Samsung A71 reparatie: snel, deskundig en betrouwbaar

Relax it’s only broken

Je Samsung A71 is helaas niet waterbestendig. Hierdoor kan het zomaar gebeuren dat jouw Samsung A71 waterschade oploopt. Relax… onze reparatie helden gaan er alles aan doen om jouw Samsung te repareren. Als jij een Samsung Galaxy A71 scherm reparatie nodig hebt, staan onze helden voor je klaar. Een Samsung A71 batterij vervangen regelen wij binnen 30 minuten. Ook als je een ander probleem hebt, wij fixen het voor je. Wij zijn pas tevreden wanneer jij dat bent. Kom langs in een van onze repair stores voor jouw Samsung Galaxy A71 reparatie.

Contact
Prijzen

Repair stores

We are only one step away

Voor vragen over je Samsung A71 reparatie kun je binnen wandelen in een van onze winkels! Neem contact met ons op, wij helpen je graag en snel! Je kunt ons op verschillende manieren bereiken.

Routebeschrijving
Openingstijden
Routebeschrijving
Openingstijden
Routebechrijving
Openingstijden
Routebeschrijving
Openingstijden

Samsung A71 reparatie service van The Fixables

Wat kan je van ons verwachten?

Binnen 30min gefikst

De meeste Samsung A71 reparaties zijn klaar terwijl je wacht, neem een kop thee of verse koffie en je staat binnen no-time weer buiten.

Gegarandeerd beste service

No cure, no pay. Je komt nooit voor onverwachte kosten te staan, als we je probleem niet kunnen verhelpen betaal je geen cent.

Altijd 6 maanden garantie

We vertrouwen erop dat jouw Samsung A71 na een reparatie weer een lange tijd mee gaat. Daarom, altijd 6 maanden garantie op onze services.

Goedkoper dan de concurrentie

Naast dat we de snelste zijn en uitsluitend onderdelen gebruiken van de hoogste kwaliteit, zijn we ook nog eens goedkoper dan de concurrentie.

Kies jouw Samsung A71 reparatie voor meer informatie

Relax, we can fix almost everything

wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
eerste hulp
Onze tips
wanneer nodig?
Overige prijzen
Meer reparaties

Waarom je zou moeten kiezen voor The Fixables voor jouw Samsung A71 reparatie?

Simpelweg, onze service. Jij vertrouwt ons jouw geliefde Samsung A71 toe. Onze taak is hier om daar naar jouw wensen mee om te gaan. We komen je daarom tegemoet door heel veel service aan te bieden, zoals wij vinden dat het hoort! Iedereen mag langskomen voor onderzoek en advies, geheel gratis, ook als je geen reparatie aangaat. No cure no pay op reparaties die geen waterschade betreffen.6 maanden garantie. En wij gaan standaard door totdat jij tevreden bent. Dat jij zo content bent dat je de volgende keer dat je onze diensten nodig hebt bij jezelf denkt: Relax, it’s only broken!

Wat jullie over ons zeggen

your opinion really matters to us

Ben je benieuwd wat klanten van onze iPhone reparatie service vinden?
Begrijpelijk. Het gaat immers om vertrouwen. En jullie beoordelingen zijn hiervoor het bewijs. We lezen ook graag jouw review.

Meer reviews

Onze service opties voor jouw Samsung A71 reparatie

Choose what best fits your needs

Nu je alle informatie hebt, wil je natuurlijk weten hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw Samsung A71 zo snel mogelijk gerepareerd gaat worden. Wij bieden diverse opties afhankelijk van je locatie en de haast die geboden is.

Kom langs

Kom langs zonder afspraak en je Samsung A71 wordt vrijwel altijd dezelfde dag gerepareerd (en vaak al binnen 30 minuten!)


Kom langs

Stuur op

GRATIS verzenden & retour. Kosten worden verrekend met de reparatiekosten. Je Samsung A71 gerepareerd retour binnen 3 werkdagen

Meld aan

Pick up

GRATIS ophaal- en retourservice wanneer de afstand tot een van onze repair stores minder dan 5 km is. Je Samsung A71 dezelfde dag gerepareerd retour

Meld aan

Samsung A71 reparatie: veelvoorkomende reparaties

Wat wij voor je kunnen doen

Yes! Een nieuwe Samsung Galaxy A71? Natuurlijk wil je alle data van je oude mobiel wel gelijk op je Samsung A71 hebben. Maar hoe doe je dit?

  • Download de smart-switch app
  • Selecteer je oude device
  • Selecteer op je oude toestel welke gegevens je wilt overzetten
  • Download de gegevens

Kom je er niet helemaal uit? Geen probleem. Kom langs, we helpen je graag! 

Te veel druk, hitte, een val. Dit zijn allemaal dingen die gevaarlijk kunnen zijn voor jouw camera. Als er een barst in je camera zit of je sensoren vervormd zijn, zien je foto’s er een stuk minder mooi uit.

Relax, wij kunnen de camera aan beide kanten van je device voor je vervangen, zodat jij binnen no-time weer toffe foto’s en video’s kan maken. 

Je kunt eerst checken of er niet gewoon vuil op je camera zit, door hem goed schoon te maken. Maak vervolgens een foto van een effen oppervlakte. Zo kan jij goed zien of je camera stuk is.

Bij gebrek aan geluid uit je Samsung A71 kun je even kijken of die niet verstopt zit. Als dit zo is, maak hem schoon. 

Als je speakers schoon zijn, is er een ander probleem en kun je hem beter even langs onze The Fixables stores brengen. Wij zullen kijken wat er aan de hand is en zullen hem voor je fixen, zodat jij binnen een uur weer gewoon normaal geluid uit je Samsung Gakaxy A71 hebt. 

Waarschijnlijk zit jij niet altijd om systeemupdates te wachten. Je Samsung A71 echter wel! Systeemupdates geven jouw Samsung de bescherming die het nodigt heeft. Jij wilt toch ook niet dat je straks al je data kwijt bent? 

Als jij wilt kijken of jouw telefoon de nieuwste software heeft, kun je dit controleren!

Ga naar: ‘Instellingen’ → ‘algemeen’ → ‘software-update’.

Ben jij ineens al je data kwijt? Dat is super zonde. Kostbare herinneringen en gevoelige informatie die zomaar weg zijn. Gelukkig kunnen wij deze data vaak wel terug krijgen. Houdt er rekening mee dat dit vaak wel veel tijd kost. Wij vertellen dit voor de reparatie begint natuurlijk ook aan je.

Veelgestelde vragen over een Samsung A71 reparatie

We beantwoorden al jouw vragen

Als je denkt dat je device nog te redden is, zien wij geen reden om hem niet te laten fixen. Een kleine reparatie kan je weer een heel eind op weg helpen. Ook kan je door middel van een kleine reparatie voorkomen dat er nog meer schade aan de binnenkant van je device komt. Een Samsung A71 die net is gerepareerd kan zo weer jaren mee.

Wij hebben vertrouwen dat onze reparatie helden jouw device kunnen maken. Mocht dit ze nou niet lukken? No cure, no pay. Het is zo simpel. Op alle reparaties behalve waterschade geldt deze regel, kunnen we jou niet leveren wat je van ons verwacht, dan hoeven we hier geen geld voor.

Niet alleen krijg jij na elke reparatie 6 maanden garantie, wij bieden nog veel meer. Omdat service bij ons op #1 staat, bieden wij jou de volgende garanties bij elke reparatie:

✔ Advies en onderzoek zijn altijd gratis

No cure no pay, met uitzondering van reparaties van waterschade.

✔ Afspraak is afspraak. We zijn transparant in wat wij doen en de kosten. Als wij een prijs hebben afgesproken, gaan wij hier niet overheen, eventuele extra kosten dekken wij voor je! 

✔ Garantie op alles van de reparatie tot 6 maanden erop.

Een device als de Samsung A71 gaat nog een hele tijd mee. Vooral met een kleine opknapbeurt, zo kun je nog een hele tijd doen met jouw Samsung A71 en een reparatie is immers veel goedkoper dan een nieuwe telefoon kopen.

Wil je wel een nieuwe telefoon? Dat kan, wij raden je dan ook aan om je A71 te laten repareren. Je kunt voor een refurbished Samsung A71 nog echt wat vangen, dus dan maak jij sowieso winst over je reparatie!

De prijs verschilt per reparatie. We houden het even overzichtelijk voor je, hier heb je ons overzicht van de meest voorkomende reparaties van Samsung A71.

Dat verschilt per reparatie. Houd als richtlijn aan dat wanneer we een component moeten vervangen, denk aan scherm- of batterij reparatie, dit niet langer zal duren dan een uur. 

Reparaties van waterschade of reparaties met betrekking tot data duren langer.