Samsung reparatie Amsterdam: snel, deskundig en betrouwbaar

Relax it’s only broken

Als jij je Samsung hebt beschadigd, kom dan langs bij The Fixables voor een Samsung reparatie Amsterdam! Aan de oevers van de Amstel op Rijnstraat 165 zijn wij doordeweeks van 09:30 tot 18:00 uur geopend en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Wij verzorgen jouw Samsung S9 scherm reparatie, maar we helpen ook je Samsung batterij vervangen en al het overige

Contact
Prijzen

Prijzen Samsung reparatie Amsterdam

De prijzen van de meest voorkomende problemen en reparaties vind je hier

Wanneer je niet het exacte model weet, kun je het A-nummer vinden op de achterkant van je personal smart device of opzoeken bij Instellingen.

Samsung reparatie Amsterdam

We are only one step away

Kom langs en The Fixables repareren alle modellen, waaronder de Samsung Note 20 en de Samsung Galaxy A40. Neem contact met ons op voor jouw Samsung reparatie in Amsterdam, wij helpen je graag en snel! Of kom langs in onze winkel.
 Je kunt ons op verschillende manieren bereiken.

Routebeschrijving
Openingstijden

Samsung reparatie service van The Fixables Amsterdam

Welke service kan je van ons verwachten in Amsterdam?

Binnen 30min gefikst

De meeste Samsung reparaties zijn klaar terwijl je wacht, neem een kop thee of verse koffie en je staat binnen no-time weer buiten.

Gegarandeerd beste service

No cure, no pay. Je komt nooit voor onverwachte kosten te staan, als we je probleem niet kunnen verhelpen betaal je geen cent.

Altijd 6 maanden garantie

We vertrouwen erop dat jouw Samsung na een reparatie weer een lange tijd mee gaat. Daarom, altijd 6 maanden garantie op onze services.

Goedkoper dan de concurrentie

Naast dat we de snelste zijn en uitsluitend onderdelen gebruiken van de hoogste kwaliteit, zijn we ook nog eens goedkoper dan de concurrentie.

Kies jouw Samsung reparatie voor meer informatie

Relax, we can fix almost everything

wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
eerste hulp
Onze tips
wanneer nodig?
Overige prijzen
Meer reparaties

Waarom je zou moeten kiezen voor The Fixables Amsterdam?

Wij gaan altijd een stap verder om jou tevreden te krijgen als klant. Ten eerste vinden wij het onzin om jou geld te vragen als je alleen voor advies onze store even binnenwandelt, dus daar doen we niet aan. Ons advies en aandacht heb je geheel vrijblijvend. Vervelende verrassingen achteraf, als in achteraf meer geld vragen van jou dan we eerst zeiden, is niet netjes. Jij betaalt precies wat wij hebben afgesproken, ook al valt de reparatie duurder uit, wij betalen het verschil.
Als de reparatie niet lukt, dan betaal jij daar niet voor (waterschade is de uitzondering op de regel).

Wat jullie over ons zeggen

your opinion really matters to us

Ben je benieuwd wat klanten van onze iPhone reparatie service vinden?
Begrijpelijk. Het gaat immers om vertrouwen. En jullie beoordelingen zijn hiervoor het bewijs. We lezen ook graag jouw review.

Meer reviews

Onze service opties voor jouw Samsung reparatie in Amsterdam

Choose what best fits your needs

Nu je alle informatie hebt, wil je natuurlijk weten hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw Samsung zo snel mogelijk gerepareerd gaat worden. Wij bieden diverse opties afhankelijk van je locatie en de haast die geboden is.

Kom langs

Kom langs zonder afspraak en je Samsung wordt vrijwel altijd dezelfde dag gerepareerd (en vaak al binnen 30 minuten!)


Kom langs

Stuur op

GRATIS verzenden & retour. Kosten worden verrekend met de reparatiekosten. Je Samsung gerepareerd retour binnen 3 werkdagen

Meld aan

Pick up

GRATIS ophaal- en retourservice wanneer de afstand tot een van onze repair stores minder dan 10 km is. Je Samsung dezelfde dag gerepareerd retour

Meld aan

Samsung reparatie Amsterdam: veelvoorkomende reparaties

Wat wij voor je kunnen doen in Amsterdam

Of je vorige device iOS of Andoid was maakt niet uit, Samsung wil het je zo makkelijk mogelijk maken om je data over te zetten naar je nieuwe toestel. Samsung doet dit door de smart-switch app. De app zal duidelijk maken hoe je je data kunt overzetten. Als je van iPhone komt, moet je even checken of je je iCloud aan hebt staan, anders kan de smart-switch app je data niet downloaden.

Mocht je er niet uitkomen, mag je altijd langskomen en dan komen we er samen wel uit! 

Haarscherpe foto’s zijn super mooi, maar een scheur van een haarbreedte is genoeg om je foto’s te verpesten. Barsten en scheuren zijn een ding, maar je camera sensoren zijn erg gevoelig voor warmte. 

Denk je dat je camera beschadigd is? Probeer een foto te maken van een helder, vlak oppervlakte. Op deze manier zie je snel of er krassen of vlekken op je foto’s komen als gevolg van je schade. 

Is je camera stuk? Breng je Samsung device langs, wij kunnen zowel de voor- als achtercamera voor je repareren.

Hapert het geluid dat uit je telefoon komt, of hoor je helemaal niks? Check even of je speaker misschien vies is. Vuil kan namelijk de geluidsuitgang verstoppen. Maak hem even schoon met een borsteltje.

Is je speaker brandschoon, maar komt er nog steeds geen/weinig geluid uit? Laat hem dan even door ons nakijken.

We weten het dat het irritant kan zijn om steeds je telefoon te moeten updaten. Je moet wifi hebben, kan hem een tijd niet gebruiken, hij moet opnieuw opgestart worden en genoeg batterij hebben om dit te kunnen doen…

Toch is het belangrijk dat je deze updates uitvoert. Elke update die je overslaat zorgt ervoor dat je Samsung telefoon kwetsbaar is voor virussen. Daarbij is je batterij eerder leeg als je software niet up-to-date is.

Heb je meer dan een update overgeslagen? Dan is het verstandig je toestel opnieuw te installeren. Wil je zeker zijn dat je foto’s en bestanden behouden worden? Breng je toestel even langs ons, zorgen wij dat dat gebeurt!

De Samsung Cloud slaat voor jouw Samsung device je data op. Mocht je je gegevens kwijt zijn, staan ze hoogstwaarschijnlijk daar op. Log in op je Samsung Account in de Cloud en je kunt je data downloaden.

Heb je problemen met het downloaden van de Cloud? Of heb je data nodig van een fysieke kaart waar je nu niet bij kan? Kom even langs, data terughalen kan een tijdrovende klus zijn, maar de onverschrokken reparatie helden zullen er alles aan doen om jouw data terug te winnen. 

Veelgestelde vragen over een Samsung reparatie Amsterdam

We beantwoorden al jouw vragen

Als je denkt dat hij nog gefixt kan worden, is het aan te raden dit te doen. Waarom? Meerdere redenen. Zo is een opgeknapte Samsung een redelijk bedrag waard, dus mocht je een nieuwe telefoon willen, kun je hem doorverkopen voor een mooi bedrag. 

Ben je nog wel tevreden met je huidige Samsung? Met een reparatie kan je device nog wel een hele tijd mee.

Lukt het ons niet om de reparatie als verwacht te volbrengen, dan treden onze garanties in werking. Op waterschade na, is elk mankement bij ons gegarandeerd, dus als jouw telefoon niet gefixt is betaal je niks.

The Fixables onderscheiden zich door de garanties die wij bieden! Hier een handig overzicht. 

✔ Geen onderzoekskosten. Kom gerust langs voor hulp en advies, geheel vrijblijvend.

No cure no pay. Op waterschade na, reparaties die niet gelukt zijn standaard €0,-. 

✔ We gebruiken onderdelen van hoogwaardige kwaliteit, zodat je telefoon met nieuwe onderdelen nog even authentiek is als toen hij de fabriek uit rolde.  

✔ Transparantie. Jij weet meteen wat een reparatie kost. Soms is het zo dat om de reparatie goed af te ronden, het wat meer kost dan verwacht. Relax… Wij nemen die extra kosten voor onze rekening. 

✔ We garanderen alles met betrekking tot de reparatie tot op dag 90 erna. Alles houdt in de servicekosten, onderdelen, alles. 

Is iets niet goed of ben je niet content, horen we het graag van je! Kom terug naar de store en we komen er samen uit.

De kosten van je reparatie hangen af van je toestel en wat er aan mist. Om het overzichtelijk te houden, is hier een overzicht van de Samsung reparaties.

Meestal niet lang. Ligt zoals alles aan de reparatie, maar je kunt je toestel meestal dezelfde dag meenemen. Je mag ondertussen bij ons een kopje koffie komen doen of ga er even op uit om Amsterdam-Zuid te verkennen!

Omdat een gerepareerde, goed-werkende Samsung lang mee zal gaan en nog aardig wat waard is. Dus of je je Samsung device zelf nog wilt gebruiken of je hem aan iemand wil doorverkopen om zelf een nieuwe te halen, een reparatie kan altijd uit. 

Wil je zuinig zijn op mens en natuur, dan is langer doen met je mobiele telefoon sowieso goed. Dit komt voornamelijk door hoe een mobiele telefoon gemaakt wordt. De CO₂-uitstoot is een factor, maar niet de grootste. Er zit coltan in een telefoon, wat in Afrika gewonnen wordt. Om dit metaal te vinden wordt er aan de lopende band oerbos gekapt en om de metalen wordt in de jungle heftig gevochten.