Samsung Note 20 reparatie: snel, deskundig en betrouwbaar

Relax it’s only broken

Mankeert er iets aan jouw Samsung Note 20? Vervelend, dat wil je natuurlijk zo snel mogelijk gefixt hebben! Gelukkig ben je bij ons aan het juiste adres, binnen no-time sta je weer buiten met je Samsung Note 20 die weer goed werkt! Geen reparatie is ons te gek. Kom langs voor het vervangen van je batterij of een Samsung Note 20 scherm reparatie, en al het overige.

Contact
Prijzen

Prijzen Samsung Note 20 reparatie

De prijzen van de meest voorkomende problemen en reparaties vind je hier

Repair stores

We are only one step away

Is je Samsung Note 20 kapot? Kom langs op een van onze locaties. Je bent altijd welkom zonder afspraak of neem contact met ons op, wij helpen je graag en snel!
 Je kunt ons op verschillende manieren bereiken.

Routebeschrijving
Openingstijden
Routebeschrijving
Openingstijden
Routebechrijving
Openingstijden
Routebeschrijving
Openingstijden

Samsung Note 20 reparatie service van The Fixables

Wat kan je van ons verwachten?

Binnen 30min gefikst

De meeste
Samsung Note 20 reparaties zijn klaar terwijl je wacht, neem een kop thee of verse koffie en je staat binnen no-time weer buiten.

Gegarandeerd beste service

No cure, no pay. Je komt nooit voor onverwachte kosten te staan, als we je probleem niet kunnen verhelpen betaal je geen cent.

Altijd 6 maanden garantie

We vertrouwen erop dat jouw Samsung Note 20 na een reparatie weer een lange tijd mee gaat. Daarom, altijd 6 maanden garantie op onze services.

Goedkoper dan de concurrentie

Naast dat we de snelste zijn en uitsluitend onderdelen gebruiken van de hoogste kwaliteit, zijn we ook nog eens goedkoper dan de concurrentie.

Kies jouw Samsung Note 20 reparatie voor meer informatie

Relax, we can fix almost everything

wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
eerste hulp
Onze tips
wanneer nodig?
Overige prijzen
Meer reparaties

Waarom je zou moeten kiezen voor The Fixables voor jouw Samsung Note 20 reparatie?

Naast reparaties uitgevoerd door experts nemen we graag stappen extra om jou écht tevreden te krijgen met onze services. Waar moet je aan denken? Gratis onderzoek en advies, no cure no pay voor bijna alle reparaties, gegarandeerd niet meer betalen dan van tevoren afgesproken en 6 maanden garantie op alles van de reparatie. Daarnaast schenken wij de lekkerste verse koffie!

Wat jullie over ons zeggen

your opinion really matters to us

Ben je benieuwd wat klanten van onze iPhone reparatie service vinden?
Begrijpelijk. Het gaat immers om vertrouwen. En jullie beoordelingen zijn hiervoor het bewijs. We lezen ook graag jouw review.

Meer reviews

Onze service opties

Choose what best fits your needs

Nu je alle informatie hebt, wil je natuurlijk weten hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw Samsung Note 20 zo snel mogelijk gerepareerd gaat worden. Wij bieden diverse opties afhankelijk van je locatie en de haast die geboden is.

Kom langs

Kom langs zonder afspraak en je Samsung Note 20 wordt vrijwel altijd dezelfde dag gerepareerd (en vaak al binnen 30 minuten!)


Kom langs

Stuur op

GRATIS verzenden & retour. Kosten worden verrekend met de reparatiekosten. Personal smart device gerepareerd retour binnen 3 werkdagen

Meld aan

Pick up

GRATIS ophaal- en retourservice wanneer de afstand tot een van onze repair stores minder dan 5 km is. Personal smart device dezelfde dag gerepareerd retour

Meld aan

Andere Samsung modellen & reparaties

De prijzen van de meest voorkomende problemen en reparaties vind je hier

Ook repareren wij alle andere Samsung modellen. Wanneer je niet het exacte model weet, kun je het A-nummer vinden op de achterkant van je personal smart device of opzoeken bij Instellingen.

Samsung Note 20 reparatie: veelvoorkomende reparaties

Wat wij voor je kunnen doen

Als je een nieuw device hebt en je je data wilt overzetten, is dit makkelijk geregeld met de smart-switch app. Hoe werkt dit? 

  • Download de smart-switch app
  • Selecteer je oude device
  • Selecteer op je oude toestel de gegevens die je wilt overzetten
  • Download de gegevens

Wanneer je er niet uitkomt, kun je rustig even bij ons langskomen, kijken wij met je mee! 

Denk je dat je Samsung Note 20 camera kapot is? Check dit even zelf, maak een foto van een vlak oppervlakte waar je barsten en vlekken goed kunt zien. 

Als je denkt dat je camera echt stuk is, breng hem dan vooral even langs. Je camera hebben we binnen een uur vervangen voor een gloednieuwe! 

Als er weinig of geen geluid uit je speaker komt, kun je even kijken of die niet gewoon verstopt zit. Zit die verstopt? Maak hem dan even schoon met een borsteltje en probeer opnieuw. 

Mocht het schoonmaken niet baten, dan is er een ander probleem. Relax, we weten hoe we het voor je kunnen fixen, breng je Samsung langs en we zullen het voor je regelen!

Als je je systeemupdates wel eens uitstelt, heb je het risico dat je Samsung minder goed beveiligd is dan je zou willen. Systeemupdates bieden jouw device de nieuwste, beste bescherming en zonder die updates is je telefoon kwetsbaarder. 

Heb je je Samsung systeemupdate iets te vaak uitgesteld? Dan kun je beter je device opnieuw installeren. Geen probleem, wij willen dit graag voor je doen, we beloven je dat je je data behoudt! 

Zit je toestel in een loop, is je toestel gecrashed en kom je niet meer bij je data, kom dan gauw langs bij een The Fixables store. Dit kan een tijdrovende klus zijn, maar wij doen onze uiterste best om je kostbare data terug te halen.

Veelgestelde vragen over een Samsung Note 20 reparatie

We beantwoorden al jouw vragen

Wij vinden niks mooier dan een kapot toestel een tweede leven geven. De meeste devices gaan nog een lange tijd mee als die een opknapbeurt heeft gehad, de jouwe waarschijnlijk ook! 

Dus als jij je Samsung graat wilt behouden, of je denkt dat jij je oude Samsung kan doorverkopen voor een mooie prijs als refurbished telefoon, raden wij je aan om je Samsung note 20 te laten repareren.

Als je device niet gefixt kan worden door ons, hoef je er ook niks aan uit te geven (uitzondering van reparaties van waterschade). 

Onze reparatie helden hebben de skills om reparaties goed af te ronden en wij gaan hier ook vanuit. Als we niet aan deze verwachting kunnen voldoen, hoef jij ons ook niet te betalen!

Natuurlijk bieden wij garanties! Wij geloven dat we voor onze klanten het verschil kunnen maken door echt goede service te bieden, garanties horen daarbij! 

Om het voor jou overzichtelijk te maken, heb je ze hier op een rijtje: 

✔ Onderzoekskosten? Niet bij ons, ook niet als je geen reparatie aangaat. 

No cure no pay voor alle reparaties, op waterschade na. 

✔ Hoogste kwaliteit. Alleen de beste Samsung onderdelen voor jouw Samsung device. Zo behoud je de waarde van je toestel.

✔ Transparantie. Vooraf weet jij wat jouw reparatie gaat kosten en alle kosten die daar bovenop komen zijn voor ons. 

✔ Garantie tot 6 maanden na je reparatie.

Dit is geen vaste garantie, maar meer een werkwijze: wij stoppen pas als jij tevreden bent met onze service. Als er nog iets is, kom vooral nog een keer langs, we kijken graag naar wat we voor je kunnen betekenen!

Je Samsung Note 20 is een nieuwe en zeer goed model! Het zou zonde zijn om deze weg te doen als je hem met een reparatie zo weer goed maakt. 

Wil je toch overstappen naar een ander toestel, dan kun je er ook voor kiezen om je note 20 te laten fixen! Waarom? Nou, er is een grot Save e vraag naar refurbished telefoons. Jouw note 20 kan refurbished nog heel wat euro’s opleveren! Zo maak je absoluut winst op je reparatie!

Tja, dat ligt aan de reparatie. Om het even overzichtelijk te houden, hebben wij de meest gangbare reparaties voor de Samsung alvast op een rijtje gezet, die kun je hier vinden!

De meeste reparaties nemen niet zo veel tijd in beslag, tussen de 30-60 minuten. Jij mag ondertussen een lekker kopje koffie komen doen terwijl je wacht! 

Reparaties als waterschade fixen of data recovery duren vaak langer, we zullen je van tevoren altijd een indicatie geven, zodat jij weet waar je aan toe bent!