Samsung S10 batterij vervangen: snel, deskundig en betrouwbaar

Relax it’s only broken

Altijd vervelend wanneer je batterij niet meer goed werkt. Je hebt je Samsung S10 immers de gehele dag nodig en dat drie keer opladen per dag draagt daar niet echt aan mee. Bij het vervangen van je Samsung wil je dan ook snel je telefoon weer terug hebben en hem niet een dag of dagen kwijt zijn. Geen stress, bij The Fixables krijg je een lekkere kop koffie, deskundig advies en ook nog eens een super snelle service voor een goede prijs!

Neem contact op

Repair stores

We are only one step away

Neem contact met ons op, wij helpen je graag en snel voor jouw gsm reparatie!
 Je kunt ons op verschillende manieren bereiken.

Route
Openingstijden
Route
Openingstijden
Route
Openingstijden
Route
Openingstijden

Samsung S10 batterij vervangen service van The Fixables

Wat kan je van ons verwachten?

Binnen 30min gefikst

De meeste reparaties zijn klaar terwijl je wacht, neem een kop thee of verse koffie en je staat binnen no-time weer buiten.

Gegarandeerd beste service

No cure, no pay. Je komt nooit voor onverwachte kosten te staan, als we je probleem niet kunnen verhelpen betaal je geen cent.

Altijd 6 maanden garantie

We vertrouwen erop dat jouw device na een reparatie weer een lange tijd mee gaat. Daarom, altijd 6 maanden garantie op onze services.

Goedkoper dan de concurrentie

Naast dat we de snelste zijn en uitsluitend onderdelen gebruiken van de hoogste kwaliteit, zijn we ook nog eens goedkoper dan de concurrentie.

Waarom je Samsung S10 batterij laten vervangen bij The Fixables?

Gegarandeerd de beste service met gratis, ja gratis, deskundig advies! Hierbij kijken wij wat in jouw situatie de beste optie is en hoe wij dit het snelst kunnen oplossen. Hier bovenop heb je nog eens 6 maanden garantie op de reparatie en houden wij ons altijd aan de afgesproken prijs, zelfs als de reparatie duurder uitvalt; wij betalen voor het verschil! Goede deal, toch?

Wat jullie over ons zeggen

your opinion really matters to us

Ben je benieuwd wat klanten van The Fixables vinden?
Begrijpelijk. Het gaat immers om vertrouwen. En jullie beoordelingen zijn hiervoor het bewijs. We lezen ook graag jouw review.

Meer reviews

Onze service opties

Choose what best fits your needs

Nu je alle informatie hebt, wil je natuurlijk weten hoe je ervoor kunt zorgen dat je iPhone zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Wij bieden diverse opties afhankelijk van je locatie en de haast die geboden is. Bij een iPhone met waterschade is haast geboden.

Kom langs

Kom langs zonder afspraak en je personal smart device wordt vrijwel altijd dezelfde dag gerepareerd (en vaak al binnen 30 minuten!)


Kom langs

Stuur op

GRATIS verzenden & retour. Kosten worden verrekend met de reparatiekosten. Personal smart device gerepareerd retour binnen 3 werkdagen

Meld aan

Pick up

GRATIS ophaal- en retourservice wanneer de afstand tot een van onze repair stores minder dan 10 km is. Personal smart device dezelfde dag gerepareerd retour

Meld aan

Samsung S10 reparatie: andere veelvoorkomende reparaties

Wat wij voor je kunnen doen

Een kapot scherm, ontzettend irritant en zonde. Gelukkig kun je ook voor een schermreparatie bij ons terecht! 

Een kleine barst is niet direct een ramp, maar deze kleine barst kan groter worden tot een scheur, wat weer kan leiden tot grotere barsten. Dit is vervelend voor je vingers, omdat er kleine glassplinters los kunnen komen, maar ze bieden ook nog eens een opening voor vuil om je telefoon binnen te dringen. Snel laten repareren dus!

Als je dock connector, ofwel oplaadpoort vies is, laadt je Samsung S10 onregelmatig of niet meer op. Mocht dit het geval zijn, ben je altijd welkom om jouw Samsung laadpoort bij ons te laten schoonmaken. 

We raden de do-it-yourself mensen af om het zelf te doen, gezien je laadpoort erg gevoelig is en je snel meer schade dan herstel hebt aangericht.

Mocht het schoonmaken van je dock connector niet helpen, kijken we even wat er wel loos is. Relax, we weten hoe we dit kunnen fixen en jij kan binnen een uur je Samsung weer opladen!

Waterschade, ontzettend balen! Breng hem zo snel mogelijk bij ons langs, want hoe eerder wij ermee aan de slag kunnen, hoe groter de kans is dat jouw Samsung nog te redden is.

  • De stappen die jij zelf kan zetten om zo min mogelijk schade toe te voegen:
  • Zet je Samsung S10 uit, laat hem uit
  • Laad je Samsung S10 niet op, een natte telefoon kan geen elektriciteit gebruiken.
  • Haal je SIM en SD kaart er uit. 
  • Leg je device niet in de rijst, het helpt niet
  • Breng je Samsung S10 zo snel mogelijk naar een reparatie held, hoe  eerder wij voor je aan de slag kunnen, hoe groter de kans dat je toestel te redden is.

Als je Samsung behuizing beschadigd is, moet je hem dan vervangen? 

Is de behuizing nog intact en werkt hij nog zoals jij dat zou willen? Of zit er een opening naar binnen in de achterkant? Wanneer dit het geval is kun je hem beter wel laten fixen. Water, stof, maakt niet uit hoe klein het gaatje is, vindt zijn weg naar binnen en zal schade toebrengen aan je device.

Veelgestelde vragen over een Samsung S10 batterij vervangen

We beantwoorden al jouw vragen

De batterij van je Samsung zal na verloop van tijd minder gaan presteren. 

Dit is een proces dat je eigenlijk niet kunt tegenhouden. Je kan wel tips zoeken op het internet, maar op een bepaald moment is de batterij op en echt aan vervanging toe. 

Het ligt niet aan jou, je batterij gaat nou eenmaal minder lang mee dan eerder. Dit komt door een ingebouwde handicap van batterijen, waar ze bij elke oplaadbeurt capaciteit verliezen. Eerst merk je hier niks van, het gaat heel geleidelijk. Na een aantal jaar kun je er alleen niet meer omheen. 

Ben je het zat om je oplader of powerbank overal mee naartoe te nemen, omdat je anders de dag niet doorkomt? Laat ons je accu dan vervangen, zit er weer een krachtige in je Samsung die een hele tijd meegaat! 

De batterij van je Samsung S10 zal na verloop van tijd minder gaan presteren. 

Dit is een proces dat je eigenlijk niet kunt tegenhouden. Ben je het zat om je oplader of powerbank overal mee naartoe te nemen, omdat je anders de dag niet doorkomt? Laat ons je accu dan vervangen, zit er weer een krachtige in je Samsung die een hele tijd meegaat! 

Op reparaties van waterschade na, geven wij jou altijd de garantie dat wanneer jouw reparatie niet volbracht kan worden, jij hier geen geld aan kwijt bent. 

Onze service staat altijd op #1. We gaan altijd een stapje extra om de klant tevreden te krijgen en wij vinden garanties niet meer dan logisch om te bieden:

✔ Geen kosten voor advies en onderzoek

No cure no pay, behalve voor reparaties van waterschade.

✔ De beste kwaliteit Samsung onderdelen. 

✔ Geen extra kosten achteraf. De afgesproken prijs is wat jij zal betalen, als wij eroverheen gaan, zijn die kosten voor ons. 

✔ Garantie op alles van de reparatie tot 6 maanden erop.

Als je niet tevreden bent, weet dat wij pas stoppen wanneer je dat wel bent! Is er dus nog iets wat niet oké is, kom dan vooral langs, dan komen we samen tot een oplossing!

De Samsung S10 is nog een zeer goed toestel en als je hem laat opknappen gaat het device nog zeker wel een tijdje mee! Hierdoor kan je nog gewoon je dagelijkse dingen blijven doen, zonder dat je een heel nieuw toestel moet aanschaffen. Daarnaast, als je batterij het nog gewoon doet, waarom zou je dan een nieuwe kopen?

Dat hangt af van de reparatie. Wij hebben voor jou hier alvast een handig overzicht gemaakt van de Samsung reparaties!

Het vervangen van een Samsung S10 batterij is een veel voorkomende reparatie. De meeste reparaties duren niet zo lang, binnen 30 minuten is het vaak al gefixt. Heb je een ander probleem met de batterij of weet je niet precies wat het defect is? Met een kort onderzoek komen wij daar ook snel achter en zullen we kijken hoe we dit kunnen verhelpen!