Samsung A70 scherm reparatie: snel, deskundig en betrouwbaar

Relax it’s only broken

Als je scherm van je Samsung A70 kapot is, wil je dit natuurlijk zo snel mogelijk gefixt hebben. Geen stress, bij The Fixables krijg je een lekkere kop koffie, deskundig advies en ook nog eens een super snelle service voor een goede prijs! Zo is jouw Samsung A70 scherm reparatie een fluitje van een cent. 

Neem contact op

Repair stores

We are only one step away

Neem contact met ons op, wij helpen je graag en snel voor jouw gsm reparatie!
 Je kunt ons op verschillende manieren bereiken.

Route
Openingstijden
Route
Openingstijden
Route
Openingstijden
Route
Openingstijden

Samsung A70 scherm reparatie service van The Fixables

Wat kan je van ons verwachten?

Binnen 30min gefikst

De meeste reparaties zijn klaar terwijl je wacht, neem een kop thee of verse koffie en je staat binnen no-time weer buiten.

Gegarandeerd beste service

No cure, no pay. Je komt nooit voor onverwachte kosten te staan, als we je probleem niet kunnen verhelpen betaal je geen cent.

Altijd 6 maanden garantie

We vertrouwen erop dat jouw device na een reparatie weer een lange tijd mee gaat. Daarom, altijd 6 maanden garantie op onze services.

Goedkoper dan de concurrentie

Naast dat we de snelste zijn en uitsluitend onderdelen gebruiken van de hoogste kwaliteit, zijn we ook nog eens goedkoper dan de concurrentie.

Waarom je Samsung A70 scherm laten repareren bij The Fixables?

Simpelweg super service. Iedereen mag langskomen voor onderzoek en advies, geheel gratis, ook als je geen Samsung A70 scherm reparatie aangaat. No cure no pay op reparaties die geen waterschade betreffen. 6 maanden garanties en wij gaan standaard door totdat jij tevreden bent. Dat jij zo content bent dat je de volgende keer dat je onze diensten nodig hebt bij jezelf denkt: Relax, it’s only broken!

Wat jullie over ons zeggen

your opinion really matters to us

Ben je benieuwd wat klanten van The Fixables vinden?
Begrijpelijk. Het gaat immers om vertrouwen. En jullie beoordelingen zijn hiervoor het bewijs. We lezen ook graag jouw review.

Meer reviews

Onze service opties

Choose what best fits your needs

Nu je alle informatie hebt, wil je natuurlijk weten hoe je ervoor kunt zorgen dat je iPhone zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Wij bieden diverse opties afhankelijk van je locatie en de haast die geboden is. Bij een iPhone met waterschade is haast geboden.

Kom langs

Kom langs zonder afspraak en je personal smart device wordt vrijwel altijd dezelfde dag gerepareerd (en vaak al binnen 30 minuten!)


Kom langs

Stuur op

GRATIS verzenden & retour. Kosten worden verrekend met de reparatiekosten. Personal smart device gerepareerd retour binnen 3 werkdagen

Meld aan

Pick up

GRATIS ophaal- en retourservice wanneer de afstand tot een van onze repair stores minder dan 10 km is. Personal smart device dezelfde dag gerepareerd retour

Meld aan

Samsung A70 reparatie: andere veelvoorkomende reparaties

Wat wij voor je kunnen doen

Je Samsung A70 is niet waterdicht, je telefoon kan dus gemakkelijker waterschade oplopen en als dit gebeurt kun je het volgende het beste eerst doen: 

  • Zet je Samsung A70 uit, laat hem uit.
  • Laad hem niet op, je kunt je vast voorstellen hoe slecht water en elektriciteit samengaan. 
  • Haal je SIM en SD kaart er uit. 
  • Leg je device niet in de rijst, wat internet ook beweert, het helpt niet!!

Tijd is belangrijk bij waterschade, dus breng je Samsung A70 zo snel mogelijk langs onze store, hoe sneller wij ermee aan de slag kunnen, hoe groter de kans van slagen.

Je oplaadpoort is erg kwetsbaar. Mocht je Samsung A70 niet meer opladen, doe hier dan zelf niets mee. Kijk even of die vies of nat is. 

Als er water in zit, kun je hem een paar uur laten drogen en nog een keer proberen. 

Als die vies is, breng hem langs een The Fixables store en laat ons hem gratis voor je schoonmaken. Doe dit niet zelf, je hebt je laadpoort in no-time beschadigd.

Wanneer een schoonmaakbeurt de boel niet fixt, zullen we kijken wat er wel aan scheelt. Wat de issue ook is, we kunnen hem waarschijnlijk binnen een uur voor je fixen, zodat je hem snel weer kunt opladen.

Als je Samsung A70 behuizing beschadigd is, moet je hem dan vervangen?

Is de behuizing nog intact en werkt het nog zoals je wilt? Of is er een opening aan de achterkant? Als dit het geval is, kunt u dit het beste repareren. Hoe klein het gat ook is, water en stof zullen erin doordringen en uw telefoon beschadigen.

Veelgestelde vragen over een Samsung A70 scherm reparatie

We beantwoorden al jouw vragen

We zijn zeker van onze skills en verwachten dus ook dat we jouw reparatie goed kunnen afronden. Als ons dit niet lukt, schieten wij tekort en willen daarom jou daarvoor niet laten betalen. No cure, no pay. 

De uitzondering op deze regel zijn reparaties van waterschade, gezien dit soms van tevoren al gedoemd is, maar wel altijd heel veel tijd in beslag neemt. 

Onze service staat altijd op #1. We gaan altijd een stapje extra om de klant tevreden te krijgen en wij vinden garanties niet meer dan logisch om te bieden:

✔ Geen kosten voor advies en onderzoek

No cure no pay, behalve voor reparaties van waterschade.

✔ De beste kwaliteit Samsung onderdelen. 

✔ Geen extra kosten achteraf. De afgesproken prijs is wat jij zal betalen, als wij eroverheen gaan, zijn die kosten voor ons. 

✔ Garantie op alles van de reparatie tot 6 maanden erop.

Als je niet tevreden bent, weet dat wij pas stoppen wanneer je dat wel bent! Is er dus nog iets wat niet oké is, kom dan vooral langs, dan komen we samen tot een oplossing!

Hoe prachtig de nieuwe telefoons ook zijn, de meeste mensen zullen hem gebruiken voor dezelfde dingen als hun oude telefoon. WhatsApp, Facebook, Instagram, etc. 

Jouw Samsung A70 is een erg goede telefoon en als er iets aan mankeert, is er slechts een kleine reparatie nodig, vaak van minder dan een uur om het weer als vanouds te doen. 

Dan heb je ook nog het argument dat refurbished telefoons erg populair zijn en je nog een mooie zak centen kunt vangen voor je oude Samsung A70. Als je dan toe bent aan een nieuwe telefoon, kun je een groot deel van de aanschafprijs coveren met je oude device.

Wij hebben voor jou hier alvast een handig overzicht gemaakt van de Samsung A70 reparaties!

Het vervangen van een Samsung A70 beeldscherm is een veel voorkomende reparatie. De meeste reparaties duren niet zo lang, binnen een uurtje is het vaak al gefixt. Heb je een ander probleem met je Samsung A70 of weet je niet precies wat het defect is? Met een kort onderzoek komen wij daar ook snel achter en zullen we kijken hoe we dit kunnen verhelpen!