Huawei P30 Lite reparatie: snel, deskundig en betrouwbaar

Relax it’s only broken

The Fixables is een van de weinige reparateurs die een deal met Huawei heeft. Dit houdt in dat toestellen van Huawei, vervangen worden met originele Huawei onderdelen. Zo weet jij dat een onderdeel 100% compatible is met jouw device. En als jouw device nog binnen de garantieperiode valt, is je reparatie bij The Fixables misschien zelfs gratis! Dus is jouw Huawei P30 Lite kapot? Kom dan langs voor een reparatie.

Contact
Prijzen

Prijzen Huawei p30 Lite reparatie

De prijzen van de meest voorkomende problemen en reparaties vind je hier

Repair stores

We are only one step away

Heb jij je Huawei P30 Lite in het water laten vallen? Moet de batterij vervangen worden? Of heb je een Huawei P30 Lite scherm reparatie nodig? Neem contact met ons op, wij helpen je graag en snel!
 Je kunt ons op verschillende manieren bereiken.

Routebeschrijving
Openingstijden
Routebeschrijving
Openingstijden
Routebechrijving
Openingstijden
Routebeschrijving
Openingstijden

Huawei P30 Lite reparatie service van The Fixables

Wat kan je van ons verwachten?

Binnen 30min gefikst

De meeste Huawei P30 Lite reparaties zijn klaar terwijl je wacht, neem een kop thee of verse koffie en je staat binnen no-time weer buiten.

Gegarandeerd beste service

No cure, no pay. Je komt nooit voor onverwachte kosten te staan, als we je probleem niet kunnen verhelpen betaal je geen cent.

Altijd 6 maanden garantie

We vertrouwen erop dat jouw Huawei P30 Lite na een reparatie weer een lange tijd mee gaat. Daarom, altijd 6 maanden garantie op onze services.

Goedkoper dan de concurrentie

Naast dat we de snelste zijn en uitsluitend onderdelen gebruiken van de hoogste kwaliteit, zijn we ook nog eens goedkoper dan de concurrentie.

Kies jouw Huawei P30 Lite reparatie voor meer informatie

Relax, we can fix almost everything

wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
eerste hulp
Onze tips
wanneer nodig?
Overige prijzen
Meer reparaties

Waarom je zou moeten kiezen voor The Fixables?

We bieden nou eenmaal de beste service van Nederland. We hebben we een strik no cure, no pay beleid voor alle reparaties op die van waterschade na en heb je ook nog eens 6 maanden garantie op alles omtrent de reparatie. Met al die service en garanties heb jij de zekerheid dat jouw kapotte Huawei P30 Lite bij ons in goede handen is. Relax, it’s only broken…

Wat jullie over ons zeggen

your opinion really matters to us

Ben je benieuwd wat klanten van onze iPhone reparatie service vinden?
Begrijpelijk. Het gaat immers om vertrouwen. En jullie beoordelingen zijn hiervoor het bewijs. We lezen ook graag jouw review.

Meer reviews

Onze service opties

Choose what best fits your needs

Nu je alle informatie hebt, wil je natuurlijk weten hoe je ervoor kunt zorgen dat je iPhone zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Wij bieden diverse opties afhankelijk van je locatie en de haast die geboden is. Bij een iPhone met waterschade is haast geboden.

Kom langs

Kom langs zonder afspraak en je Huawei P30 Lite wordt vrijwel altijd dezelfde dag gerepareerd (en vaak al binnen 30 minuten!)


Kom langs

Stuur op

GRATIS verzenden & retour. Kosten worden verrekend met de reparatiekosten. Je Huawei P30 Lite gerepareerd retour binnen 3 werkdagen

Meld aan

Pick up

GRATIS ophaal- en retourservice wanneer de afstand tot een van onze repair stores minder dan 5 km is. Je Huawei P30 Lite dezelfde dag gerepareerd retour

Meld aan

Andere Huawei modellen & reparaties

De prijzen van de meest voorkomende problemen en reparaties vind je hier

Wanneer je niet het exacte model weet, kun je het A-nummer vinden op de achterkant van je personal smart device of opzoeken bij Instellingen.

Huawei P30 Lite reparatie: veelvoorkomende reparaties

Wat wij voor je kunnen doen

Met de ‘Huawei Phone Clone’ app kun je makkelijk jouw oude telefoon data overzetten naar je nieuwe Huawei. Je opent de app op beide toestellen, scant de QR code op je oude telefoon en het downloaden start vanzelf. 

Lukt het niet? Geen probleem, kom naar een van onze vestigingen en een van onze reparatie helden helpt.

Denk jij dat je camera kapot is of het niet meer goed naar behoren werkt? 

Je lens kan barsten door druk of een val, de sensoren kunnen vervormen door warmte etc. Wil jij graag je camera repareren breng hem dan naar een van onze reparatie helden. Die fixen zowel de frontcamera als de backcam voor je!

Het is vervelend als je speaker het niet meer naar behoren doet. Kijk eerst of de speaker niet verstopt zit en maak hem voorzichtig schoon met een borsteltje. Doe dit met beleid zodat de onderdelen eromheen zo min mogelijk beschadigen. 

Nog steeds een probleem met het geluid? Breng je device dan even langs een van onze winkels, wij weten hoe we een Huawei speaker reparatie kunnen aanpakken, wij fixen het voor je!

Het is belangrijk om je Huawei regelmatig te update. Elke update zorgt ervoor dat je telefoon beter beschermd is voor virussen. Daar komt nog bij dat je batterij eerder leeg als je software niet up-to-date is. Zorg er dus voor dat je Huawei altijd up to date is. Weet je niet hoe dit moet? Geen probleem, dan kijken we er samen naar!

Data weg of is je Huawei aan het crashen? Dan zit je Huawei P30 lite waarschijnlijk in een loop. Breng je telefoon naar een van the Fixables winkels dan helpen wij je. Krijg je er een lekker kopje koffie of thee bij! 

Veelgestelde vragen over een Huawei P30 Lite reparatie

We beantwoorden al jouw vragen

In plaats van direct een nieuwe te kopen raden wij het altijd eerst aan om te kijken of je telefoon nog gerepareerd kan worden. Wanneer jij denkt dat je telefoon nog gefixt kan worden, raden wij dit altijd aan! Ten eerste gaan opgeknapte Huawei phones nog een hele tijd mee en mocht je een nieuwe willen, kun je deze altijd nog doorverkopen aan de hoogste bieder. 

Check trouwens even of je Huawei p30 lite nog garantie heeft, als dat zo is, kun je je device bij ons gratis laten fixen! 

Wij hanteren een no cure, no pay policy. Dus je betaalt bij ons geen cent voor reparatie als we het niet kunnen uitvoeren (Uitzondering: waterschade). Wij hebben het volste vertrouwen in onze skills, wanneer we niet aan deze verwachting voldoen is dat balen en hoeven we daar geen vergoeding voor.

Natuurlijk! Wij hanteren de volgende garanties: 

✔ Gratis advies en geen kosten voor het onderzoeken van het probleem. 

No cure no pay. Reparaties die niet gelukt zijn €0,-. (op waterschade na).

✔ We gebruiken bij de reparatie originele Huawei onderdelen, zodat je device nog even authentiek is als toen hij de fabriek uit rolde.  

✔ Transparantie. Van tevoren laten we je weten wat de reparatie jou gaat kosten en mochten wij hier overheen gaan, zijn de kosten voor ons. 

✔ 90 dagen na reparatie garanderen we alles van de reparatie. 

Is iets niet goed of ben je niet tevreden, horen we het graag van je! Kom terug naar de store en we komen er samen uit.

Een reparatie kost natuurlijk een stuk minder dan een nieuwe telefoon. Jouw Huawei p30 lite kan nog prima een lange tijd meegaan als je hem laat opknappen. 

Mocht je een nieuwe telefoon willen, kun je nog steeds kiezen voor het repareren van je oude, om hem voor een mooi bedrag door te verkopen. Zo haal je ook nog eens winst uit je reparatie! 

Dat hangt natuurlijk af van het type telefoon en de reparatie. Om jou een goede indicatie te geven heb je hier ons overzicht van reparaties, modellen en de bijbehorende prijs! Handig, toch?

Dat ligt natuurlijk aan de reparatie. Wij vertellen je vooraf hoeveel tijd de reparatie in beslag zal nemen. Als de reparatie een simpel onderdeel vervangen betreft, zal het binnen een half uur gefixt zijn. Data herstel en waterschade zullen gemiddeld langer duren.