Samsung reparatie Rotterdam: snel, deskundig en betrouwbaar

Relax it’s only broken

Voor een Samsung reparatie Rotterdam ben je bij ons aan het juiste adres. Ben je op zoek naar een Samsung scherm reparatie of wil je de batterij van je Samsung laten vervangen? Wij hebben jarenlange expertise in huis om dit vakkundig en snel te doen. Een Samsung S9 scherm reparatie komt bij ons veel voor. Maar ook een Samsung Note 20 reparatie voeren wij regelmatig uit. Het maakt niet uit welk model je hebt, wij fixen het voor je. Breng snel je Samsung langs voor een telefoon reparatie Rotterdam.

Contact
Prijzen

Prijzen Samsung reparatie Rotterdam

De prijzen van de meest voorkomende problemen en reparaties in Rotterdam vind je hier

Wanneer je niet het exacte model weet, kun je het A-nummer vinden op de achterkant van je personal smart device of opzoeken bij Instellingen.

Samsung reparatie Rotterdam

We are only one step away

Kom bij ons langs voor jouw Samsung reparatie Rotterdam. Wij regelen een Samsung scherm reparatie en zorgen dat je Samsung batterij vervangen wordt, binnen 30 minuten. Neem contact met ons op, wij helpen je graag en snel of kom langs zonder afspraak! Je kunt ons op verschillende manieren bereiken.

Routebeschrijving
Openingstijden

Samsung reparatie Rotterdam: service van The Fixables

Wat kan je van ons verwachten in Rotterdam?

Binnen 30min gefikst

De meeste Samsung reparaties zijn klaar terwijl je wacht, neem een kop thee of verse koffie en je staat binnen no-time weer buiten.

Gegarandeerd beste service

No cure, no pay. Je komt nooit voor onverwachte kosten te staan, als we je probleem niet kunnen verhelpen betaal je geen cent.

Altijd 6 maanden garantie

We vertrouwen erop dat jouw Samsung na een reparatie weer een lange tijd mee gaat. Daarom, altijd 6 maanden garantie op onze services.

Goedkoper dan de concurrentie

Naast dat we de snelste zijn en uitsluitend onderdelen gebruiken van de hoogste kwaliteit, zijn we ook nog eens goedkoper dan de concurrentie.

Kies jouw Samsung reparatie in Rotterdam voor meer informatie

Relax, we can fix almost everything

wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
eerste hulp
Onze tips
wanneer nodig?
Overige prijzen
Meer reparaties

Waarom je zou moeten kiezen voor The Fixables Rotterdam?

Nu je weet waar je ons kunt vinden, wil je vast weten waarom je voor The Fixables zou kiezen. Als je advies wilt van een van onze reparatie helden is dat geen probleem, daar zijn wij voor. We zullen je adviseren en vragen hier geen geld voor. Verder zullen wij voor reparaties niet meer geld van je vragen dan we voorheen aangekondigd hebben. Soms is een reparatie duurder, we willen het immers goed afronden. Maar die extra kosten zijn voor ons, niet voor jou. Slaagt de Samsung reparatie niet? Ben je hier met uitzondering van reparaties van waterschade geen geld aan kwijt. We bieden altijd, voor alle reparaties, 6 maanden garantie op alles omtrent de reparatie. Mocht er na de reparatie iets mankeren, relax… Kom langs en we komen er samen uit!

Wat jullie over ons zeggen

your opinion really matters to us

Ben je benieuwd wat klanten in Rotterdam van onze Samsung reparatie service vinden?
Begrijpelijk. Het gaat immers om vertrouwen. En jullie beoordelingen zijn hiervoor het bewijs. We lezen ook graag jouw review.

Meer reviews

Onze service opties voor jouw Samsung reparatie in Rotterdam

Choose what best fits your needs

Nu je alle informatie hebt, wil je natuurlijk weten hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw Samsung zo snel mogelijk gerepareerd gaat worden. Wij bieden diverse opties afhankelijk van je locatie en de haast die geboden is.

Kom langs

Kom langs zonder afspraak en je Samsung wordt vrijwel altijd dezelfde dag gerepareerd (en vaak al binnen 30 minuten!)


Kom langs

Stuur op

GRATIS verzenden & retour. Kosten worden verrekend met de reparatiekosten. Je Samsung gerepareerd retour binnen 3 werkdagen

Meld aan

Pick up

GRATIS ophaal- en retourservice wanneer de afstand tot een van onze repair stores minder dan 10 km is. Je Samsung dezelfde dag gerepareerd retour

Meld aan

Samsung reparatie Rotterdam: veelvoorkomende reparaties

Wat wij voor je kunnen doen in Rotterdam

Als je de data van je oude telefoon wilt overzetten naar een nieuwe Samsung device, moet je de smart-switch app downloaden. Deze app haalt je data op van de Cloud, zelfs iCloud. 

Kom je er niet uit? Relax… Wij zijn er voor je om je te helpen! 

Zijn je foto’s niet meer zo mooi als eerst? Ben je bang dat je camera misschien beschadigd is? Er is een truc om daarachter te komen: Maak een foto van een helder, vlak oppervlakte. Op deze manier zie je snel aan krassen, barsten, vlekjes op je foto of je camera aan vervanging toe is.

Voor alle Samsung camera reparaties, voor en achter, kunnen wij je van dienst zijn, dat jij snel weer mooie foto’s kunt maken. 

Als er geen of weinig geluid uit je telefoon komt, check even je speaker. Zit ‘ie niet verstopt? Als hij verstopt lijkt, pak een borsteltje en maak hem schoon. 

Als je telefoon dan nóg geen geluid maakt zoals gewoonlijk, laat ons hem dan even nakijken. Misschien is je speaker stuk gegaan op een of andere manier, of zit er een bug in het systeem van je device. Wat de issue ook is, we fixen het voor je!

Zo’n systeem-update kan best lang duren, je moet er wifi voor hebben, genoeg batterij… Ga maar door. Niet gek dat je het dan af en toe uitstelt. 

Gevolg is alleen dat je telefoon minder goed beschermd is tegen virussen, malware als je systeem niet up-to-date is. Verder verbruikt je telefoon meer energie als je achterloopt met de software-updates, dus moet je je toestel vaker opladen.

Heb je meer dan een update overgeslagen? Dan is het verstandig je telefoon opnieuw te installeren, zit je meteen op het nieuwste systeem. Wij weten precies hoe dit moet, met behoud van je foto’s, video’s, alles.

We weten het, jouw data is waardevol. Mocht je device gecrasht zijn, in een loop zitten of er is iets anders dat je niet meer bij je gegevens kan, geen probleem! Wij gaan tot het uiterste om het voor je te fixen. Houd er wel rekening mee dat dit een tijdrovende klus kan zijn.

Veelgestelde vragen over een Samsung reparatie in Rotterdam

We beantwoorden al jouw vragen

Als jij denkt dat je Samsung gerepareerd kan worden, is het aan te raden dit te doen. Een opgeknapte Samsung heeft een redelijk lange levensduur, dus je kunt er nog mee vooruit! Als je een nieuw device wil, waarom zou je dan nog investeren in een reparatie? 

Heel simpel: Omdat Samsungs die het goed doen nog heel wat waard zijn. Laat hem fixen, verkoop hem door en je houdt zeker geld over aan je reparatie! 

Als de reparatie geen waterschade betreft, wordt jouw reparatie in zijn geheel vergoed. We willen zowel de service als de resultaten leveren die jij verwacht. Als we niet de resultaten kunnen leveren waar je op hoopt, zorgen wij er in ieder geval voor dat jij de service krijgt die je verdient.

Ja! The Fixables weten dat het fixen van jouw toestel een hele verantwoordelijkheid is. Je kunt er dan ook vanuit gaan dat jouw Samsung device bij ons in goede handen is en dat we aan de reparatie meerdere garanties binden.

No cure no pay

✔ We gebruiken onderdelen van uitsluitend de beste kwaliteit. Zo behoud je de waarde en originaliteit van je toestel.

✔ Transparantie. Wij vertellen je vooraf de prijs voor jou. We gaan soms over deze prijs heen om de reparatie goed af te ronden. Gelukkig zijn die extra kosten niet voor jou.

✔ Volledige garantie tot 6 maanden na je reparatie.

Is iets niet goed of ben je niet content, horen we het graag van je! Kom terug naar de store en we komen er samen uit.

Om je snel een duidelijk beeld te geven voor reparatie prijzen, heb je hier een overzicht van onze Samsung reparaties.

Hoewel elke reparatie anders is, kunnen we stellen dat de meeste reparaties niet langer dan 30 minuten tot een uur in beslag nemen. Wil je wachten? Geen probleem, pak een lekker bakkie koffie op onze kosten, of verken Blaak en het centrum van Rotterdam een beetje, gaan wij ondertussen voor jou aan de slag!

Telefoons waren een aantal jaren geleden nog een product dat elk jaar sprongen vooruit ging. Tegenwoordig zijn de verschillen tussen devices van dit jaar en volgend jaar kleiner en is er dus minder reden om een nieuwe telefoon te halen. 

Als je je Samsung laat fixen, kun je nog lang door met je device. Je bespaart jezelf dus een flinke zakcent door te kiezen voor reparatie in plaats van een nieuw toestel halen. 

Zat je al een tijdje te overwegen een nieuwe telefoon te halen en gaf de beschadiging aan je huidige Samsung de motivatie om die nieuwe dan toch maar te halen? Wij raden aan je oude toestel toch nog te laten fixen. Waarom? 

Goed-werkende Samsungs zijn nog altijd een aardig bedrag waard. Kun je hem doorverkopen! Zo haal je zelfs winst uit de reparatie!