Telefoon reparatie Utrecht

Woon je in Utrecht of omgeving en heb je problemen met je telefoon? Wij kunnen je daarbij helpen!
The Fixables in Utrecht repareren namelijk alles wat te maken heeft met je telefoon of tablet.

Telefoon reparatie Utrecht nodig?

De één laat zijn mobiel bijvoorbeeld op de grond vallen en heeft vervolgens een kapot scherm. De ander laat er iets vochtigs overheen gaan en merkt dat het apparaat niet meer normaal functioneert.

Het is geen ramp als je telefoon kapot gaat, want in meer dan 9 van de 10 gevallen is hij nog te repareren. The Fixables zijn er voor jou wanneer je problemen met je telefoon hebt. We repareren niet alleen de buitenkant. Onze experts hebben ook verstand van de software. Heb je dus problemen met bepaalde systemen in je telefoon dan kunnen we ook daar de helpende hand in bieden.

Telefoon reparatie van ieder merk in de Utrecht centrum

We zijn niet merkgebonden als het gaat om de reparatie van telefoons. SamsungiPhone, OnePlus of  Huawei ? Het maakt niet uit van welk merk je device is, want we hebben specialisten die verstand van hebben van alle apparaten.

Ook in Utrecht zijn we net als in Rotterdam, Amsterdam, Bussum en Den Haag volledig klantgericht en bieden we een service waar iedereen tevreden over zal zijn. De klanten die bij ons langskomen gaan allemaal met een glimlach weer naar buiten en dat is waar wij het voor doen!

Bijkomende extra’s

We werken snel. We repareren je telefoon terwijl je wacht. Om dat wachten aangenamer te maken hebben we een kop koffie of thee voor je, een tijdschrift erbij en een fijne bank met aangename achtergrondmuziek.

Tot slot hebben wij voor de mensen die er behoefte aan hebben ook meteen kwalitatieve bescherming voor je mobiel. Denk daarbij aan een glas beschermer en hoesjes die je telefoon beschermen bij een eventuele volgende val!

iPhone reparatie Amsterdam

Wat klanten van ons vinden

Telefoon reparatie Utrecht Centrum

Ken je ons nog niet? The Fixables zijn reparatiehelden die jouw kapotte iPhone gaan fixen in het centrum van Utrecht. Een iPhone reparatie doen we ook nog eens heel snel zodat je er bijna altijd gewoon op kunt wachten. Wist je dat we de meeste reparaties binnen een half uur kunnen uitvoeren? Qua bereikbaarheid zit je ook goed bij ons want Voor Clarenburg nr.14 bevindt zich vlakbij Hoog Catharijne en is prima bereikbaar vanaf het Centraal Station van Utrecht. Ben je met de auto dan kan het beste parkeren in de P6 garage Rijnkade.

 

Openingstijden: maandag – vrijdag: 09:00 – 19:00 | zaterdag: 10:00 – 17:00 | zondag: gesloten

Icoon_blauw_300x300

Waarom The Fixables?

Relax... it's only broken. Dat is het gevoel dat je krijgt wanneer je een winkel van The Fixables binnenloopt.

De beste onderdelen

De onderdelen die we vervangen zijn van de hoogste kwaliteit

Transparantie

We geven je van tevoren aan wat precies de kosten gaan worden voor een reparatie

No cure no pay

Mocht je een gevalletje 'niet te repareren' hebben, dan betaal je niets

90 dagen garantie

Niet alleen op onderdelen maar ook op de gemaakte arbeidskosten