na een tijdje kom je de dag waarschijnlijk niet door op een volle batterij.Wij begrijpen hoe dierbaar jouw Samsung voor je is en hoe irritant dit kan zijn. Het is vervelend om onbereikbaar te zijn, de wereld draait immers altijd door. No problem, we got you! Met de beste service fixen wij binnen 30 minuten jouw batterij en ben je in mum van tijd weer bereikbaar voor de hele wereld. Ja, zo simpel is het bij ons!

Wat jullie over ons zeggen

your opinion really matters to us

Ben je benieuwd wat klanten van The Fixables vinden?
Begrijpelijk. Het gaat immers om vertrouwen. En jullie beoordelingen zijn hiervoor het bewijs. We lezen ook graag jouw review.

Meer reviews

Onze service opties

Choose what best fits your needs

Nu je alle informatie hebt, wil je natuurlijk weten hoe je ervoor kunt zorgen dat je iPhone zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Wij bieden diverse opties afhankelijk van je locatie en de haast die geboden is. Bij een iPhone met waterschade is haast geboden.

Kom langs

Kom langs zonder afspraak en je personal smart device wordt vrijwel altijd dezelfde dag gerepareerd (en vaak al binnen 30 minuten!)


Kom langs

Stuur op

GRATIS verzenden & retour. Kosten worden verrekend met de reparatiekosten. Personal smart device gerepareerd retour binnen 3 werkdagen

Meld aan

Pick up

GRATIS ophaal- en retourservice wanneer de afstand tot een van onze repair stores minder dan 10 km is. Personal smart device dezelfde dag gerepareerd retour

Meld aan

Samsung S20 reparatie: andere veelvoorkomende reparaties

Wat wij voor je kunnen doen

Een gebarsten scherm staat niet mooi, maar is het het geld waard om te kiezen voor een Samsung S20 scherm reparatie? 

Ja. Waarschijnlijk wel. 

Naast dat het niet chill is om steeds je vinger over gebroken glas te halen is een breuk in je scherm een toegang voor vuil om je Samsung binnen te dringen. Zit er eenmaal water of vuil in je toestel, dan zal dit nare gevolgen hebben voor je interne onderdelen. Laat je Samsung beeldscherm daarom fixen! 

Als je Samsung niet meer oplaadt, kan dat vele redenen hebben. Kijk eerst even of je laadpoort misschien vies is. Als dat zo is, laat hem dan even bij ons schoonmaken, dat doen we gratis voor je. 

Hierbij is de DIY methode af te raden, aangezien de laadpoort erg kwetsbaar is en dit vaak meer kwaad dan goed doet.

Als schoonmaken niet helpt, ben je al bij ons en kunnen we meteen kijken wat de issue wel is. Of het nu komt door je software, hardware, wat dan ook, wij fixen het voor je.

Je telefoon kan nog altijd waterschade oplopen en als dit gebeurt kun je het volgende het beste eerst doen: 

  • Zet je Samsung S20 uit, houd hem uit
  • Laad je Samsung S20 niet op, het laatste wat je natte telefoon nodig heeft is elektriciteit.
  • Haal je SIM en SD kaart er uit. 
  • Leg je device niet in de rijst, het helpt niet
  • Breng je Samsung S20 zo snel mogelijk naar een reparatie held, hoe  eerder wij voor je aan de slag kunnen, hoe groter de kans dat je toestel te redden is.

De behuizing van je Samsung S20 is kapot, wat nu? Vervangen? Een nieuwe Samsung kopen? Gewoon zo laten zitten? 

Hoewel je behuizing niet gebruikt wordt voor je dagelijkse bezigheden, is het wel zo dat deze bescherming biedt aan de binnenkant van je Samsung S20. Een drup water kan zo je toestel binnendringen en schade aanrichten. Loop dus geen risico hiermee!

Veelgestelde vragen over een Samsung S20 batterij vervangen

We beantwoorden al jouw vragen

Elke batterij heeft een andere levensduur, daar is niet op te plannen. De batterij kan minder ladingen vasthouden na verloop van tijd, waardoor de batterijduur wordt verkort helaas. Dit komt namelijk door een ingebouwde handicap van batterijen, waar ze bij elke oplaadbeurt capaciteit verliezen. Eerst merk je hier niks van omdat het een geleidelijk proces is, maar na een aantal jaar kun je er niet meer omheen. 

De vuistregel is dat je batterij aan vervanging toe is, wanneer jij denkt dat die aan vervanging toe is. Niemand zit te wachten op het steeds moeten meenemen van je oplader of powerbank omdat je Samsung het anders niet trekt om de dag door te komen. 

De batterij van je Samsung S20  zal dus na verloop van tijd minder gaan presteren. Dit is een proces dat je eigenlijk niet kunt tegenhouden. Soms kan je tips opzoeken op het internet, maar op een bepaald moment is de batterij op en echt aan vervanging toe. 

Als je batterij matig functioneert, is hier helaas niets aan te doen, behalve hem vervangen met een nieuwe. En hier kunnen wij je gelukkig goed bij helpen!

Als jij jouw Samsung S20 al sinds de aanschaf dezelfde batterij heeft, is het niet gek dat die het niet meer zo goed doet. 

Batterijen verliezen namelijk elke keer dat je je Samsung oplaadt een beetje capaciteit. Eerst merk je hier niet veel van, maar na een jaar of wat kom je de dag waarschijnlijk niet door op een volle batterij.

Relax, wij zetten er zo een nieuwe, krachtige batterij voor je in! 

No cure, no pay. Het is zo simpel. Op alle reparaties behalve waterschade geldt deze regel, kunnen we jou niet leveren wat je van ons verwacht, dan hoeven we hier geen geld voor.

Onze service staat altijd op #1. We gaan altijd een stapje extra om de klant tevreden te krijgen en wij vinden garanties niet meer dan logisch om te bieden:

✔ Geen kosten voor advies en onderzoek

No cure no pay, behalve voor reparaties van waterschade.

✔ De beste kwaliteit Samsung onderdelen. 

✔ Geen extra kosten achteraf. De afgesproken prijs is wat jij zal betalen, als wij eroverheen gaan, zijn die kosten voor ons. 

✔ Garantie op alles van de reparatie tot 6 maanden erop.

Als je niet tevreden bent, weet dat wij pas stoppen wanneer je dat wel bent! Is er dus nog iets wat niet oké is, kom dan vooral langs, dan komen we samen tot een oplossing!

Een device als de Samsung S20 gaat nog een hele tijd mee. Vooral met een kleine opknapbeurt, zo kun je nog een hele tijd doen met jouw Samsung S20 en een reparatie is immers veel goedkoper dan een nieuwe telefoon kopen.

Wil je wel een nieuwe telefoon? Dat kan, wij raden je dan ook aan om je S20 te laten repareren. Je kunt voor een refurbished S20 heel wat vangen, dus dan maak jij sowieso winst over je reparatie!

Dat hangt af van de reparatie. Wij hebben voor jou hier alvast een handig overzicht gemaakt van de Samsung reparaties!

Het vervangen van een batterij is een eenvoudige reparatie die wij vaak uitvoeren. Dit hebben we dan ook vaak binnen 30 minuten voor je gefixt. Heb je een ander probleem met de batterij of weet je niet precies wat het defect is? Met een kort onderzoek komen wij daar ook snel achter en zullen we kijken hoe we dit kunnen verhelpen!