Telefoon reparatie Utrecht: kies jouw merk

Wij repareren vrijwel alle merken in Utrecht

Reparaties
Reparaties
Reparaties
Reparaties

Telefoon reparatie Utrecht

We are only one step away

Voor een telefoon reparatie Utrecht ben je bij the Fixables aan het juiste adres. Een gsm reparatie is bij ons snel gefixt. Wij zijn gespecialiseerd in een telefoon scherm reparatie, een telefoon batterij vervangen en alles daar tussenin. Je kan bij ons in Utrecht terecht voor een iPhone reparatie, Samsung reparatie en een Huawei reparatie. Staat jouw merk hier niet tussen? Geen paniek, we repareren ook vrijwel alle minder bekende merken.

Routebechrijving
Openingstijden

Telefoon reparatie Utrecht: snel, deskundig en betrouwbaar

Wij staan in Utrecht klaar om jou met enthousiasme en oprechtheid van dienst te zijn.

Voor een telefoon reparatie Utrecht kan je terecht op steenworp van Utrecht Centraal, bij The Fixables ben je aan het juiste adres. Je vindt ons aan de Voor Clarenburg 14, naast de Lange Elisabethstraat. Wij zijn doordeweeks geopend van 09:30 tot 18:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.

Binnen 30 min gefikst

De meeste gsm reparaties zijn klaar terwijl je wacht, neem een kop thee of verse koffie en je staat binnen no-time weer buiten.

Gegarandeerd beste service

No cure, no pay. Je komt nooit voor onverwachte kosten te staan, als we je probleem niet kunnen verhelpen betaal je geen cent.

Altijd 6 maanden garantie

We vertrouwen erop dat jouw device na een reparatie weer een lange tijd mee gaat. Daarom, altijd 6 maanden garantie op onze services.

Goedkoper dan de concurrentie

Naast dat we de snelste zijn en uitsluitend onderdelen gebruiken van de hoogste kwaliteit, zijn we ook nog eens goedkoper dan de concurrentie.

Kies jouw telefoon reparatie voor meer informatie

wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
Prijzen
Start reparatie
wanneer nodig?
eerste hulp
Start reparatie
wanneer nodig?
Overige prijzen
Start reparatie

Wat jullie over ons zeggen

your opinion really matters to us

Ben je benieuwd wat klanten van The Fixables vinden?
Begrijpelijk. Het gaat immers om vertrouwen. En jullie beoordelingen zijn hiervoor het bewijs. We lezen ook graag jouw review.

Schrijf een review
Meer reviews

Onze service opties voor jouw telefoon reparatie in Utrecht

Choose what best fits your needs

Nu je alle informatie hebt, wil je natuurlijk weten hoe je ervoor kunt zorgen dat je telefoon zo snel mogelijk gerepareerd gaat worden in Utrecht. Wij bieden diverse opties afhankelijk van de haast die geboden is.

Kom langs

Kom langs zonder afspraak en je smartphone wordt vrijwel altijd dezelfde dag gerepareerd (en vaak al binnen 30 minuten!)


Kom langs

Stuur op

GRATIS verzenden & retour. Kosten worden verrekend met de reparatiekosten. Personal smart device gerepareerd retour binnen 3 werkdagen

Meld aan

Pick up

GRATIS ophaal- en retourservice wanneer de afstand tot een van onze repair stores minder dan 10 km is. Personal smart device dezelfde dag gerepareerd retour

Meld aan

Telefoon reparatie Utrecht: veel voorkomende modellen en reparaties

De prijzen van de meest voorkomende problemen en reparaties in Utrecht vind je hier

Telefoon reparatie Utrecht: andere reparaties

Wat wij voor je kunnen doen

Heb je een nieuwe telefoon? Moet je tijdelijk een ander toestel gebruiken? Dan is het handig om je data meteen over te zetten. Je hebt immers al je accounts, contacten en andere gegevens nodig. Gelukkig weten wij precies hoe we dit voor jou kunnen regelen, dus breng je devices langs en we gaan voor je aan de slag. 

Telefoon camera’s zijn tegenwoordig scherper en beter dan fototoestellen van 15 jaar geleden. Echter zijn de lenzen op dezelfde manier opgebouwd. Ze zijn dus kwetsbaar.

 De lens kan makkelijk stukvallen of breken door druk, maar warmte kan de sensoren vervormen, waardoor je kiekjes ineens niet meer zo mooi zijn. Als je denkt dat je telefoon camera stuk is, maak een foto van een witte muur, zo zie je snel of er vlekken of barsten in de lens zitten. 

Is je camera stuk, weet je al wat te doen, relax… Onze reparatie helden fixen het voor je.

Als je vervormd geluid of helemaal niks meer hoort door je speakers, zijn meerdere issues mogelijk. Kijk ten eerste of je speaker verstopt zit en maak hem schoon met een zacht borsteltje.

Werkt het nog niet? Dan kan het zijn dat de speaker of fysiek beschadigd is, waardoor ‘ie vervangen moet worden of er is een software issue. No matter what, wij komen er samen wel achter wat de issue is en hoe we die gaan oplossen.

Je kent het wel, al die systeemupdates die je om de oren vliegen. Lijkt wel alsof je wekelijks je telefoon moet updaten en dus niet kunt gebruiken. Stel je updates te vaak uit, dan heeft dat wel gevolgen voor je toestel. Sneller een lege batterij, minder goed beveiligd tegen virussen… Ga maar door. 

Echter is het lastig om te updaten als je meer dan één update geskipt hebt. Je kunt dan het beste het hele toestel opnieuw installeren. Klinkt moeilijk? Valt mee, maar het is tricky om je bestanden, foto’s etc. te behouden. Relax… Wij fixen het voor je.