Huawei P30 reparatie: snel, deskundig en betrouwbaar

Relax it’s only broken

De Huawei P30 staat bekend als een betrouwbare mobiel. Echter kan deze natuurlijk ook toe zijn aan een reparatie. Relax, it’s only broken… Kom langs in een van onze winkels voor jouw Huawei P30 reparatie. Wij vervangen de kapotte onderdelen met originele Huawei onderdelen. Dus is jouw scherm kapot? Moet je batterij vervangen worden? Of heb je je Huawei P30 in het water laten vallen? Wacht dan niet langer.

Contact
Prijzen

Prijzen Huawei p30 reparatie

De prijzen van de meest voorkomende problemen en reparaties vind je hier

Repair stores

We are only one step away

Wees niet getreurd, jouw Huawei P30 is zo weer gefixt. Neem contact met ons op, wij helpen je graag en snel!
 Je kunt ons op verschillende manieren bereiken.

Routebeschrijving
Openingstijden
Routebeschrijving
Openingstijden
Routebechrijving
Openingstijden
Routebeschrijving
Openingstijden

Huawei P30 reparatie service van The Fixables

Wat kan je van ons verwachten?

Binnen 30min gefikst

De meeste Huawei P30 reparaties zijn klaar terwijl je wacht, neem een kop thee of verse koffie en je staat binnen no-time weer buiten.

Gegarandeerd beste service

No cure, no pay. Je komt nooit voor onverwachte kosten te staan, als we je probleem niet kunnen verhelpen betaal je geen cent.

Altijd 6 maanden garantie

We vertrouwen erop dat jouw Huawei P30 na een reparatie weer een lange tijd mee gaat. Daarom, altijd 6 maanden garantie op onze services.

Goedkoper dan de concurrentie

Naast dat we de snelste zijn en uitsluitend onderdelen gebruiken van de hoogste kwaliteit, zijn we ook nog eens goedkoper dan de concurrentie.

Kies jouw Huawei P30 reparatie voor meer informatie

Relax, we can fix almost everything

wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
eerste hulp
Start reparatie
wanneer nodig?
Overige prijzen
Start reparatie

Waarom je zou moeten kiezen voor The Fixables?

The Fixables is een van de weinige reparateurs die partner is met Huawei. Dit houd in dat wij beschikken over de originele Huawei onderdelen. Ook garantie reparaties vallen hieronder. Valt jouw device nog binnen de garantie? Let us know, wij regelen de rest!

Wat jullie over ons zeggen

your opinion really matters to us

Ben je benieuwd wat klanten van The Fixables vinden?
Begrijpelijk. Het gaat immers om vertrouwen. En jullie beoordelingen zijn hiervoor het bewijs. We lezen ook graag jouw review.

Schrijf een review
Meer reviews

Onze service opties

Choose what best fits your needs

Nu je alle informatie hebt, wil je natuurlijk weten hoe je ervoor kunt zorgen dat je iPhone zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Wij bieden diverse opties afhankelijk van je locatie en de haast die geboden is. Bij een iPhone met waterschade is haast geboden.

Kom langs

Kom langs zonder afspraak en je Huawei P30 wordt vrijwel altijd dezelfde dag gerepareerd (en vaak al binnen 30 minuten!)


Kom langs

Stuur op

GRATIS verzenden & retour. Kosten worden verrekend met de reparatiekosten. Je Huawei P30 gerepareerd retour binnen 3 werkdagen

Meld aan

Pick up

GRATIS ophaal- en retourservice wanneer de afstand tot een van onze repair stores minder dan 5 km is. Je Huawei P30 dezelfde dag gerepareerd retour

Meld aan

Andere Huawei modellen & reparaties

De prijzen van de meest voorkomende problemen en reparaties vind je hier

Wanneer je niet het exacte model weet, kun je het A-nummer vinden op de achterkant van je personal smart device of opzoeken bij Instellingen.

Huawei P30 reparatie: veelvoorkomende reparaties

Wat wij voor je kunnen doen

Zoals de meeste merken, heeft Huawei een makkelijke data-overzet app ontwikkeld dat werkt met elk ander merk telefoon. De switch-app heet ‘Huawei Phone Clone’. Je opent de app op beide toestellen, scant de QR code op je oude telefoon en het downloaden start vanzelf. 

Lukt het niet? Geen probleem, wij willen er natuurlijk met je naar kijken! 

Je lens kan barsten door een val of iets teveel druk, de sensoren in je lens kunnen vervormen door hitte als je hem in de zon laat liggen etc. 

Maak eens een foto van een wit oppervlak, als een laken of een muur. Zijn oneffenheden, vlekken en barsten zijn dan goed te zien? Dan is de camera waarschijnlijk aan vervanging toe. Wij vervangen zowel je voor- als achtercamera. 

Speelt je speaker een hele hoge toon bij het afspelen van je muziek of hapert je geluid ineens heel erg? Wellicht is je speaker verstopt. Als dit het geval is, kun je hem schoonmaken met een borsteltje. Doe dit wel voorzichtig zodat je de onderdelen aan de binnenkant niet beschadigd. 

Werkt het schoonmaken niet? Breng je device dan even langs. Wij kunnen je Huawei speaker makkelijk voor je fixen. Wat het probleem ook is, wij weten er meestal wel raad mee en een reparatie duurt vaak minder dan een uur!

Stel je deze te vaak uit, dan is je toestel kwetsbaar. Een systeemupdate gaat vaak meer om tweaks achter de schermen. Dat jouw device bestand is tegen virussen, malware en andere narigheid. 

Heb je meer dan eens een systeemupdate overgeslagen? Dan raden wij aan om het nieuwste systeem opnieuw te installeren. Klinkt dit te moeilijk? Relax, wij willen dit graag voor je doen, met de belofte dat je al jouw foto’s, contacten en andere gegevens na afloop nog hebt!

Is je Huawei gecrasht, zit ‘ie in een soort loop of is er een andere reden dat je niet meer bij je gegevens kan? We weten hoe waardevol jouw gegevens zijn, dus we gaan hier serieus mee om. Data terughalen is meestal een tijdrovende klus, maar we beloven je dat we ons uiterste best gaan doen om je waardevolle data terug te winnen.

Veelgestelde vragen over een Huawei P30 reparatie

We beantwoorden al jouw vragen

Wanneer jij denkt dat je telefoon nog gefixt kan worden, raden wij dit altijd aan! Ten eerste gaan opgeknapte Huawei telefoons nog een hele tijd mee en mocht je een nieuwe willen, kun je deze altijd nog doorverkopen voor een hogere prijs. 

Check trouwens even of je Huawei nog garantie heeft, als dat zo is, kun je je device bij ons gratis laten fixen!

Bij ‘mission-failed’ reparaties schuiven we de rekening het oud-papierbak in. Op reparaties van waterschade na, geloven wij in no cure, no pay. 

Als wij niet de dienst kunnen leveren die zowel jij als wijzelf verwachten, balen we hier zelf van en hoeven er daarom geen vergoeding voor. 

Ja, niks minder dan het allerbeste voor jouw Huawei! Naast dat The Fixables uitgekozen zijn door Huawei om reparaties uit te voeren, bieden wij jou daar bovenop ook nog eens heel veel garanties! 

No cure no pay. Lukt het ons niet om een reparatie uit te voeren, dan betaal je niks (uitzondering: Waterschade). 

✔ We gebruiken originele onderdelen. Alleen de officiële Huawei onderdelen voor jouw Huawei device. Zo behoud je de waarde en originaliteit van je toestel.

✔ Helderheid. Vooraf weten waar je aan toe bent qua prijs & duur van de reparatie. Gaan wij over deze afgesproken prijs heen, betalen wij het verschil! 

✔ 6 maanden garantie op de reparatie

Als er na afloop nog iets niet goed is, kom vooral weer langs, vogelen we het samen uit! 

Bij een reparatie wordt de levensduur van een device verlengd. Daarbij is de investering meestal goedkoper dan een nieuw toestel kopen. Ben je toch toe aan een nieuw toestel? Dat kan! Wij adviseren je dan alsnog om je Huawei te laten repareren! Waarom? Omdat ‘ie misschien nog in de garantie valt, waardoor jij geen geld kwijt bent aan de reparatie en omdat je hem misschien refurbished kan doorverkopen! 

Dat is afhankelijk van de reparatie. Waterschade en het terughalen van data kan aardig wat tijd in beslag nemen. Andere reparaties zoals het data overzetten of beeldscherm is vaak binnen een uur afgerond. 

We vertellen je sowieso bij aanvang hoe lang de reparatie waarschijnlijk gaat duren, zodat jij weet waar je aan toe bent.

Dat is afhankelijk van de reparatie. Waterschade en het terughalen van data kan aardig wat tijd in beslag nemen. Andere reparaties zoals het data overzetten of beeldscherm is vaak binnen een uur afgerond. 

We vertellen je sowieso bij aanvang hoe lang de reparatie waarschijnlijk gaat duren, zodat jij weet waar je aan toe bent.