Samsung S10 reparatie: snel, deskundig en betrouwbaar

Relax it’s only broken

Toen de Samsung Galaxy S10 net uit kwam, was hij razend populair. Inmiddels wordt de Samsung S10 nog steeds als geliefde smartphone gebruikt door velen. Door het vele gebruik komt het natuurlijk ook voor dat je een Samsung 10 reparatie nodig hebt. Dan ben je bij The Fixables aan het goede adres! Onze reparatie helden regelen jouw Samsung S10 scherm reparatie, maar helpen ook met je Samsung Galaxy S10 batterij vervangen. Kom langs in een van onze repair stores voor jouw Samsung Galaxy S10 reparatie. 

Contact
Prijzen

Prijzen Samsung Galaxy S10 reparatie

De prijzen van de meest voorkomende problemen en reparaties vind je hier

Wanneer je niet het exacte model weet, kun je het A-nummer vinden op de achterkant van je Samsung of opzoeken bij Instellingen.

Repair stores

We are only one step away

Neem contact met ons op, wij helpen je graag en snel!
 Je kunt ons op verschillende manieren bereiken.

Routebeschrijving
Openingstijden
Routebeschrijving
Openingstijden
Routebechrijving
Openingstijden
Routebeschrijving
Openingstijden

Samsung Galaxy S10 reparatie service van The Fixables

Wat kan je van ons verwachten?

Binnen 30min gefikst

De meeste Samsung Galaxy S10 reparaties zijn klaar terwijl je wacht, neem een kop thee of verse koffie en je staat binnen no-time weer buiten.

Gegarandeerd beste service

No cure, no pay. Je komt nooit voor onverwachte kosten te staan, als we je probleem niet kunnen verhelpen betaal je geen cent.

Altijd 6 maanden garantie

We vertrouwen erop dat jouw Samsung Galaxy S10 na een reparatie weer een lange tijd mee gaat. Daarom, altijd 6 maanden garantie op onze services.

Goedkoper dan de concurrentie

Naast dat we de snelste zijn en uitsluitend onderdelen gebruiken van de hoogste kwaliteit, zijn we ook nog eens goedkoper dan de concurrentie.

Kies jouw Samsung S10 reparatie voor meer informatie

Relax, we can fix almost everything

wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
eerste hulp
Onze tips
wanneer nodig?
Overige prijzen
Meer reparaties

Waarom je zou moeten kiezen voor The Fixables voor jouw Samsung S10 reparatie?

Bijna alle toko’s vinden zichzelf natuurlijk het meest geschikt om jouw Samsung S10 te repareren, maar het gaat ons niet zozeer om onszelf, het gaat om jou. Wij willen dat jij tevreden bent met ons en geven daarom naast onze reparatieskills ook heel veel service aan je. Onderzoek en advies? Gratis, ook als je geen reparatie doet bij ons. Verder zijn we 100% transparant in onze werkwijze en de kosten, hebben we een no cure no pay beleid voor bijna alle reparaties en geven we je 6 maanden garantie op alles omtrent de reparatie.

Wat jullie over ons zeggen

your opinion really matters to us

Ben je benieuwd wat klanten van onze iPhone reparatie service vinden?
Begrijpelijk. Het gaat immers om vertrouwen. En jullie beoordelingen zijn hiervoor het bewijs. We lezen ook graag jouw review.

Meer reviews

Onze service opties voor jouw Samsung S10 reparatie

Choose what best fits your needs

Nu je alle informatie hebt, wil je natuurlijk weten hoe je ervoor kunt zorgen dat je Samsung S10 zo snel mogelijk gerepareerd gaat worden. Wij bieden diverse opties afhankelijk van je locatie en de haast die geboden is.

Kom langs

Kom langs zonder afspraak en je Samsung S10 wordt vrijwel altijd dezelfde dag gerepareerd (en vaak al binnen 30 minuten!)


Kom langs

Stuur op

GRATIS verzenden & retour. Kosten worden verrekend met de reparatiekosten. Je Samsung S10 gerepareerd retour binnen 3 werkdagen

Meld aan

Pick up

GRATIS ophaal- en retourservice wanneer de afstand tot een van onze repair stores minder dan 10 km is. Je Samsung S10 dezelfde dag gerepareerd retour

Meld aan

Andere Samsung modellen & reparaties

De prijzen van de meest voorkomende problemen en reparaties vind je hier

Wanneer je niet het exacte model weet, kun je het A-nummer vinden op de achterkant van je Samsung of opzoeken bij Instellingen.

Samsung S10 reparatie: veelvoorkomende reparaties

Wat wij voor je kunnen doen

Als je Samsung S10 net nieuw is, moet je natuurlijk je oude data even overzetten. 

Gelukkig is dat zo geregeld! 

  • Download de smart-switch app
  • Selecteer je oude device
  • Selecteer op je oude toestel welke gegevens je wilt overzetten
  • Download de gegevens

Als je er niet uitkomt, geen probleem! The Fixables helpen je graag.

Hoe veel lenzen je Samsung S10 camera ook heeft, ze blijven erg kwetsbaar en als ze beschadigd zijn zie je dat terug in je foto’s. Als je niet zeker weet of je Samsung camera kapot is, kun je even een foto maken van een oppervlak als een wit papiertje. Je ziet zo makkelijk of er beschadigingen aan je camera zit en of deze vervangen moet worden. Relax, wij zetten er in no-time een nieuwe camera voor je op!

Als het geluid dat uit je Samsung S10 komt raar klinkt, of als er helemaal geen geluid meer uit je device komt, kijk even in je speaker. Misschien zit ‘ie wel verstopt met iets. Je kunt dit vrijmaken met een borsteltje. 

Als ‘ie het dan nog niet doet, kun je hem het beste even langsbrengen bij een The Fixables store. Of het nu ligt aan een software bug of een hardware beschadiging, wij weten er wel raad mee. Binnen een uur heb jij weer gewoon geluid!

Als jij je systeemupdates vaak uitstelt, kan het zijn dat je device minder goed beschermd is tegen virussen. Deze updates zorgen voor een betere performance, maar ook voor bescherming van je toestel. 

Heb je deze update zo vaak uitgesteld dat er meer systeemupdates overheen zijn gegaan? Dan raden we je aan om je telefoon opnieuw te installeren. Dit kunnen wij ook voor je doen, met behoud van je data! 

Is je device gecrasht of zit het in een loop? Kun je niet meer bij je gegevens? We snappen hoe vervelend dit is. Data wordt ook wel het nieuwe goud genoemd en je wilt je eigen data natuurlijk gewoon weer hebben.

Breng je toestel langs een The Fixables store, wij gaan er samen even naar kijken. Data terughalen is een tijdrovende klus, maar onze reparatie helden zullen alles op alles zetten om jouw gegevens terug te winnen, beloofd!

Veelgestelde vragen over een Samsung S10 reparatie

We beantwoorden al jouw vragen over jouw Samsung S10 reparatie

The Fixables ziet graag dat kapotte apparaten een tweede leven krijgen na een reparatie, zelfs als de devices oud zijn. Voor jouw Samsung S10 geldt dit al helemaal, gezien de S10 nog redelijk nieuw is. Een reparatie op zijn tijd kan je device zo weer een hele lange tijd laten meegaan. Daar komt bij dat de waarde van je Samsung omhoog schiet als je hem laat fixen. Genoeg redenen, toch?

Bij reparaties die niet volbracht zijn treden onze garanties in werking, voornamelijk onze no cure, no pay garantie. Op reparaties van waterschade na, geldt dit voor elke reparatie die wij verrichten.

Garanties, we zijn er maar druk mee. Maar met goede redenen! The Fixables gelooft dat goede service en streven naar tevredenheid het verschil maakt. Om het extra duidelijk te hebben, heb je hier al onze garanties op een rij!

No cure no pay. Voor alle reparaties, op waterschade na. 

✔ Hoogste kwaliteit. Alleen de de beste Samsung onderdelen voor jouw device. Zo behoud je de waarde van je toestel.

✔ Transparantie. Vooraf weet jij wat de reparatie kost en alle kosten die daar bovenop komen zijn voor ons. 

✔ Garantie tot 6 maanden na je reparatie.

Vergeet niet, wij stoppen pas als jij tevreden bent, dus kom vooral een keertje terug als er iets nog niet helemaal oké is!

Jouw Samsung S10 heeft je een flink bedrag gekost en gezien de release date midden 2019 was, gaan we ervan uit dat jij jouw device nog niet lang hebt. Is het dan niet een veel beter idee om je device te laten fixen in plaats van een nieuwe te halen? 

In het geval dat je wel toe bent aan een andere telefoon, raden we je aan om je S10 alsnog te laten repareren, omdat refurbished S10’s een hoop geld waard zijn, kun je nog een mooi bedrag vangen en tevens winst maken uit je reparatie!

Dat is een goede vraag. Dat ligt aan welke Samsung S10 variant je hebt en wat de reparatie precies inhoudt! We hebben hier voor jou een overzicht van alle Samsung S10 reparaties, inclusief de S10+ en de S10e.

Elke reparatie vraagt om andere dingen en dus is de duur van elke reparatie anders. Je kunt er in ieder geval vanuit gaan dat het vervangen van een onderdeel van jouw device, als je Samsung S10 scherm repareren, batterij vervangen, laadpoort fixen minder dan een uur in beslag neemt. 

Het terughalen van verloren data of het repareren van waterschade is een meer tijdrovende klus. We zullen je uiteraard van tevoren vertellen hoe lang de reparatie zal duren.