Telefoon reparatie Rotterdam

Telefoon reparatie Rotterdam

Woon je in Rotterdam of omgeving en heb je problemen met je telefoon? Dan kunnen wij je daarbij helpen! The Fixables repareren alles wat te maken heeft met je telefoon.

Neem nu contact op

 

Telefoon reparatie Rotterdam nodig

De één laat zijn mobiel bijvoorbeeld op de grond vallen en heeft vervolgens een kapot scherm. De ander laat er iets vochtigs overheen gaan en merkt dat het apparaat niet meer normaal functioneert.

Het is geen ramp als je telefoon kapot gaat, want in meer dan 9 van de 10 gevallen is hij nog te repareren. The Fixables zijn er voor jou wanneer je problemen met je telefoon hebt. We repareren niet alleen de buitenkant. Onze experts hebben ook verstand van de software. Heb je dus problemen met bepaalde systemen in je telefoon dan kunnen we ook daar de helpende hand in bieden.

 

Telefoon reparatie van ieder merk in de havenstad en daarbuiten

We zijn niet merkgebonden als het gaat om de reparatie van telefoons. Samsung, iPhone, LG of Sony? Het maakt niet uit van welk merk je device is, want we hebben specialisten die verstand van hebben van alle apparaten.

Ook in Rotterdam zijn we net als in Amsterdam, Utrecht en Bussum volledig klantgericht en bieden we een service waar iedereen tevreden over zal zijn. De klanten die bij ons langskomen gaan allemaal met een glimlach weer naar buiten en dat is waar wij het voor doen!

Bijkomende extra’s

We werken snel. We repareren je telefoon terwijl je wacht. Om dat wachten aangenamer te maken hebben we een kop koffie of thee voor je, een tijdschrift erbij en een fijne bank met aangename achtergrondmuziek.

Als je kinderen bij je hebt, dan kunnen die zich ook bezig houden met het speelgoed dat wij hebben staan. Tot slot hebben wij voor de mensen die er behoefte aan hebben ook meteen kwalitatieve bescherming voor je mobiel. Denk daarbij aan een glas beschermer en hoesjes die je telefoon beschermen bij een eventuele volgende val!

 

Telefoon reparatie RotterdamContact voor een telefoon reparatie Rotterdam

We begrijpen het volkomen als er vragen bestaan die voor jou op het moment nog onbeantwoord zijn.

Heb je vragen en/of opmerkingen, dan kun je bellen of e-mailen naar The Fixables. Het beste contact is natuurlijk een bezoek brengen aan één van onze filialen!

Bel ons Mail ons

Bewaren