Huawei reparatie Rotterdam: snel, deskundig en betrouwbaar

Relax it’s only broken

Voor alle Huawei reparaties in Rotterdam centrum kom je naar The Fixables! Wij regelen je Huawei scherm reparatie of vervangen je batterij. Het maakt niet uit welk model je hebt. Wij kunnen je Huawei P20 Lite scherm vervangen, maar ook  het scherm van je Huawei P30. Vlakbij Kralingen, op het Eendrachtsplein 16 staan onze reparatie helden voor jou klaar! Onze store is van dinsdag tot en met vrijdag van 09:30 tot 18:00 uur voor je geopend, en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Kom langs zonder afspraak!

Contact
Prijzen

Prijzen Huawei reparatie Rotterdam

De prijzen van de meest voorkomende Huawei problemen en reparaties in Rotterdam vind je hier

Huawei reparatie Rotterdam

We are only one step away

Neem contact met ons op voor jouw Huawei reparatie in Rotterdam, wij helpen je graag en snel!
 Je kunt ons op verschillende manieren bereiken.

Routebeschrijving
Openingstijden

Huawei reparatie service van The Fixables Rotterdam

Wat kan je van ons verwachten in Rotterdam?

Binnen 30min gefikst

De meeste Huawei reparaties zijn klaar terwijl je wacht, neem een kop thee of verse koffie en je staat binnen no-time weer buiten.

Gegarandeerd beste service

No cure, no pay. Je komt nooit voor onverwachte kosten te staan, als we je probleem niet kunnen verhelpen betaal je geen cent.

Altijd 6 maanden garantie

We vertrouwen erop dat jouw Huawei na een reparatie weer een lange tijd mee gaat. Daarom, altijd 6 maanden garantie op onze services.

Goedkoper dan de concurrentie

Naast dat we de snelste zijn en uitsluitend onderdelen gebruiken van de hoogste kwaliteit, zijn we ook nog eens goedkoper dan de concurrentie.

Kies jouw Huawei reparatie in Rotterdam voor meer informatie

Relax, we can fix almost everything

wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
eerste hulp
Onze tips
wanneer nodig?
Overige prijzen
Meer reparaties

Waarom je zou moeten kiezen voor The Fixables Rotterdam?

Waarom zou je van alle stores in Rotterdam jouw Huawei aan ons toevertrouwen? Simpel: The Fixables zijn speciaal door Huawei uitgekozen om Huawei-reparaties uit te voeren. Wij hebben de originele onderdelen voor jou in huis en als jouw device nog binnen de garantieperiode valt, is je reparatie bij The Fixables misschien wel gratis!

Wat jullie over ons zeggen

your opinion really matters to us

Ben je benieuwd wat klanten van The Fixables vinden?
Begrijpelijk. Het gaat immers om vertrouwen. En jullie beoordelingen zijn hiervoor het bewijs. We lezen ook graag jouw review.

Meer reviews

Onze service opties voor jouw Huawei reparatie in Rotterdam

Choose what best fits your needs

Nu je alle informatie hebt, wil je natuurlijk weten hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw Huawei zo snel mogelijk gerepareerd gaat worden in Rotterdam. Wij bieden diverse opties afhankelijk van de haast die geboden is.

Kom langs

Kom langs zonder afspraak en je Huawei wordt vrijwel altijd dezelfde dag gerepareerd (en vaak al binnen 30 minuten!)


Kom langs

Stuur op

GRATIS verzenden & retour. Kosten worden verrekend met de reparatiekosten. Je Huawei gerepareerd retour binnen 3 werkdagen

Meld aan

Pick up

GRATIS ophaal- en retourservice wanneer de afstand tot een van onze repair stores minder dan 10 km is. Je Huawei dezelfde dag gerepareerd retour

Meld aan

Huawei reparatie Rotterdam: veelvoorkomende reparaties

Wat wij voor je kunnen doen in Rotterdam

Als je een nieuwe Huawei hebt en je je gegevens van je oude toestel wil overzetten, is dat zo geregeld! Huawei heeft hiervoor de ‘Huawei Phone Clone’ app. Je opent de app op beide toestellen, scant de QR code op je oude telefoon en het downloaden start vanzelf. 

Als je er niet uitkomt, geen probleem, The Fixables helpen je graag!

Er kan van alles gebeuren met je camera, je cameralens kan barsten door druk of een val, de sensoren kunnen vervormen door warmte, ga zo maar door. Als je denk dat je Huawei camera kapot is, maak eens een foto van een witte muur, zo zie je gauw oneffenheden en vlekjes. Is ‘ie kapot? Relax, wij weten er raad mee!

Komt er weinig of helemaal geen geluid meer uit je telefoon? Dan kan er een issue zijn met je speaker.Kijk eerst even of ‘ie niet verstopt zit, maak hem schoon met een borsteltje. Helpt dit niet? Breng je device dan even langs, wij weten hoe we een Huawei speaker reparatie kunnen aanpakken, wij fixen het voor je!

Systeemupdates lijken niet zo belangrijk, maar achter de schermen bieden deze updates de bescherming die je device nodig heeft en zorgt voor efficiënter energieverbruik. Hulp nodig met updaten? Kom even langs en we helpen je.

Zit je toestel in een loop, is je toestel gecrashed en kom je niet meer bij je data, dan kunnen The Fixables je mogelijk helpen. Dit kan een tijdrovende klus zijn, maar zij doen hun uiterste best om je kostbare data terug te halen.

Veelgestelde vragen over een Huawei reparatie in Rotterdam

We beantwoorden al jouw vragen

Kijk ten eerste even of je Huawei nog in de garantieperiode zit! The Fixables zijn door Huawei gekozen om reparaties uit te voeren, dus als jouw device nog garantie heeft, is je reparatie bij ons misschien wel gratis! Mocht je telefoon geen garantie hebben, kun je er alsnog voor kiezen om deze door ons te laten fixen. Een kleine opknapbeurt kan veel uitmaken voor de levensduur van je telefoon, dus kun je er lang mee verder.

Dan betaal je bij ons (muv waterschade) geen cent voor de reparatie. Wij hebben het volste vertrouwen in onze skills als reparatieheld, wanneer we niet aan deze verwachting voldoen is dat balen en we hoeven dan geen geld.

Yes, niks minder dan de beste service bij The Fixables. 

No cure no pay. Wij leveren de service die jij verwacht of jij betaalt geen geld. Uitzondering geldt voor reparaties van waterschade.

✔ Uitsluitend originele onderdelen. Alleen de officiële Huawei onderdelen voor jouw device. Zo behoud je de waarde en originaliteit van je toestel.

✔ Transparante werkwijze. Vooraf weet jij waar je aan toe bent qua prijs & duur van de reparatie. Gaan wij over deze afgesproken prijs heen, betalen wij het verschil! 

✔ 6 maanden garantie op de reparatie

Als er na afloop nog iets niet goed is, kom vooral weer langs, wij stoppen pas als jij tevreden bent! 

Dat hangt natuurlijk af van model + reparatie. Om jou een goede indicatie te geven heb je hier ons overzicht van reparaties, modellen en de bijbehorende prijs! Handig, toch?

Dat ligt natuurlijk aan de reparatie. Wij vertellen je vooraf hoeveel tijd de reparatie in beslag zal nemen. Als de reparatie een simpel onderdeel vervangen betreft, zal het binnen een uur gefixt zijn. Datarecovery en waterschade duren langer. 

Een reparatie kost natuurlijk een stuk minder dan een nieuwe telefoon. Jouw Huawei kan nog prima een lange tijd meegaan als je hem laat opknappen. Mocht je een nieuwe telefoon willen, kun je nog steeds kiezen voor het repareren van je oude, om hem voor een mooi bedrag door te verkopen. Zo haal je ook nog eens winst uit je reparatie!