Samsung S20 reparatie: snel, deskundig en betrouwbaar

Relax it’s only broken

Mankeert er iets aan jouw Samsung S20? Relax, it’s only broken… Kom een keer langs bij een The Fixables store, binnen no-time sta je weer buiten met je Samsung S20 die weer goed werkt! Onze reparatie helden hebben jouw Samsung S20 scherm reparatie zo gefixt. Ook staan ze klaar om je Samsung S20 batterij te vervangen. Wacht niet langer met een kapotte telefoon en breng hem snel langs. 

Contact
Prijzen

Prijzen Samsung S20 reparatie

De prijzen van de meest voorkomende problemen en reparaties vind je hier

Wanneer je niet het exacte model weet, kun je het A-nummer vinden op de achterkant van je personal smart device of opzoeken bij Instellingen.

Repair stores

We are only one step away

The Fixables staan op deze locaties dagelijks klaar voor jouw Samsung S20 reparaties. Ook alle andere Samsung modellen fixen wij. Neem contact met ons op, wij helpen je graag en snel!
 Je kunt ons op verschillende manieren bereiken.

Routebeschrijving
Openingstijden
Routebeschrijving
Openingstijden
Routebechrijving
Openingstijden
Routebeschrijving
Openingstijden

Samsung S20 reparatie service van The Fixables

Wat kan je van ons verwachten?

Binnen 30min gefikst

De meeste Samsung S20 reparaties zijn klaar terwijl je wacht, neem een kop thee of verse koffie en je staat binnen no-time weer buiten.

Gegarandeerd beste service

No cure, no pay. Je komt nooit voor onverwachte kosten te staan, als we je probleem niet kunnen verhelpen betaal je geen cent.

Altijd 6 maanden garantie

We vertrouwen erop dat jouw Samsung S20 na een reparatie weer een lange tijd mee gaat. Daarom, altijd 6 maanden garantie op onze services.

Goedkoper dan de concurrentie

Naast dat we de snelste zijn en uitsluitend onderdelen gebruiken van de hoogste kwaliteit, zijn we ook nog eens goedkoper dan de concurrentie.

Kies jouw Samsung S20 reparatie voor meer informatie

Relax, we can fix almost everything

wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
eerste hulp
Onze tips
wanneer nodig?
Overige prijzen
Meer reparaties

Waarom je zou moeten kiezen voor The Fixables voor jouw Samsung S20 reparatie?

Maar waarom zou je kiezen voor The Fixables voor jouw Samsung S20 reparatie? Naast reparaties uitgevoerd door experts nemen we graag stappen extra om jou écht tevreden te krijgen met onze services. Waar moet je aan denken? Gratis onderzoek en advies, no cure no pay voor bijna alle reparaties, gegarandeerd niet meer betalen dan van tevoren afgesproken en 6 maanden garantie op alles van de reparatie. Daarnaast schenken wij de lekkerste verse koffie!

Wat jullie over ons zeggen

your opinion really matters to us

Ben je benieuwd wat klanten van onze iPhone reparatie service vinden?
Begrijpelijk. Het gaat immers om vertrouwen. En jullie beoordelingen zijn hiervoor het bewijs. We lezen ook graag jouw review.

Meer reviews

Onze service opties voor jouw Samsung S20 reparatie

Choose what best fits your needs

Nu je alle informatie hebt, wil je natuurlijk weten hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw Samsung S20 zo snel mogelijk gerepareerd gaat worden. Wij bieden diverse opties afhankelijk van je locatie en de haast die geboden is.

Kom langs

Kom langs zonder afspraak en je Samsung S20 wordt vrijwel altijd dezelfde dag gerepareerd (en vaak al binnen 30 minuten!)


Kom langs

Stuur op

GRATIS verzenden & retour. Kosten worden verrekend met de reparatiekosten. Je Samsung S20 gerepareerd retour binnen 3 werkdagen

Meld aan

Pick up

GRATIS ophaal- en retourservice wanneer de afstand tot een van onze repair stores minder dan 5 km is. Je Samsung S20 dezelfde dag gerepareerd retour

Meld aan

Andere Samsung modellen & reparaties

De prijzen van de meest voorkomende problemen en reparaties vind je hier

Wanneer je niet het exacte model weet, kun je het A-nummer vinden op de achterkant van je personal smart device of opzoeken bij Instellingen.

Samsung S20 reparatie: veelvoorkomende reparaties

Wat wij voor je kunnen doen

Als je een nieuwe telefoon hebt, wil je niet vanaf 0 beginnen. Je wilt je data van je oude toestel overzetten naar je Samsung. Hoe doe je dit? 

  • Download de smart-switch app
  • Selecteer je oude device
  • Selecteer op je oude toestel welke gegevens je wilt overzetten
  • Download de gegevens

Kom je er niet helemaal uit? Geen probleem, we helpen je graag! 

Als je denkt dat jouw camera lens kapot is, kun je dit testen door een foto te maken van een vlak oppervlakte. Oneffenheden, barsten, vlekken etc. zijn dan makkelijk te zien. Mocht de camera van je Samsung kapot zijn, breng hem even langs! Onze reparatie helden fixen hem zo voor je door er een nieuwe in te zetten!

Slecht geluid, of helemaal geen geluid uit je telefoon is zacht gezegd onhandig. 

Je kunt even kijken of je speaker niet verstopt zit en deze eventueel even schoonmaken. Als dit niet werkt, raden we je aan om je Samsung S20 langs een reparatie held te brengen. Wat er ook aan de hand is, wij kunnen het voor je regelen. Binnen een uur is het voor je gefixt!

Updates zijn belangrijk voor de bescherming van je device. Niet tegen stof of water, maar tegen virussen en malware. Als jouw device niet up-to-date is, hebben hackers meer kans om je device binnen te dringen.

Dit wil je natuurlijk niet, dus houd je software up-to-date. 

Als je er zelf niet uitkomt helpen we je graag verder op een van onze locaties.

Is je data ineens niet meer te bereiken? Zit je Samsung S20 in een loop, is die gecrasht of is er iets anders waardoor je niet meer bij je data kan? 

Breng je toestel dan even langs een Fixables store. Onze reparatie helden zullen hun uiterste best doen om jouw kostbare gegevens terug te halen.

Veelgestelde vragen over een Samsung S20 reparatie

We beantwoorden al jouw vragen

Als je device nog te redden valt, raden we je aan om je Samsung S20 te laten repareren. Ten eerste, omdat je Samsung het vast nog een hele tijd goed doet na een reparatie, zo haal je het meeste waar uit je geld. Ten tweede kun je hem eventueel doorverkopen als refurbished telefoon en hier flink wat winst op behalen..

Als het geen repareren van waterschade betreft, dan treedt de no cure no pay garantie in werking. Wij geloven in de skills van onze reparatie helden en we hebben daarom net als jij de verwachting dat de reparaties gewoon goed worden voltooid. Wanneer we niet voldoen aan deze verwachting, hoeven wij daar geen vergoeding voor.

De missie van The Fixables reparatie helden is jou als klant tevreden krijgen met onze diensten. Garanties horen daar natuurlijk bij. 

Hier alvast een overzicht van onze garanties!

✔ Onderzoek & advies, altijd deskundig, altijd vrijblijvend; ook als je geen reparatie bij ons aangaat.

No cure, no pay voor de reparaties die geen waterschade betreffen.

✔ Hoogste kwaliteit. Uitsluitend de beste Samsung onderdelen voor jouw toestel.

✔ Transparantie. Vooraf weet jij wat jouw reparatie gaat kosten en alle kosten die daar bovenop komen zijn voor ons. 

✔ Garantie tot 6 maanden na je reparatie.

Wij stoppen pas als jij tevreden bent, dus mocht er nog iets zijn waar je niet tevreden mee bent, kom langs en we komen er samen wel uit! 

Een device als de Samsung S20 gaat nog een hele tijd mee. Vooral met een kleine opknapbeurt, zo kun je nog een hele tijd doen met jouw Samsung S20 en een reparatie is immers veel goedkoper dan een nieuwe telefoon kopen.

Wil je wel een nieuwe telefoon? Dat kan, wij raden je dan ook aan om je S20 te laten repareren. Je kunt voor een refurbished S20 heel wat vangen, dus dan maak jij sowieso winst over je reparatie!

De kosten van een reparatie zijn natuurlijk afhankelijk van wat er gefixt moet worden. We hebben hier alvast een overzicht van de meest voorkomende reparaties. Als de jouwe er niet tussenstaat, neem even contact met ons op, we komen er vast wel uit! 

Tja, dat ligt ook aan wat er gerepareerd moet worden. Je kunt er wel vanuit gaan dat reparaties die bestaan uit het vervangen van een onderdeel als een beeldscherm, behuizing of batterij zo’n 30 minuten tot een uur in beslag neemt. 

Data terughalen of waterschade repareren duurt aanzienlijk langer, we zullen je vooraf een indicatie geven.