Huawei reparatie Utrecht: snel, deskundig en betrouwbaar

Relax it’s only broken

Voor jouw Huawei reparatie Utrecht ben je bij The Fixables aan het juiste adres. The Fixables is door Huawei uitgekozen om reparaties op hun producten uit te voeren, wij hebben dus de originele onderdelen speciaal gemaakt voor jouw Huawei telefoon reparatie! Je vindt ons in het centrum van Utrecht, vlakbij Utrecht centraal aan de Voor Clarenburg 14. Wij zijn doordeweeks geopend van 09:30 tot 18:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Je kan bij ons terecht voor je Huawei P20 Lite scherm reparatie of we lossen het probleem op met je Huawei P Smart batterij.

Contact
Prijzen

Prijzen Huawei reparatie Utrecht

De prijzen van de meest voorkomende Huawei problemen en reparaties vind je hier

We are only one step away

Wij regelen jouw Huawei scherm reparatie en vervangen de batterij van ieder Huawei model. Neem contact met ons op, wij helpen je graag en snel met jouw Huawei reparatie in Utrecht!
 Je kunt ons op verschillende manieren bereiken.

Routebechrijving
Openingstijden

Huawei reparatie Utrecht: service van The Fixables

Wat kan je van ons verwachten in Utrecht?

Binnen 30min gefikst

De meeste Huawei reparaties zijn klaar terwijl je wacht, neem een kop thee of verse koffie en je staat binnen no-time weer buiten.

Gegarandeerd beste service

No cure, no pay. Je komt nooit voor onverwachte kosten te staan, als we je probleem niet kunnen verhelpen betaal je geen cent.

Altijd 6 maanden garantie

We vertrouwen erop dat jouw Huawei na een reparatie weer een lange tijd mee gaat. Daarom, altijd 6 maanden garantie op onze services.

Goedkoper dan de concurrentie

Naast dat we de snelste zijn en uitsluitend onderdelen gebruiken van de hoogste kwaliteit, zijn we ook nog eens goedkoper dan de concurrentie.

Kies jouw Huawei reparatie Utrecht voor meer informatie

Relax, we can fix almost everything

wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
eerste hulp
Onze tips
wanneer nodig?
Overige prijzen
Meer reparaties

Waarom je zou moeten kiezen voor The Fixables Utrecht?

Waarom zou je van alle stores in Utrecht jouw Huawei aan ons toevertrouwen? Simpel: The Fixables zijn speciaal door Huawei uitgekozen om Huawei-reparaties uit te voeren. Wij hebben de originele onderdelen voor jou in huis en als jouw device nog binnen de garantieperiode valt, is je reparatie bij The Fixables Utrecht misschien wel gratis!

Wat jullie over ons zeggen

your opinion really matters to us

Ben je benieuwd wat klanten in Utrecht van de Huawei reparatie service van The Fixables vinden? Begrijpelijk. Het gaat immers om vertrouwen. En jullie beoordelingen zijn hiervoor het bewijs. We lezen ook graag jouw review.

Meer reviews

Onze service opties in Utrecht

Choose what best fits your needs

Nu je alle informatie hebt, wil je natuurlijk weten hoe je ervoor kunt zorgen dat je Huawei zo snel mogelijk gerepareerd gaat worden in Utrecht. Wij bieden diverse opties afhankelijk van de haast die geboden is.

Kom langs

Kom langs zonder afspraak en je Huawei wordt vrijwel altijd dezelfde dag gerepareerd (en vaak al binnen 30 minuten!)


Kom langs

Stuur op

GRATIS verzenden & retour. Kosten worden verrekend met de reparatiekosten. Huawei gerepareerd retour binnen 3 werkdagen

Meld aan

Pick up

GRATIS ophaal- en retourservice wanneer de afstand tot een van onze repair stores minder dan 10 km is. Huawei dezelfde dag gerepareerd retour

Meld aan

Huawei reparatie Utrecht: veelvoorkomende reparaties

Wat wij voor je kunnen doen in Utrecht

Als je een nieuwe Huawei device hebt, wordt het je makkelijk gemaakt om de data van je oude telefoon over te zetten! Download de ‘Huawei phone clone’ app op beide devices en scan met je nieuwe telefoon de QR code die op je oude verschijnt. De data transfer gaat vanzelf!  

Lukt het je niet? Geen probleem! We helpen je graag een handje.

Jouw Huawei camera maakt superscherpe foto’s, maar niet als de lens kapot is. Je cameralens kan stuk gaan door deuken, breuken of door hitte dat de sensoren in je camera vervormt. 

Is jouw Huawei camera kapot? Test het even uit door een foto te maken van een fel, vlak oppervlakte. Zo kun je makkelijk oneffenheden zien. Als je camera kapot is, breng hem dan even langs, wij vervangen zowel voor- als achtercamera’s. 

Als je geluid niet chill klinkt, hapert, of gewoon helemaal niks meer laat horen, kijk even of je speaker niet verstopt zit. Maak hem anders even schoon met een borstel en probeer opnieuw.

Als het dan nog niet lukt kun je je device beter even langsbrengen. Wij kunnen heel makkelijk je Huawei speaker repareren, binnen een uur heb je je mobiel weer terug!

Het is toch wel verleidelijk om je systeemupdates uit te stellen. Kan ook wel, even. Heb je alleen meer dan een update geskipt, dan is je device kwetsbaar voor virussen en zal je batterij sneller leeg gaan. Wij raden dan aan om je telefoon helemaal opnieuw te installeren.

Wil jij jouw Huawei updaten, dat ‘ie weer de nieuwste software heeft? Breng je apparaat even langs bij The Fixables, wij zorgen ervoor dat je die software geïnstalleerd hebt en beloven je het behoud van je data! 

Zit je toestel in een loop, is je toestel gecrashed, waardoor je niet meer bij je data kan? The Fixables kunnen je mogelijk helpen. Dit kan een tijdrovende klus zijn, maar onze reparatie helden doen hun uiterste best om je waardevolle data terug te winnen. 

Veelgestelde vragen over een Huawei reparatie in Utrecht

We beantwoorden al jouw vragen

Wij raden je aan om je device altijd te laten repareren. Als je niet drie keer met een tractor over je telefoon hebt gereden, is ‘ie vaak nog wel te redden en een gefixte telefoon kan nog een hele tijd meegaan! Check voor je een reparatie aangaat altijd even of je Huawei nog garantie heeft, want dan zijn Huawei reparaties bij The Fixables wellicht wel gratis!

Als een reparatie niet voldoende volbracht kan worden, is dat balen, voor jou en voor ons. Mocht dit gebeuren, treden onze services meteen in werking: no cure, no pay. Let wel dat reparaties van waterschade de uitzondering zijn op deze regel. 

Uiteraard, wij willen jou de beste service geven, garanties horen daarbij. 

✔ We hanteren bijna altijd No cure no pay. Dit houdt in dat we geen kosten rekenen voor onsuccesvolle reparaties, behalve voor reparaties van waterschade.

✔ Alleen de officiële Huawei onderdelen voor jouw device. Zo behoud je de waarde en originaliteit van je toestel.

✔ Geen extra kosten achteraf. Wij vertellen je precies wat een reparatie zal kosten, en zullen daar vervolgens niet overheen gaan. Het kan zijn dat een reparatie duurder uitvalt, die extra kosten zijn voor ons, beloofd. 

✔ We garanderen alles met betrekking tot de reparatie tot  6 maanden na datum. Alles houdt in de servicekosten, onderdelen, alles. 

Mocht er iets aan te merken zijn, wat dan ook, kom vooral langs de store, we komen er samen wel uit. 

Dat hangt natuurlijk af van welke Huawei je hebt en welke reparatie je nodig hebt. Om jou een goede indicatie te geven heb je hier ons overzicht van reparaties, modellen en de bijbehorende prijs.

Meestal niet heel lang. De duur van een reparatie hangt af van wat je laat fixen. De meeste reparaties die wij uitvoeren zijn binnen een uur gereed, data terughalen of waterschade proberen te fixen is tijdrovender. 

Simpelweg omdat een reparatie een stuk goedkoper is dan een nieuw toestel kopen. Als jij jouw telefoon laat repareren, kan deze makkelijk nog een lange tijd meegaan. Zo haal je het meeste waar uit het aanschafbedrag. Wil je een nieuwe telefoon? Dan raden wij alsnog aan om je oude Huawei te laten repareren! Waarom? Nou, er is veel vraag naar goed-functionerende tweedehands telefoons, zo kun jij nog wat geld vangen voor je oude device!