Samsung S10 scherm reparatie: snel, deskundig en betrouwbaar

Relax it’s only broken

Als je scherm van je Samsung S10 kapot is, wil je dit natuurlijk zo snel mogelijk gefixt hebben. Geen stress, bij The Fixables krijg je een lekkere kop koffie, deskundig advies en ook nog eens een super snelle service voor een goede prijs! Zo is jouw Samsung S10 scherm reparatie een fluitje van een cent. 

Neem contact op

Repair stores

We are only one step away

Neem contact met ons op, wij helpen je graag en snel voor jouw gsm reparatie!
 Je kunt ons op verschillende manieren bereiken.

Route
Openingstijden
Route
Openingstijden
Route
Openingstijden
Route
Openingstijden

Samsung S10 scherm reparatie service van The Fixables

Wat kan je van ons verwachten?

Binnen 30min gefikst

De meeste reparaties zijn klaar terwijl je wacht, neem een kop thee of verse koffie en je staat binnen no-time weer buiten.

Gegarandeerd beste service

No cure, no pay. Je komt nooit voor onverwachte kosten te staan, als we je probleem niet kunnen verhelpen betaal je geen cent.

Altijd 6 maanden garantie

We vertrouwen erop dat jouw device na een reparatie weer een lange tijd mee gaat. Daarom, altijd 6 maanden garantie op onze services.

Goedkoper dan de concurrentie

Naast dat we de snelste zijn en uitsluitend onderdelen gebruiken van de hoogste kwaliteit, zijn we ook nog eens goedkoper dan de concurrentie.

Waarom je Samsung S10 scherm laten repareren bij The Fixables?

Gegarandeerd de beste service met gratis deskundig advies! Hierbij kijken wij wat in jouw situatie de beste optie is en hoe wij dit het snelst kunnen oplossen. Hier bovenop heb je nog eens 6 maanden garantie op de reparatie en houden wij ons altijd aan de afgesproken prijs, zelfs als de reparatie duurder uitvalt; wij betalen voor het verschil! Goede deal, toch?

Wat jullie over ons zeggen

your opinion really matters to us

Ben je benieuwd wat klanten van The Fixables vinden?
Begrijpelijk. Het gaat immers om vertrouwen. En jullie beoordelingen zijn hiervoor het bewijs. We lezen ook graag jouw review.

Meer reviews

Onze service opties

Choose what best fits your needs

Nu je alle informatie hebt, wil je natuurlijk weten hoe je ervoor kunt zorgen dat je iPhone zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Wij bieden diverse opties afhankelijk van je locatie en de haast die geboden is. Bij een iPhone met waterschade is haast geboden.

Kom langs

Kom langs zonder afspraak en je personal smart device wordt vrijwel altijd dezelfde dag gerepareerd (en vaak al binnen 30 minuten!)


Kom langs

Stuur op

GRATIS verzenden & retour. Kosten worden verrekend met de reparatiekosten. Personal smart device gerepareerd retour binnen 3 werkdagen

Meld aan

Pick up

GRATIS ophaal- en retourservice wanneer de afstand tot een van onze repair stores minder dan 10 km is. Personal smart device dezelfde dag gerepareerd retour

Meld aan

Samsung S10 reparatie: andere veelvoorkomende reparaties

Wat wij voor je kunnen doen

Samsung s10 waterschade, dat is heel vervelend! Breng hem zo snel mogelijk naar ons, want hoe eerder we hem kunnen repareren, hoe groter de kans dat je je Samsung s10 alsnog kunt redden.

 U kunt de volgende stappen ondernemen om schade tot een minimum te beperken: Zet je Samsung s10 uit, zet hem uit Laad de telefoon niet op. Een natte telefoon kan geen elektriciteit gebruiken. Verwijder uw simkaart en sd-kaart.

 Leg je device niet in rijst, het is een fabel dat dat helpt.

Breng je Samsung S10 zo snel mogelijk naar ons voor een reparatie, hoe  eerder wij voor je aan de slag kunnen, hoe groter de kans dat je toestel te redden is.

Je oplaadpoort is erg kwetsbaar. Mocht je Samsung S10 niet meer opladen, doe hier dan zelf niets mee. Kijk even of die vies of nat is. 

Als er water in zit, kun je hem een paar uur laten drogen en nog een keer proberen. 

Als die vies is, breng hem langs een The Fixables store en laat ons hem gratis voor je schoonmaken. Doe dit niet zelf, je hebt je laadpoort in no-time beschadigd.

Wanneer een schoonmaakbeurt de boel niet fixt, zullen we kijken wat er wel aan scheelt. Wat de issue ook is, we kunnen hem waarschijnlijk binnen een uur voor je fixen, zodat je hem snel weer kunt opladen.

Als je Samsung S10 behuizing beschadigd is, moet je hem dan vervangen? 

Is de behuizing nog intact en werkt hij nog zoals jij dat zou willen? Of zit er een opening naar binnen in de achterkant? Wanneer dit het geval is kun je hem beter wel laten fixen. Water, stof, maakt niet uit hoe klein het gaatje is, vindt zijn weg naar binnen en zal schade toebrengen aan je device.

Veelgestelde vragen over een Samsung S10 scherm reparatie

We beantwoorden al jouw vragen

Wij geven altijd garantie dat als reparatie niet mogelijk is je ook geen reparatiekosten hebt. De enige uitzondering hierop is een reparatie van waterschade.

Onze service staat altijd op #1. We gaan altijd een stapje extra om de klant tevreden te krijgen en wij vinden garanties niet meer dan logisch om te bieden:

✔ Geen kosten voor advies en onderzoek

No cure no pay, behalve voor reparaties van waterschade.

✔ De beste kwaliteit Samsung onderdelen. 

✔ Geen extra kosten achteraf. De afgesproken prijs is wat jij zal betalen, als wij eroverheen gaan, zijn die kosten voor ons. 

✔ Garantie op alles van de reparatie tot 6 maanden erop.

Als je niet tevreden bent, weet dat wij pas stoppen wanneer je dat wel bent! Is er dus nog iets wat niet oké is, kom dan vooral langs, dan komen we samen tot een oplossing!

Een device als de Samsung S10 gaat nog een hele tijd mee, vooral als je hem laat opknappen! Hierdoor kan je nog gewoon je dagelijkse dingen blijven doen, zonder dat je een heel nieuw toestel moet aanschaffen en een reparatie is immers veel goedkoper dan een nieuwe telefoon kopen.

Wil je wel een nieuwe telefoon? Dat kan, wij raden je dan ook aan om je S10 te laten repareren. Je kunt voor een refurbished S10 heel wat vangen, dus dan maak jij sowieso winst over je reparatie!

Wij hebben voor jou hier alvast een handig overzicht gemaakt van de Samsung S10 reparaties!

Het vervangen van een Samsung S10 beeldscherm is een veel voorkomende reparatie. De meeste reparaties duren niet zo lang, binnen een uurtje is het vaak al gefixt. Heb je een ander probleem met je Samsung of weet je niet precies wat het defect is? Met een kort onderzoek komen wij daar ook snel achter en zullen we kijken hoe we dit kunnen verhelpen!