Samsung A70 reparatie: snel, deskundig en betrouwbaar

Relax it’s only broken

Je Samsung A70 is kapot, wat nu? Je wilt je device laten fixen en je wilt dat natuurlijk laten doen door de allerbesten. Nu kunnen veel mensen je telefoon repareren, maar de services van The Fixables vind je niet zomaar. Een Samsungung A70 reparatie bij The Fixables is dan ook binnen 30 minuten gefixt. Relax, it’s only broken… en kom snel langs in een van onze repair stores.

Contact
Prijzen

Prijzen Samsung A70 reparatie

De prijzen van de meest voorkomende problemen en reparaties vind je hier

Repair stores

We are only one step away

In deze steden staan onze reparatie helden voor je klaar om je Samsung A70 en al je andere devices te repareren. Neem contact met ons op, wij helpen je graag en snel!
 Je kunt ons op verschillende manieren bereiken.

Routebeschrijving
Openingstijden
Routebeschrijving
Openingstijden
Routebechrijving
Openingstijden
Routebeschrijving
Openingstijden

Samsung Galaxy A70 reparatie service van The Fixables

Wat kan je van ons verwachten?

Binnen 30min gefikst

De meeste Samsung A70 reparaties zijn klaar terwijl je wacht, neem een kop thee of verse koffie en je staat binnen no-time weer buiten.

Gegarandeerd beste service

No cure, no pay. Je komt nooit voor onverwachte kosten te staan, als we je probleem niet kunnen verhelpen betaal je geen cent.

Altijd 6 maanden garantie

We vertrouwen erop dat jouw Samsung A70 na een reparatie weer een lange tijd mee gaat. Daarom, altijd 6 maanden garantie op onze services.

Goedkoper dan de concurrentie

Naast dat we de snelste zijn en uitsluitend onderdelen gebruiken van de hoogste kwaliteit, zijn we ook nog eens goedkoper dan de concurrentie.

Kies jouw Samsung A70 reparatie voor meer informatie

Relax, we can fix almost everything

wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
eerste hulp
Onze tips
wanneer nodig?
Overige prijzen
Meer reparaties

Waarom je zou moeten kiezen voor The Fixables voor jouw Samsung A70 reparatie?

Als je je Samsung A70 wilt laten nakijken omdat je niet zeker weet of die aan vervanging toe is, mag je dit altijd doen. Gratis en voor niets krijg je ons expert-advies. Mocht je een reparatie aangaan, heb je heel veel garanties, zoals no cure, no pay, 6 maanden garantie na datum en de belofte dat als de reparatie duurder uitvalt, jij geen cent meer betaalt! Is dat geen deal?

Wat jullie over ons zeggen

your opinion really matters to us

Ben je benieuwd wat klanten van onze iPhone reparatie service vinden?
Begrijpelijk. Het gaat immers om vertrouwen. En jullie beoordelingen zijn hiervoor het bewijs. We lezen ook graag jouw review.

Meer reviews

Onze service opties voor jouw Samsung A70 reparatie

Choose what best fits your needs

Nu je alle informatie hebt, wil je natuurlijk weten hoe je ervoor kunt zorgen dat je smart device zo snel mogelijk gerepareerd gaat worden. Wij bieden diverse opties afhankelijk van je locatie en de haast die geboden is.

Kom langs

Kom langs zonder afspraak en je personal smart device wordt vrijwel altijd dezelfde dag gerepareerd (en vaak al binnen 30 minuten!)


Kom langs

Stuur op

GRATIS verzenden & retour. Kosten worden verrekend met de reparatiekosten. Personal smart device gerepareerd retour binnen 3 werkdagen

Meld aan

Pick up

GRATIS ophaal- en retourservice wanneer de afstand tot een van onze repair stores minder dan 5 km is. Personal smart device dezelfde dag gerepareerd retour

Meld aan

Andere Samsung modellen & reparaties

De prijzen van de meest voorkomende problemen en reparaties vind je hier

Wanneer je niet het exacte model weet, kun je het A-nummer vinden op de achterkant van je personal smart device of opzoeken bij Instellingen.

Samsung A70 reparatie: veelvoorkomende reparaties

Wat wij voor je kunnen doen

Als je een nieuwe telefoon hebt, wil je niet vanaf 0 beginnen. Je wilt je data van je oude toestel overzetten naar je Samsung A70. Hoe doe je dit? 

  • Download de smart-switch app
  • Selecteer je oude device
  • Selecteer op je oude toestel welke gegevens je wilt overzetten
  • Download de gegevens

Kom je er niet helemaal uit? Geen probleem, we helpen je graag! 

Je camera maakt tegenwoordig prachtige foto’s, maar hij blijft kwetsbaar. Om scherpe foto’s te maken zijn een hoop kwetsbare onderdelen in je toestel gezet die kapot kunnen gaan door een simpele val, hitte van bijvoorbeeld in de zon liggen of teveel druk als je hem bijvoorbeeld in je broekzak hebt. 

Gelukkig kunnen The Fixables jouw camera vervangen, of het nu gaat om de voor camera, achter camera, of allebei. We regelen het zo voor je!

Hey!…. Hallo? Hoor je mij wel?… Ehmm… *klik*

Dit is niet hoe jouw gesprekken zouden moeten lopen. Als je speaker kapot is, zal het wel ongeveer zo gegaan zijn. Wat kun je doen? 

Soms is je speaker verstopt, dat kun je dan fixen door een borsteltje te gebruiken. Als dit niet werkt, is er meer aan de hand. Soms is het een bug, soms is je speaker gewoon kapot. Wat het ook is, onze reparatie helden weten er wel raad mee. Breng je device langs en we zorgen ervoor dat het goedkomt! 

Als je je systeemupdates wel eens uitstelt, heb je het risico dat je Samsung minder goed beveiligd is dan je zou willen. Systeemupdates bieden jouw device de nieuwste, beste bescherming en zonder die updates is je telefoon kwetsbaarder. 

Heb je je Samsung systeemupdate iets te vaak uitgesteld? Dan kun je beter je device opnieuw installeren. Geen probleem, wij willen dit graag voor je doen, we beloven je dat je je data behoudt! 

Je data is super waardevol. Alles wat je doet en opslaat over jaren wordt opgeslagen en je wilt hiertoe natuurlijk toegang hebben. Onze reparatie helden staan voor je klaar, het is een tijdrovende klus maar we gaan tot het uiterste om deze reparatie goed voor je te voltooien.

Veelgestelde vragen over een Samsung A70 reparatie

We beantwoorden al jouw vragen

Heel simpel, repareren is goedkoper! 

Je hebt aan de Samsung A70 een heel goed toestel, het zou zonde zijn om die weg te doen als er een iets kapot is. Meestal hebben wij binnen een uur de reparatie afgerond, dus kun je zo weer door met je device! 

We zijn zeker van onze skills en verwachten dus ook dat we jouw Samsung A70 reparatie goed kunnen afronden. Als ons dit niet lukt, schieten wij tekort en willen daarom jou daarvoor niet laten betalen. No cure, no pay. De uitzondering op deze regel zijn reparaties van waterschade, gezien dit soms van tevoren al gedoemd is, maar wel altijd heel veel tijd in beslag neemt.

Jij wilt met een gerust hart je Samsung A70 bij ons afleveren. Dan is het toch heel logisch dat wij jou garanties bieden, dat je zeker bent van goede service

Check it out.

✔ Onderzoek en advies voor iedereen gratis, altijd.

No cure no pay

✔ We gebruiken de beste kwaliteit onderdelen. Wel zo fijn voor de waarde van je device. 

✔ Transparantie. We leggen je graag uit hoe jouw reparatie zal gaan en we spreken van tevoren alvast een prijs af. Gaan wij over het afgesproken bedrag heen? Dan zijn die extra kosten voor ons. 

✔ Volledige garantie tot 6 maanden na je reparatie.

Onthoud dat wij pas stoppen als jij tevreden bent! Wees dus niet bang om terug te komen of door te vragen als er nog iets niet oké is, we staan voor je klaar!

Hoe prachtig de nieuwe telefoons ook zijn, de meeste mensen zullen hem gebruiken voor dezelfde dingen als hun oude telefoon. WhatsApp, Facebook, Instagram, etc. Jouw Samsung A70 is een erg goede telefoon en als er iets aan mankeert, is er slechts een kleine reparatie nodig, vaak van minder dan een uur om het weer als vanouds te doen. 

Dan heb je ook nog het argument dat refurbished telefoons erg populair zijn en je nog een mooie zak centen kunt vangen voor je oude Samsung A70. Als je dan toe bent aan een nieuwe telefoon, kun je een groot deel van de aanschafprijs coveren met je oude device. 

De hoogte van de prijs wordt bepaald door de reparatie. Komt mooi uit dat wij voor jou een handig overzicht hebben van alle Samsung reparaties die wij uitvoeren!

Nou, meestal niet lang. We hebben niet voor niks lang gezocht naar de lekkerste koffie van Nederland. Meestal kunnen onze klanten binnen een half- tot een heel uur hun device weer meenemen, dus meestal kun je er wel op wachten onder genot van een bakkie koffie. 

Reparaties dat data of waterschade betreft duren langer, hier hoef je niet op te wachten. We vertellen je van tevoren hoe lang de reparatie waarschijnlijk gaat duren.