Huawei reparatie Amsterdam: snel, deskundig en betrouwbaar

Relax it’s only broken

Is jouw Huawei aan reparatie toe? Mankeert er iets, denk je? 
Laat hem voor de zekerheid maar even nakijken bij The Fixables in Amsterdam! Je vindt ons in de mooie Rijnbuurt, aan de Rijnstraat 165. Wij regelen jouw Huawei P30 reparatie of repareren Huawei P Smart 2020. Wij zijn doordeweeks van 09:30 tot 18:00 uur geopend en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Zondag is de officiële rustdag voor reparatie helden.

Contact
Prijzen

Prijzen Huawei reparatie Amsterdam

De prijzen van de meest voorkomende Huawei problemen en reparaties in Amsterdam vind je hier

Huawei reparatie Amsterdam

We are only one step away

Wij regelen jouw Huawei scherm reparatie en vervangen de batterij van ieder Huawei model. Heb jij de hulp van The Fixables nodig? Neem contact met ons op voor jouw Huawei reparatie in Amsterdam, wij helpen je graag en snel! 
 Je kunt ons op verschillende manieren bereiken.

Routebeschrijving
Openingstijden

Huawei reparatie service van The Fixables Amsterdam

Wat kan je van ons verwachten in Amsterdam?

Binnen 30min gefikst

De meeste Huawei reparaties zijn klaar terwijl je wacht, neem een kop thee of verse koffie en je staat binnen no-time weer buiten.

Gegarandeerd beste service

No cure, no pay. Je komt nooit voor onverwachte kosten te staan, als we je probleem niet kunnen verhelpen betaal je geen cent.

Altijd 6 maanden garantie

We vertrouwen erop dat Huawei device na een reparatie weer een lange tijd mee gaat. Daarom, altijd 6 maanden garantie op onze services.

Goedkoper dan de concurrentie

Naast dat we de snelste zijn en uitsluitend onderdelen gebruiken van de hoogste kwaliteit, zijn we ook nog eens goedkoper dan de concurrentie.

Kies jouw Huawei reparatie in Amsterdam voor meer informatie

Relax, we can fix almost everything

wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
eerste hulp
Onze tips
wanneer nodig?
Overige prijzen
Meer reparaties

Waarom je zou moeten kiezen voor The Fixables Amsterdam?

TThe Fixables Amsterdam zijn voor jou de beste keuze voor jouw Huawei, dat kunnen we met zekerheid zeggen, omdat The Fixables door Huawei zelf is uitgekozen om reparaties uit te voeren. Onze onderdelen zijn dus de originele en als jouw Huawei nog in de garantieperiode valt, kunnen wij het voor je regelen dat de reparatie bij The Fixables geheel gratis is! Goede deal, toch?

Wat jullie over ons zeggen

your opinion really matters to us

Ben je benieuwd wat klanten van onze iPhone reparatie service vinden?
Begrijpelijk. Het gaat immers om vertrouwen. En jullie beoordelingen zijn hiervoor het bewijs. We lezen ook graag jouw review.

Meer reviews

Onze service opties in Amsterdam

Choose what best fits your needs

Nu je alle informatie hebt, wil je natuurlijk weten hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw Huawei zo snel mogelijk gerepareerd gaat worden in Amsterdam. Wij bieden diverse opties afhankelijk van de haast die geboden is.

Kom langs

Kom langs zonder afspraak en je Huawei wordt vrijwel altijd dezelfde dag gerepareerd (en vaak al binnen 30 minuten!)


Kom langs

Stuur op

GRATIS verzenden & retour. Kosten worden verrekend met de reparatiekosten. Huawei gerepareerd retour binnen 3 werkdagen

Meld aan

Pick up

GRATIS ophaal- en retourservice wanneer de afstand tot een van onze repair stores minder dan 10 km is. Je Huawei dezelfde dag gerepareerd retour

Meld aan

Huawei reparatie Amsterdam: veelvoorkomende reparaties

Wat wij voor je kunnen doen in Amsterdam

Heb je een nieuwe Huawei? Da’s natuurlijk mooi, en Huawei heeft een makkelijke data-overzet app ontwikkeld dat werkt met elk ander merk telefoon. De switch-app heet ‘Huawei Phone Clone’. Je opent de app op beide toestellen, scant de QR code op je oude telefoon en het downloaden start vanzelf. 

Lukt het niet? Geen probleem, wij willen er natuurlijk met je naar kijken! 

Als je Huawei camera kapot is, weten wij er wel raad mee. The Fixables kunnen zo een nieuwe voor-, als achtercamera op je toestel zetten, geen probleem. 

Hoe weet je nu of je camera aan vervanging toe is? Je kunt een foto maken van een oppervlakte als een muur of wit laken. Je ziet oneffenheden, vlekken en scheurtjes dan snel. Als je het niet zeker weet, kun je ons altijd even navragen, breng je device langs en wij kijken er samen even naar! 

Hapert het geluid dat je Huawei maakt, of hoor je helemaal niks? Kijk of je speaker misschien vies is. Vuil kan namelijk de geluidsuitgang verstoppen. Mocht dit zo zijn, kun je hem met een borsteltje vrijmaken van rommel. Is je speaker al schoon, maar er komt nog steeds geen/weinig geluid uit? Laat hem dan even door ons nakijken.

Systeemupdates zijn soms irritant. Je moet wifi hebben, kan hem een tijd niet gebruiken, hij moet opnieuw opgestart worden en genoeg batterij hebben om dit te kunnen doen…

Toch is het belangrijk dat je telefoon up-to-date is. Elke update die je overslaat zorgt ervoor dat je Huawei telefoon kwetsbaarder is voor virussen. Daar komt nog bij dat je batterij eerder leeg als je software niet up-to-date is.

Heb je meer dan één update overgeslagen? Dan is het verstandig je toestel helemaal opnieuw te installeren. Klinkt lastig, maar wij willen dit graag voor je doen, met behoud van je foto’s en andere gegevens, beloofd! 

Je data is zeker waardevol. Als je Huawei crasht of bugt, kan het zijn dat je hier ineens geen toegang meer tot hebt. Geen toegang hebben tot deze gegevens is lastig, hoe krijg je het terug? Breng je device bij ons langs, we zullen ernaar kijken. Het terughalen van data is een tijdrovende klus, zelfs voor ons. Wij beloven je echter dat we er alles aan gaan doen om jouw kostbare data terug te winnen.

Veelgestelde vragen over een Huawei reparatie in Amsterdam

We beantwoorden al jouw vragen

Als jij denkt dat je Huawei nog te redden is, raden wij je aan om deze te laten repareren. Wil je je telefoon zelf houden, dan gaat ‘ie gerepareerd nog een tijd mee en als je een nieuwe wilt, kun je je oude refurbished doorverkopen. Check trouwens even of je Huawei nog garantie heeft, dan zijn de reparaties bij ons misschien wel gratis!

Op waterschade na bieden wij de garantie dat wanneer wij jouw toestel niet kunnen fixen, je hier geen geld aan kwijt bent. Wij hebben volledige vertrouwen in onze skills en als we niet aan deze verwachtingen kunnen voldoen, hoeven wij hier geen geld voor.

Natuurlijk, geen bedrijf met vertrouwen in zijn skills geeft geen garanties, dus bij deze de onze! 

✔ Geen onderzoekskosten, gratis advies 

No cure no pay. Op waterschade na, reparaties die niet gelukt zijn €0,-. 

✔ We gebruiken originele Huawei onderdelen, zodat je device met nieuwe onderdelen nog even authentiek is als toen hij de fabriek uit rolde.  

✔ Transparantie. Van tevoren laten we je weten wat de reparatie jou gaat kosten en mochten wij hier overheen gaan, betalen wij de extra kosten. 

✔ 6 maanden na reparatie garanderen we alles van de reparatie. 

Is iets niet goed of ben je niet content, horen we het graag van je! Kom terug naar de store en we komen er samen uit.

Dat hangt af van de reparatie en je toestel. Om jou alvast een goede indicatie te geven heb je hier ons overzicht van reparaties, modellen en de bijbehorende prijs!

Tja, dat ligt ook aan de reparatie. Een scherm vervangen is zo gepiept, waterschade fixen neemt dagen in beslag.

Als de reparatie onderdelen vervangen betrekt, dan hebben we deze redelijk snel gefixt, binnen een uur wel. Data terughalen en waterschade duurt langer. Geen zorgen, we vertellen je vooraf precies hoe lang de reparatie gaat duren.

Ten eerste kunnen gefixte telefoons vaak nog een hele tijd mee, vooral als je de originele Huawei onderdelen hebt zoals The Fixables bieden. Tevens is zo’n gefixte telefoon nog wel wat geld waard. Wil je een nieuw toestel? Kun je je oude nog voor een mooi bedrag doorverkopen. Zo maak je ook nog eens winst uit de reparatie!