Samsung reparatie Utrecht: snel, deskundig en betrouwbaar

Relax it’s only broken

Heb jij dringend een Samsung reparatie Utrecht nodig? Ben je op zoek naar een Samsung scherm reparatie of moet je Samsung batterij vervangen worden? Of toch een andere Samsung reparatie? Relax… The Fixables zijn er voor je. Vlak bij Utrecht centraal, aan de Voor Clarenburg 14. Doordeweeks ben je welkom bij ons van 09:30 tot 18:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Een Samsung S9 scherm reparatie komt bij ons veel voor. Maar ook een Samsung Note 20 reparatie voeren wij regelmatig uit.

Contact
Prijzen

Prijzen Samsung reparatie Utrecht

De prijzen van de meest voorkomende problemen en reparaties vind je hier

Wanneer je niet het exacte model weet, kun je het A-nummer vinden op de achterkant van je personal smart device of opzoeken bij Instellingen.

We are only one step away

Neem contact met ons op voor jouw Samsung reparatie, wij helpen je graag en snel!
 Je kunt ons op verschillende manieren bereiken.

Routebechrijving
Openingstijden

Samsung reparatie service van The Fixables Utrecht

Wat kan je van ons verwachten?

Binnen 30min gefikst

De meeste reparaties zijn klaar terwijl je wacht, neem een kop thee of verse koffie en je staat binnen no-time weer buiten.

Gegarandeerd beste service

No cure, no pay. Je komt nooit voor onverwachte kosten te staan, als we je probleem niet kunnen verhelpen betaal je geen cent.

Altijd 6 maanden garantie

We vertrouwen erop dat jouw device na een reparatie weer een lange tijd mee gaat. Daarom, altijd 6 maanden garantie op onze services.

Goedkoper dan de concurrentie

Naast dat we de snelste zijn en uitsluitend onderdelen gebruiken van de hoogste kwaliteit, zijn we ook nog eens goedkoper dan de concurrentie.

Kies jouw Samsung reparatie voor meer informatie

Relax, we can fix almost everything

wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
eerste hulp
Onze tips
wanneer nodig?
Overige prijzen
Meer reparaties

Waarom je zou moeten kiezen voor The Fixables Utrecht voor jouw Samsung reparatie?

Waarom The Fixables Utrecht voor jou de beste keuze is om je kapotte Samsung langs te brengen heeft meerdere redenen. Stel, je weet niet of jouw device reparatie nodig heeft. Laat ons er even naar kijken, vrijblijvend, we vragen voor advies geen geld. We zijn transparant in onze werkwijze. We laten je graag zien hoe we te werk gaan en jij weet vooraf al wat je reparatie gaat kosten. Mocht de reparatie duurder uitvallen, betalen wij het verschil.

Wat jullie over ons zeggen

your opinion really matters to us

Ben je benieuwd wat klanten van The Fixables vinden?
Begrijpelijk. Het gaat immers om vertrouwen. En jullie beoordelingen zijn hiervoor het bewijs. We lezen ook graag jouw review.

Meer reviews

Onze service opties voor jouw Samsung reparatie in Utrecht

Choose what best fits your needs

Nu je alle informatie hebt, wil je natuurlijk weten hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw Samsung zo snel mogelijk gerepareerd gaat worden. Wij bieden diverse opties afhankelijk van je locatie en de haast die geboden is.

Kom langs

Kom langs zonder afspraak en je Samsung wordt vrijwel altijd dezelfde dag gerepareerd (en vaak al binnen 30 minuten!)


Kom langs

Stuur op

GRATIS verzenden & retour. Kosten worden verrekend met de reparatiekosten. Je Samsung gerepareerd retour binnen 3 werkdagen

Meld aan

Pick up

GRATIS ophaal- en retourservice wanneer de afstand tot een van onze repair stores minder dan 10 km is. Je Samsung dezelfde dag gerepareerd retour

Meld aan

Samsung reparatie: veelvoorkomende reparaties

Wat wij voor je kunnen doen

Je nieuwe device kan heel makkelijk je data van je vorige ophalen. Hoe? Nou, zo! 

  • Download de smart-switch app
  • Selecteer je oude device
  • Selecteer op je oude toestel welke gegevens je wilt overzetten
  • Download de gegevens

Mocht je er niet uitkomen, dan kun je ons altijd even vragen. We helpen je graag!

Hoeveel megapixels er tegenwoordig ook op je Samsung camera zitten, ze beschermen de camera niet tegen schade. Je lenzen kunnen deuken, breuken, barsten, vervormen, ga zo maar door. 

Als je denkt dat je camera beschadigd is, maak dan eens een foto van een wit laken of een muur. Beschadigingen zie je dan heel goed op de foto. Is je camera stuk? Relax… Wij kunnen zowel front- als backcamera voor je fixen, dus no matter what, wij fixen je camera voor je! 

Als je belt, klinkt je telefoon als een modem uit de jaren ‘90, of hoor je helemaal geen geluid? Check even of je speaker niet verstopt zit. Geblokkeerde speakers kunnen geluid vervormen of blokkeren. Als dit zo is, pak een borsteltje en maak hem goed schoon. 

Werkt niet? Dan zit er of een bug in je systeem die effect heeft op je device, of je speaker is fysiek beschadigd. Wat de oorzaak ook is, hij moet even gefixt worden. Breng hem langs onze store, dan zullen wij samen kijken wat er mankeert.

Systeemupdates… Ze kosten veel energie, je moet ervoor op wifi zitten en soms heb je gewoon de tijd er niet voor om je telefoon een kwartier opzij te leggen. Gelukkig kun je jouw updates altijd uitstellen. Maar, er is een catch.

Stel je deze update te vaak uit, dan is je systeem kwetsbaar voor bugs, malware en virussen. Tevens verbruikt je batterij een stuk meer dan hij normaliter zou doen. Stel deze dus niet te lang uit!

Mocht het zo zijn dat je meerdere updates geskipt hebt, dan is het beter om je device opnieuw te installeren. Wil je dit doen met behoud van je gegevens, foto’s, etc? Wij weten hoe het moet! Breng je Samsung maar langs, dan fixen wij het.

Maak je standaard een backup van de gegevens? Dan kun je je Samsung data terughalen door de smart-switch app te gebruiken. 

Heb je data van een fysieke schijf waar je niet meer bij kan? Zit je device vast in een loop of is ‘ie gecrasht? Breng deze dan even langs bij ons, dan buigen wij ons er even over, je kostbare data is vast terug te winnen, hoewel dit wel een tijdrovende klus is.

Veelgestelde vragen over een Samsung reparatie

We beantwoorden al jouw vragen

Wanneer je Samsung nog gerepareerd kan worden, is het aan te raden deze reparatie aan te gaan. Ten eerste kan een gefixte Samsung nog een hele tijd meegaan, zo haal je het meeste waar voor je geld. 

Als je een nieuw toestel wilt kopen, dan kun je je oude alsnog repareren en doorverkopen! Zo maak je zelfs winst op de reparatie.

Ben je bij ons geen cent kwijt. We hebben alle vertrouwen in onze reparatieskills, jij kan hier dan ook vanuit gaan. Slagen wij er niet in om onze verwachtingen te behalen, hoeven we hier niks voor. No cure, no pay

Gezien waterschade veel tijd in beslag neemt en soms gewoonweg niet te fixen is, kunnen wij hiervoor niet dezelfde garanties bieden.

Geen bedrijf dat vertrouwen heeft in zijn medewerkers is bang om garanties te bieden. Onze reparatie helden hebben de skills die je nodig hebt om jouw Samsung device te fixen, dus kun jij hierop rekenen bij ons:

No cure no pay. Dit geldt voor alle reparaties, op waterschade na. 

✔ Hoogste kwaliteit. Alleen de officiële Samsung onderdelen voor jouw Samsung device. Zo behoud je de waarde en originaliteit van je toestel.

✔ Transparantie. Vooraf weet jij wat de reparatie kost en alle kosten die daar bovenop komen zijn voor ons. 

✔ Garantie tot 6 maanden na je reparatie.

Welk toestel heb je? Is ‘ie in het water gevallen, of op straat? Was je kind zijn hamertje-tik hamer kwijt, dus gebruikte hij jouw Samsung? De prijs van de reparatie ligt eraan wat er mankeert en welk toestel je hebt. Om het je makkelijk te maken heb je hier een overzicht van de prijzen.

Meestal duurt een reparatie zo’n 30 minuten. Ondertussen mag je genieten van onze luxueuze koffie, geloof ons, de beste koffie van Utrecht

Reparaties van waterschade nemen langer in beslag. Het hele toestel moet uit elkaar gehaald worden en het herstellen ervan, weer in elkaar zetten… Het duurt even. Reken hiervoor 1-3 werkdagen.

Als je een lange tijd hebt gedaan met je Samsung denk je misschien dat ‘ie zijn beste tijd wel heeft gehad, maar een opknapbeurt doet wonderen. Je kunt zo weer een paar jaar vooruit als je toestel gefixt is. 

Als je een nieuwe telefoon op het oog hebt, kun je je oude nog altijd doorverkopen om alvast een deel van je nieuwe telefoon te bekostigen. Niemand wil een kapotte telefoon kopen, maar als je jouw device laat fixen, haal je er meer uit dan de reparatie kost. Tel uit je winst!