Samsung A40 batterij vervangen: snel, deskundig en betrouwbaar

Relax it’s only broken

Wanneer je batterij niet meer goed werkt, komt dat nooit uit. Je hebt je mobiel de hele dag nodig en als je meerdere keren per dag moet opladen is dat heel vervelend. Bij vervanging van je batterij is snelle service van belang want je kunt je telefoon eigenlijk helemaal niet missen. Bij The Fixables krijg je een lekker kopje koffie, deskundig advies en supersnelle service voor een goede prijs!

Neem contact op

Repair stores

We are only one step away

Neem contact met ons op, wij helpen je graag en snel voor jouw gsm reparatie!
 Je kunt ons op verschillende manieren bereiken.

Route
Openingstijden
Route
Openingstijden
Route
Openingstijden
Route
Openingstijden

Samsung A40 batterij vervangen service van The Fixables

Wat kan je van ons verwachten?

Binnen 30min gefikst

De meeste reparaties zijn klaar terwijl je wacht, neem een kop thee of verse koffie en je staat binnen no-time weer buiten.

Gegarandeerd beste service

No cure, no pay. Je komt nooit voor onverwachte kosten te staan, als we je probleem niet kunnen verhelpen betaal je geen cent.

Altijd 6 maanden garantie

We vertrouwen erop dat jouw device na een reparatie weer een lange tijd mee gaat. Daarom, altijd 6 maanden garantie op onze services.

Goedkoper dan de concurrentie

Naast dat we de snelste zijn en uitsluitend onderdelen gebruiken van de hoogste kwaliteit, zijn we ook nog eens goedkoper dan de concurrentie.

Waarom je Samsung A40 batterij laten vervangen bij The Fixables?

Simpelweg super service. Iedereen mag langskomen voor onderzoek en advies, geheel gratis, ook als je geen reparatie aangaat. No cure no pay op reparaties die geen waterschade betreffen. 6 maanden garanties en wij gaan standaard door totdat jij tevreden bent. Dat jij zo content bent dat je de volgende keer dat je onze diensten nodig hebt bij jezelf denkt: Relax, it’s only broken!

Wat jullie over ons zeggen

your opinion really matters to us

Ben je benieuwd wat klanten van The Fixables vinden?
Begrijpelijk. Het gaat immers om vertrouwen. En jullie beoordelingen zijn hiervoor het bewijs. We lezen ook graag jouw review.

Meer reviews

Onze service opties

Choose what best fits your needs

Nu je alle informatie hebt, wil je natuurlijk weten hoe je ervoor kunt zorgen dat je iPhone zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Wij bieden diverse opties afhankelijk van je locatie en de haast die geboden is. Bij een iPhone met waterschade is haast geboden.

Kom langs

Kom langs zonder afspraak en je personal smart device wordt vrijwel altijd dezelfde dag gerepareerd (en vaak al binnen 30 minuten!)


Kom langs

Stuur op

GRATIS verzenden & retour. Kosten worden verrekend met de reparatiekosten. Personal smart device gerepareerd retour binnen 3 werkdagen

Meld aan

Pick up

GRATIS ophaal- en retourservice wanneer de afstand tot een van onze repair stores minder dan 10 km is. Personal smart device dezelfde dag gerepareerd retour

Meld aan

Samsung A40 reparatie: andere veelvoorkomende reparaties

Wat wij voor je kunnen doen

Het scherm van je Samsung s7 is kapot, dat is erg vervelend en erg gênant. Gelukkig kunt u ook voor beeldscherm reparatie bij ons terecht!

 

Een kleine scheur is niet meteen een ramp, maar deze kleine scheur kan uitzetten tot een barst, wat weer leidt tot een grotere barst. Kleine stukjes glas kunnen losraken, wat uw vingers irriteert, maar ze zorgen ook voor een opening voor stof om uw telefoon binnen te dringen. Daarom moet het snel worden gerepareerd!

Je denkt nooit aan je oplaadpoort, totdat die het opeens niet meer doet. 

Wat de issue ook is, we raden je aan hem even langs te brengen. Dit, omdat best-case scenario je laadpoort vies is en wij hem even gratis schoonmaken. Doe dit schoonmaken niet zelf, het gaat te vaak fout. 

Als schoonmaken niet helpt, ben je al bij ons en kunnen we meteen kijken wat de issue wel is. Of het nu komt door je software, hardware, wat dan ook, wij fixen het voor je.

Breng je Samsung A40 zo snel mogelijk bij ons langs, want hoe eerder wij ermee aan de slag kunnen, hoe groter de kans is dat jouw Samsung nog te redden is.

De stappen die jij zelf kan zetten om zo min mogelijk schade toe te voegen:

  • Zet je Samsung uit, laat hem uit
  • Laad je Samsung niet op, een natte telefoon kan geen elektriciteit gebruiken.
  • Haal je SIM en SD kaart er uit. 
  • Leg je device niet in de rijst, het helpt niet
  • Breng je Samsung zo snel mogelijk naar een reparatie held, hoe  eerder wij voor je aan de slag kunnen, hoe groter de kans dat je toestel te redden is.

Als je Samsung A40 behuizing beschadigd is, moet je hem dan vervangen?

 

Is de behuizing nog intact en werkt het nog zoals je wilt? Of is er een opening aan de achterkant? Als dit het geval is, kunt u dit het beste repareren. Hoe klein het gat ook is, water en stof zullen erin doordringen en uw telefoon beschadigen.

Veelgestelde vragen over een Samsung A40 batterij vervangen

We beantwoorden al jouw vragen

Om te beginnen, het ligt niet aan jou! Batterijen gaan nou eenmaal minder lang mee na verloop van tijd. De batterij kan minder ladingen vasthouden, waardoor de batterijduur wordt verkort helaas. Dit komt namelijk door een ingebouwde handicap van batterijen, waar ze bij elke oplaadbeurt capaciteit verliezen. Eerst merk je hier niks van omdat het een geleidelijk proces is, maar na een aantal jaar kun je er niet meer omheen. 

Daarnaast is het ook gewoon irritant om altijd je oplader of powerbank overal mee naartoe te nemen, omdat je anders de dag niet doorkomt. Gelukkig kunnen wij dit probleem makkelijk en snel verhelpen, wij vervangen je batterij waardoor jij weer een Samsung A40 hebt die een hele tijd meegaat! 

De batterij van iedere telefoon dus ook van je Samsung A40  presteert na verloop van tijd minder.  Dit is een proces is niet tegen te houden. Heb je er genoeg van om je oplader of powerbank overal mee naartoe te nemen? Laat ons je batterij dan vervangen, zodat je telefoon weer een hele tijd meegaat!

No cure, no pay. Het is zo simpel. Op alle reparaties behalve waterschade geldt deze regel, kunnen we jou niet leveren wat je van ons verwacht, dan hoeven we hier geen geld voor.

Ofcourse! Reparatie Helden zouden hun naam niet waardig zijn als ze geen garanties zouden bieden, toch? 

✔ Geen kosten voor advies en onderzoek

No cure no pay, behalve voor reparaties van waterschade.

✔ De beste kwaliteit Samsung onderdelen. 

✔ Geen extra kosten achteraf. De afgesproken prijs is wat jij zal betalen, als wij eroverheen gaan, zijn die kosten voor ons. 

✔ Garantie op alles van de reparatie tot 6 maanden erop.

Als je niet tevreden bent, weet dat wij pas stoppen wanneer je dat wel bent! Is er dus nog iets wat niet oké is, kom dan vooral langs, dan komen we samen tot een oplossing! 

We kunnen vele redenen bedenken, het ligt eraan wat jij belangrijk vindt. 

Wil je graag het meeste waar uit je aankoopbedrag halen? Een reparatie kost een stuk minder dan een nieuwe telefoon en je Samsung A40 kan zo weer een hele tijd vooruit. 

Heb je al een nieuwe device op het oog en gaf het kapotgaan van je Samsung je het zetje om hem te willen kopen? Je kunt ervoor kiezen om je Samsung A40 te laten fixen en hem refurbished door te verkopen! Zo heb je alvast een deel van je nieuwe telefoon gecovered. 

Geef je veel om mens en natuur? Langer doen met je device is dan zuiniger. De uitstoot van de productie van een telefoon is hoog en er zitten metalen in je Samsung A40 die zeldzaam zijn en gewonnen worden in de Afrikaanse jungle, met ontbossing en oorlog als gevolg. 

Dat hangt af van de reparatie. Wij hebben voor jou hier alvast een handig overzicht gemaakt van de Samsung A40 reparaties!

Het vervangen van een batterij is een eenvoudige reparatie die wij vaak uitvoeren. Dit hebben we dan ook vaak binnen 30 minuten voor je gefixt. Heb je een ander probleem met de batterij of weet je niet precies wat het defect is? Met een kort onderzoek komen wij daar ook snel achter en zullen we kijken hoe we dit kunnen verhelpen!